Şimdi Ara

HP iPAQ rw6815 Kullanıcıları (256. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.231
Cevap
13
Favori
524.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 254255256257258
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: nuga51
    slm ben 6815 kullanıcısyım formu tum okumaya zamanım yetmedi okudugum kadari ilede aşagıdaki sorunlarima cevap bulamadim cevap verirsenişz sevinirim

1- telefon numarasi okuyan bayan sesininasil yok ederim
    2- Yeni müzik sesi nasil eklerim
    3- tema nereden bulabilirim
    4- yazi şeklini nasil degiştirebilirim

1) Başlat/Ayarlar/Kişisel/Ses Komutu yoluyla ulaşacağınız menüde "Etkin" seçeneğinin yanındaki tiki kaldırın

2) Zil sesi yapmak istediniz dosyayı "Windows/Ring" klasörüne kopyalamanız yeterli. Daha sonra "Ayarlar/Sesler&Uyarılar" dan sesi "Gelen Arama" için seçebilirsiniz.

3) Tema,resim,yardım,bilgi,program ve envai çeşit hırdavat içinwww.google.com.tr mecrasında Cebimdeki Pc diye aratıpta ilk bulduğun siteyi incelersen daha neler neler bulursun!

4) Yazı şekli derken neyi kastettin anlayamadım!

• bilgiler için tesekkurler yazı şekli dememdeki kasit baslat menusu altındaki yazılarin rengi degişebilirmi demek istemiştim
  • ben de win 05 yüklü ama ben 2.el aldığım için cd yok yani elimde win 05 yok ve nereden bulabilirim?bir de bulduktan sonra nasıl yükliyecem ve türkçeye nasıl çevireceğim?lütfen yardım?eminim bu birçok kişiye yarayacaktır...
  • slm cebimdeki pc den program buldum ama tema bulamadım cok sag olunnnnnnnn
  • Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eser_83 -- 20 Kasım 2008; 15:21:42 >
  • Arkadaşlar hp rw6815 kullaniyorum ve camerasi igrenc cekiyor aynisindan babamda da var onun ki harika sanirim romlari farkli ama oda 5.0 nasil düzeltebilirim bunu bunlarin haricin windows media player dan daha iyi ses veren muzik player varmi . Bir de hp rw6815 e en son hangi saglam rom u kurabilirim kaynagi ile birlikte söylesrseniz cok sevinirim.
  • Tüm forum sakinlerine selam olsun. Bu gün kampanyadan bir hp6815 aldım. Sizlerde bu cihazı kullanan bilen kişilersiniz. müsadenizle bir,iki soru sormak istiyorum sizlere.
    1- internet explorer'ı yan ekran kullanma imkanım var mı?
    2- ayarlar menüsünde gps başlıklı bir ikon var (bildiğim kadarı ile bu cihazda gps olmaması lazım) bu ne işe yarar.
    3- orjinal kulaklığını taktığımda mükemmel ötesi bir ses alırken dışa ses vermesi çok yetersiz kalıyor. uyuyan çocuğumun yanında çalsa uyanmaz :) Yükselte bilirmiyiz?
    4- bir şekilde gelen aramalara görüntü eklene bilme olanağı varmı?
    5- açtığım programları kapatmayı unutursam arkada çalışıp hem belleği meşkul ediyor hem de pil ömrümü kısaltıyor yazılarınızda bunları okudum. arka planda çalışan yazılımları bana gösteren bir task manager tavsiye edermisiniz( şayet varsa link olarak çok makbule geçer.)

üşenmeyip yazılarımı okuduğunuz için ve şimdiden göstereceğiniz ilgiden ötürü teşekkür ederim...
    Saygılarımla Gökhan...

• merhaba arkadaşlar aranıza katıldım bende biraz geçte olsa tabii ki bir iki sorum var yardımcı olursanız
    1. wm 2003 kullandım mpx 220 de lakin bunda ne teme nede arka plan ayarlarını bulabildim.
    2. kablosuz modeme bir türlü bağlanamadım
    3. telefon rehberinde üstte harflerin olduğu bir yer var oraya neden tıklanmıyor ve rehber açıkken aşağı tuşuna basılı tuttuğumda harfler ilerliyor hızlı bulmak için gerekli harfin üzeirne geldiğimde o harfler başlayan isimler açılmıyor neden
    4. reset olayından sonra tekrar türkçe dil paketi yüklemek lazımmı

teşekkürler.........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fattihh_ank -- 5 Kasım 2008; 10:13:45 >
  • 1-2 güne kadar benimde olucak nasipse:)
  • rw6815 kullanan kader arkadaşlarım. Telefonu aldım alalı bir çok programla uğraştım.sonunda ipod stilinde kullanımı kolaylaştırmak için hem kendime hemde sizlere kolaylık olsun diye backup programı hazırladım.formda bunu paylaşımada açtım.Çok ayrıntılı bilgi vermeyede çalıştım. inşallah işinize yarar.Tabi bu programı tamamen mükemmel şekilde kullanmak için pda da wm5 ingilizce rom yüklü olması lazım.Programı yüklediğinizde zaten dilde Türkce olacaktır.Ve resimlerde gördüğünüz şekilde kullanmaya hazır olacaktır.Türkçe rom lu yada dil paketi yüklü olması durumunda iki dil çakışıyor açılırken beyaz ekranda kalıyor.PDA ya format attıktan sonra linkte belirtilen programı kurmak yeterli olcaktır.
    http://forum.donanimhaber.com/m_27693133/tm.htm

• Arkadaşlar cihazı alalı tam 2 yıl olucak birkaç sorun dışında problemim olmadı fakat son 1 2 haftadır bekleme modunda iken enerji tuşuna bastığımda reset ile açılmakta aynı sorun ile karşılaşan arkadaşlar varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhan1978

Tüm forum sakinlerine selam olsun. Bu gün kampanyadan bir hp6815 aldım. Sizlerde bu cihazı kullanan bilen kişilersiniz. müsadenizle bir,iki soru sormak istiyorum sizlere.
    1- internet explorer'ı yan ekran kullanma imkanım var mı?
    2- ayarlar menüsünde gps başlıklı bir ikon var (bildiğim kadarı ile bu cihazda gps olmaması lazım) bu ne işe yarar.
    3- orjinal kulaklığını taktığımda mükemmel ötesi bir ses alırken dışa ses vermesi çok yetersiz kalıyor. uyuyan çocuğumun yanında çalsa uyanmaz :) Yükselte bilirmiyiz?
    4- bir şekilde gelen aramalara görüntü eklene bilme olanağı varmı?
    5- açtığım programları kapatmayı unutursam arkada çalışıp hem belleği meşkul ediyor hem de pil ömrümü kısaltıyor yazılarınızda bunları okudum. arka planda çalışan yazılımları bana gösteren bir task manager tavsiye edermisiniz( şayet varsa link olarak çok makbule geçer.)

üşenmeyip yazılarımı okuduğunuz için ve şimdiden göstereceğiniz ilgiden ötürü teşekkür ederim...
    Saygılarımla Gökhan...

1- Start/Settings/Buttons altında mesela az kullandığın bir tuşa (bende voice command örnek olarak) rotate screen komutunu atayabilirsin. Böylece sadece bir tuşa basarak internet explorerı bazen yatay bazen dikey okuyabilirsin.
    4- Contacts tabinde resim eklemek istediğin kişiye gelerek Menu / Edit yap. Üstten ikinci seçenekte resim ekleyebiliyorsun.
    5- Task manager ana ekranda pil simgesinin hemen yanında işlemci işareti var, ona basıp 3. tabte running programs seçeneğini görebilirsin.

• quote:

Olur ya ilerde harici bir GPS cihazı alırsak bağlantı ayarlarını yapalım diye konulmuş bunun dışında bir işe yaramayan bir program.

quote:

Dışa ses verme konusunda yetersiz gerçekten bu konuda yapabileceğiniz en iyi şey; Başlat>>>Ayarlar>>>Sistem bölümünde bulunan IPAQ Ses (Audio) ayarlarında değişiklik yaparak biraz artış elde edebilirsiniz.

• Merhaba arkadaşlar,

USB ile modem olarak tanıtamıyorum telefonu, CD'sini kayıp etmişim. internet sayfasındanda driver bulamadım.
    elinde modem driver'ı olan varmı acaba?
  • arkadaşlar 6815 mi servise gönderdim ilk seferinde ana kart değişti şimdi ise gene ana kart değişecek denildi bunda öncede ekranda bir sorun var diye göndermiştim birşey yok diye geri gönderleri bu sefer cihazımı yenisini istiyorum diye bir talebim oldu bunda sizce haklılarmı yoksa benmi haklıyım
  • ya niye kimse yardımcı olmuyo
  • @berkbaseken
    yanlış bilmiyosam,

aynı arızayı üç kere üst üste tekrarlarsa kanunen değiştirmeleri gerekiyor.
    garanti şartlarında böle bir şey geçtiğini okumuştum.
  • ya ben arıza kaydımı 8 ekimde actırdım fakat anlaşmalı kargo şrketleri ürünü daha gec aldı benden ve hp de 16 ekişmde gitmiş gözüküyor 15 kasım oldu 30 iş günü domuş olmuyoprmu benim yeni cihaz talep etmem için hatta aşmışl bile oluyor yanılıyormuyum
  • quote:

Orjinalden alıntı: berkbaseken

ya ben arıza kaydımı 8 ekimde actırdım fakat anlaşmalı kargo şrketleri ürünü daha gec aldı benden ve hp de 16 ekişmde gitmiş gözüküyor 15 kasım oldu 30 iş günü domuş olmuyoprmu benim yeni cihaz talep etmem için hatta aşmışl bile oluyor yanılıyormuyum

16 ekim de başlamış ise daha 30 gün dolmuş ama iş günü olarak dolmadı :)
    30 iş günü derken resmi tatil ve hafta sonlarını çıkarman gerekiyor. yani 30 gün üzerine 8 günde hafta sonu tatillerini ekle. arada resmi tatil yok galiba, dua et bayram falan girmemiş :)
  • arkadaşlar yaklaşık 1 bucuk yıldan fazla zamandır sorunsuz kullandıgım hp rw 6815 cep pcimi satıyorum. Blackberry almak için satıyorum . Eger bu alışverişle ilgilenen varsa http://www.gittigidiyor.com/main/urun.php?id=14042780 adresine bakabilirler. mesaj atabilirsiniz sorularınızı saygılar
  • 
Sayfa: önceki 254255256257258
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.