Şimdi Ara

HP iPAQ rw6815 Kullanıcıları (255. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.231
Cevap
13
Favori
524.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 253254255256257
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: cetvel
    Diomond çıktı buraya uğrayan kalmadı.

PDA'ler çok hızlı gelişmekte 1 yıl oldu alalı 6815'i şimdi yalan oldu walla.
  • slm arkadaslar telefonumun ekranı beyazlastı forumda okudum 2 dk bataryayı cıkartın bekleyin demisiniz ama olmadı soft reset switch bunu bulamiyorum yardımcı olurmusunuz simdiden tsk
  • quote:

Walla ben hic memnun kalmadim 6815 ten, oncelikle kapak kirildi, ekran cizildi, hp wm6 ya upgrade etmedi, sarji azaldi vs. En son tatilde ekrani kirildi bende gittim diamond aldim. Herhalde emektarida oyle birakacagim cunku ekrana hp servisi 250$ cekiyormus, o fiyata yaptirmam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cl@rion

quote:

Walla ben hic memnun kalmadim 6815 ten, oncelikle kapak kirildi, ekran cizildi, hp wm6 ya upgrade etmedi, sarji azaldi vs. En son tatilde ekrani kirildi bende gittim diamond aldim. Herhalde emektarida oyle birakacagim cunku ekrana hp servisi 250$ cekiyormus, o fiyata yaptirmam.

Kapak kırılınca ekran çizilmesi doğaldır. Official WM06 ROM'u zaten yayınlanmadı. Şarjının azalması ''Elecont Task Manager'' gibi pro bir uygulama yöneticisi kurmamanızdan olabilir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: El Fuego

quote:

Orjinalden alıntı: Cl@rion

quote:

Kapak kırılınca ekran çizilmesi doğaldır. Official WM06 ROM'u zaten yayınlanmadı. Şarjının azalması ''Elecont Task Manager'' gibi pro bir uygulama yöneticisi kurmamanızdan olabilir...

Keske kapagin nasil uyduruk bir sekilde kirildigini gosterebilseydim, o zaman belki hak verirdin. Bunun yaninda herhalde ben dahil bir cok kisi WM6 ROM unu beklemistir, HP nin cikartmayacagini aciklamasi beni telefondan cok soguttu, bunun yaninda diger markalarin hemen hepsi yeni ROM cikarttilar degil mi? Bu arada Elecont Task Manager kullanmadim ama su anda ismini hatirlamadigim birkac muadili program kullanmistim, emin ol aleti super efektif kullandim, bos yere acik program birakmadim, power saving ayarlarim bes beslik, yani olay task manager lik degil anlayacagin.
    Ama sunu soyleyeyim alet ekrani kirilincaya kadar da, kirildiktan sonrada oyle veya boyle calisti ve hala calisiyor, yaptirmayacak olmak uzucu.

• Gerçektende konunun ilk mesajlarnı okursanız 6815 ve asus p 535 acaip ilgi çeken ürünlerdi.Fakat HTC resmen piyasada tekel oldu ve ve hiç bir firma cevap bile veremiyor.Benimde aklım diomandda fakat biraz daha bekleyip cihazın eksikliklerinin giderilmesini bekliyorum.
    6815 ile beraber kulndığım bluetooth gps cihazım var onu da torpidoda bekelyen acil durumlarda işe yarabileyecek yedek navigosyon olarak tutmayı düşünüyorum.
  • quote:

Gerçektende konunun ilk mesajlarnı okursanız 6815 ve asus p 535 acaip ilgi çeken ürünlerdi.Fakat HTC resmen piyasada tekel oldu ve ve hiç bir firma cevap bile veremiyor.Benimde aklım diomandda fakat biraz daha bekleyip cihazın eksikliklerinin giderilmesini bekliyorum.
    6815 ile beraber kulndığım bluetooth gps cihazım var onu da torpidoda bekelyen acil durumlarda işe yarabileyecek yedek navigosyon olarak tutmayı düşünüyorum.

Bende 6815 i bluetooth GPS ile navigasyon amacli kullandim, o konuda cok isime yaradi diyebilirim. Ama dun ilk defa diamond i test ettim havaalanina gidip gelirken, GPS ozelligi oldukca hos geldi, uydu bulmasi bluetooth GPS ten cok cok daha hizli oldu (a-gps??). Bende torpidodaki GPS i ne yapayim diye dusunmeye basladim
    Yalniz diamond i beklemek icin nedenin sorularin giderilmesi olmamali, cunku ilk cikmasindan TR ye gelmesine kadar zaten bir sure gecti ve HP nin tersine birkac tane de yeni ROM cikarttilar. Bende aldiktan hemen sonra ROM update yaptim ve su an sifir sorunla kullaniyorum. Beklemek icin nedenin bence fiyat olmali, 1000 liranin altinda almak lazim diye dusunuyorum. Herhalde benim 6815 kirilmasaydi bir sure beklerdim. (zannedersem beklemezdim, IGO diamondda kullanilamiyordu, o yuzden almak istemiyordum, ama kullanildigini ogrenince gittim aldim )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cl@rion -- 18 Ağustos 2008; 15:59:01 >

• Arkadaşlar lütfen birisi bana yardımcı olsun.Cihazı aldığım gün dondu ve reset attığımda windowsu açmamaya başladı.ben de tuşla format attım.artık windowsu açtı ve donma gibi bir sorunu kalmadı.Ama bu sefer de kamera açılmıyor.'not support...........'filan diye bişeyler yazıyor.Cihazda 6.1 yüklü.Bu arada rom update yapmaya çalıştım hata verdi.
  • Kesnlikle Htc'nin cihazlarındaki dahili gpsler harici bleotooth cihazlardan daha hızlı.Kuzenimde TYTN II bende 6815 Igo08 ve royaltek 2300 gps receiver.
    Farklı yerlerde aynı anda açtığımızda tytn KESİNLİKLE DAHA hızlı buluyordu.Diamondı ben biraz daha bekleyeceğim.Acele karar verdiğim zaman sonrasında gözüm dışarıda kalıyor.Diomandın da pili çabuk bitiyormu 6815 gibi.
  • quote:

Kesnlikle Htc'nin cihazlarındaki dahili gpsler harici bleotooth cihazlardan daha hızlı.Kuzenimde TYTN II bende 6815 Igo08 ve royaltek 2300 gps receiver.
    Farklı yerlerde aynı anda açtığımızda tytn KESİNLİKLE DAHA hızlı buluyordu.Diamondı ben biraz daha bekleyeceğim.Acele karar verdiğim zaman sonrasında gözüm dışarıda kalıyor.Diomandın da pili çabuk bitiyormu 6815 gibi.

bende de holux vardi, aynen dedigin gibi herhalde dahili olmasindan dolayi. Diamond in pili 6815 den de kotu diyebilirim, hani baya da oynuyorum ama az gidiyor namussuz. (diamond 900mah - 6815 1530mah). Eger sana iri gelmezse touch pro yu bekle bence.
  • Merhaba Öncelikle Geçmiş olsun.
    Rom yüklemek her zaman risklidir.Cihazınızın garantiside uçtuğu için servisede veremiyorsunuz.Yapmanız gereken cebimdekipc.com'a girip oradaki yönergeleri izleyerek tekrar rom kurmak olacaktır.Kameranın 6.1 rom'unun ilk ver,syonlarında sorunlu olduğunu hatırlıyorum sonraki romlarda bu sorun çözümlenmişti.

quote:

Kesnlikle Htc'nin cihazlarındaki dahili gpsler harici bleotooth cihazlardan daha hızlı.Kuzenimde TYTN II bende 6815 Igo08 ve royaltek 2300 gps receiver.

• HP'nin web sitesinde official WM05 vardı bir zamanlar ama şimdi baktım kaldırmışlar. Kamerası çalışmayan arkadaş yüklese muhtemelen sorunu çözülebilirdi. Benim arşivde duruyorsa bir yere upload ederim
  • HP iPAQ rw6815 official WM2005 ROM'u. İhtiyacı olan arkadaşlar indirebilirler.

sp35826
    Dosya sürümü : 4.0.100.1189

İNDİR
  • arkadaslar selam kullandıgım hat tarıfesı geregı konusma dakıkalarımı görmem gerekıyor bızım bu 6815 lerde gıden arama dakıkası yazmıyo maalesef bundan önce kullandıgım wm 5.0 yuklu cıhazlarda gıden arama sayacı vardı bunda yok hp yı aradım ve bunun olup olmadıgını sordum ve bunda yok dedıler nedenıde bızım temamızda yok dıyo lar ne kadar sacma yaa. vel hasıl kelam bunu gmrebılecegımız bır program varmıdır bıldıgınız tsk
  • selamlar beyler bayanlar hp ipac 6815 i mi yeni aldim.. masallaaj baya bir mesak var baya bir okudum ancak hepsini okuyacak zaman yok mumkunse sorularima cevap verirseniz sevinirim

1) macintosh kullancisiyim dolaysiyla sync olayi pc icin var ne yapabilirim

2) handsfree var mi?

3 skype var midir

4) opera browser ve internet bankaciligi icin ozel bir sey yuklemem gerekiyor mu?

bir kac guzel oyun veya program icin calisan bir link verebilirmisiniz calisaninin bulamadim forumdan
  • quote:

Orjinalden alıntı: umutasil

selamlar beyler bayanlar hp ipac 6815 i mi yeni aldim.. masallaaj baya bir mesak var baya bir okudum ancak hepsini okuyacak zaman yok mumkunse sorularima cevap verirseniz sevinirim

1) macintosh kullancisiyim dolaysiyla sync olayi pc icin var ne yapabilirim

2) handsfree var mi?

3 skype var midir

4) opera browser ve internet bankaciligi icin ozel bir sey yuklemem gerekiyor mu?

bir kac guzel oyun veya program icin calisan bir link verebilirmisiniz calisaninin bulamadim forumdan

Hayırlı olsun sanırım 2. el aldın, kaça aldığını paylaşırmısın? Sorulara gelirsek;

1) Mac için sync hiç duymadım. Windows Mobile olması sebebiyle bunun zaten olmadığını düşünüyorum! Ne yapmak istediğine göre başka çözümle üretilebilir!

2) Handsfree için konuşma esnasında "Yeşil" tuşa uzuuun basmalısın. Kapatmak içinde aynısı...

3) Skype? Bir internet aboneliğin var bununla Skype'den sesli görüşme yapıp faturadan ekonomi yapmak istiyorsun sanırım? Bunu Fring diye bir programla duyup denemiştim bir ara. Ama illaki skype dersen;http://www.skype.com/intl/tr/download/skype/windowsmobile/ bu sayfaya bakman yeterli.

4) Opera, NetFront gibi muhtelif tarayıcılar ve değişik yöntemlerle bankacılık sitelerini kullanma denemeleri yaptım ama tam anlamıyla sağlıklı bir çözüm bulamadım. Maalesef bir yere kadar açsa bile bir noktadan sonra WM'nin flash,java desteği halihazırda yeterli değil. Şimdilik ben İş bankasının İşcep uygulamasını kullanabiliyorum.

Daha fazla yardım, bilgi ve döküman için aşağıdaki siteyi ziyaret edebilirsin. Aradaki boşluğu kaldırman lazım!!! (cebimdeki ile pc)

www.cebimdeki pc.com

• slm ben 6815 kullanıcısyım formu tum okumaya zamanım yetmedi okudugum kadari ilede aşagıdaki sorunlarima cevap bulamadim cevap verirsenişz sevinirim

1- telefon numarasi okuyan bayan sesininasil yok ederim
    2- Yeni müzik sesi nasil eklerim
    3- tema nereden bulabilirim
    4- yazi şeklini nasil degiştirebilirim
  • HP iPAQ rw6815 Personal Messenger e nasıl win 05 yükleyebilirim?bu zor mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: prometus633
    HP iPAQ rw6815 Personal Messenger e nasıl win 05 yükleyebilirim?bu zor mu?

WM 5.0 yüklü oluyor orjinalde ama sizinkini değiştirmişler mi acaba?

Ne yüklü şu anda sizin cihazda?
  • 
Sayfa: önceki 253254255256257
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.