Arkadaşlar telefon defterini yedeklemenin en güzel yolu nedir? Mesela hard reset attıktan sonra telefon defterindeki eski kayıtlarını aynen nasıl kurabilirim?
En iyi yolu Bilgisayardaki outlook ile sekronize etmen. formattan sonra tüm kartvizitlerine ulaşabilirsin. İkinci yol Spb Backup kullan
slm siteye yeni üye oldum yeni 6815 aldım insallah sizlerinde yardımlari ile bu makinaya alişacagım hepinize şimdiden teşekkürler
benim 6815 de 5.0 yuklu burada cihazi otamatik kilitleyecek veya elle kilitliyecegim bir program bulamadım yardımcı olurmusunuz
Arkadaşlar Merhaba, Yaklaşık 7 aydır Blackberry Curve kullanıyordum (şirketten kastırdılar :)) ama artık canıma tak etti dün şeklini çok sevdiğim rw6815 alarak tekrar windows mobile platformuna döndüm. Cihazı kapsamlı araştıramadım nasipse bugünden sonra, sadece fiyatı çok uygun geldi Beşiktaş'da temiz bir ikinci elini 320 ytlye aldım 1gb hafıza kartıda dahil. Forumu dünden beri 85 sayfa olmasından dolayı 3er 5 er atlayarak okuyorum ama bir türlü bu cihazı windows mobile 6'ya yükseltebilir miyiz göremedim. Bütün sayfaları tek tek okuyacak zamanım yok malesef çalışıyorum :( eğer böyle bir imkan varsa açıklarsanız yada daha önce açıklandıysa bana sayfa numarasını pm atarsanız çok sevinirim. şimdiden teşekkür ederim.
arkadaşlar ben hp 6815 İPAQ pc ye takiyorum ama pc tanımıyor neden yani pc aslında goruyor ama pcde ben göremiyorum onu lutfen cevap verırsenız sevınırım tesekkür ederim
quote:
Orjinalden alıntı: nuga51
benim 6815 de 5.0 yuklu burada cihazi otamatik kilitleyecek veya elle kilitliyecegim bir program bulamadım yardımcı olurmusunuz
start / settings / today içerisinde altta items içinde device lock kutucuğunu işaretleyin. Bugün ekranında görünür. Üzerine tıklarsanız kilitlenir.
Cihazı görmesi için active sync. olması gerekir. CD içerisinde olmalı. Yoksa netten aratıp bulabilirsniz.
WM 6 ve 6.1 ROM'lar mevcut. Ancak yasal değiller. Cihazda sorun çıkarsa garanti kapsamından çıkmış olur. Biraz uzmanlaştıktan sonra deneyin derim
yardımlariniz için teşekkür ederim saygılarimla
arkadaşlar 4-5 ay önce çift sim kart kullanmak için, metal bir sim kart aldım. 2 sim kartın elektronik kısımlarını kırıp, bu sim metal karta koyuyorlar. neyse çift sim kart kullananların bir çoğu zaten bu şekilde kullanıyordur. fakat şarj süren inanılmaz düştü. 6-7 saatte şarj biter oldu. sonunda tekrar eskisi gibi normal sim kartla kullanmaya başladım. şimdi şarj 2 gün gidiyor. bilginize.
quote:
Orjinalden alıntı: SANALKAPTAN
arkadaşlar 6815 e yeni rom yükledim. fakat baştaki align screen ekranın geçmem çok zor oldu. kalemle geçemedim sanırım dokunmatikte problem var. en son sinirden parmaklarımla dokunmaya başladım ve sonunda geçtim bu ayarı. ama şimdide ekranın altındaki kısımda bir yere dokununca biraz üsttekini seçiyor. yani ayarları tutturamıyorum. bu ppc den kullanlan bir arkadaş bana registy deki
: HKEY_LOCAL_MACHINE\HARDWARE\DEVICEMAP\TOUCH\ calibrationdata multi string degerini yazarsa bende kendiminkini ona göre ayarlayabilirim. bendeki değerler aşağıda ;
2010,1867 1122,2802 1076,838 2734, 875 2880,3005
İstediğin bilgi budur herhalde. Ancak söylüyeyim WM6.1 yüklü 2083,2013 1167,2933 1153,1109 2979,1098 2974,2939
quote:
Orjinalden alıntı: level_scarab
Arkadaşlar Merhaba, Yaklaşık 7 aydır Blackberry Curve kullanıyordum (şirketten kastırdılar :)) ama artık canıma tak etti dün şeklini çok sevdiğim rw6815 alarak tekrar windows mobile platformuna döndüm. Cihazı kapsamlı araştıramadım nasipse bugünden sonra, sadece fiyatı çok uygun geldi Beşiktaş'da temiz bir ikinci elini 320 ytlye aldım 1gb hafıza kartıda dahil. Forumu dünden beri 85 sayfa olmasından dolayı 3er 5 er atlayarak okuyorum ama bir türlü bu cihazı windows mobile 6'ya yükseltebilir miyiz göremedim. Bütün sayfaları tek tek okuyacak zamanım yok malesef çalışıyorum :( eğer böyle bir imkan varsa açıklarsanız yada daha önce açıklandıysa bana sayfa numarasını pm atarsanız çok sevinirim. şimdiden teşekkür ederim.
Birkaç çeşit WM6 ve WM6.1 var ancak tekrar WM5 e dönmeye kalktığında PN/CN numaraları sapıtıyor onlarıda geri getirmenin yolları var. www.cebimdeki pc.com a bir bakmanı öneririm.
herkese kolay gelsin rw6815 ile ilgili bi sıkıntım var kullanım sırasında bu meretin ayarlarında dolaşırken şifreleme olayına baktım ve bi şifre yazdım sanırım daha sonra o şifreyi unuttum tabi şimdi sistem açılışında bende şifre istiyo bu arada sanırım soft reset felen diye bişeyler var bunları tam olarak anlamadım bu konuda neler yaabilirim bu şifreyi nasıl değiştirebilirim tabi bu arada içerisinde bazı verilerim var bunları nasıl kurtara bilirim bana bu konuda yardım edebilirmisiniz ya bu arada lütfen bu konu ile ilgili bişeyler yazın kafayı sıyırmak üzereyim... şimdiden teşekkür ederim.
quote:
Orjinalden alıntı: bitirim81
herkese kolay gelsin rw6815 ile ilgili bi sıkıntım var kullanım sırasında bu meretin ayarlarında dolaşırken şifreleme olayına baktım ve bi şifre yazdım sanırım daha sonra o şifreyi unuttum tabi şimdi sistem açılışında bende şifre istiyo bu arada sanırım soft reset felen diye bişeyler var bunları tam olarak anlamadım bu konuda neler yaabilirim bu şifreyi nasıl değiştirebilirim tabi bu arada içerisinde bazı verilerim var bunları nasıl kurtara bilirim bana bu konuda yardım edebilirmisiniz ya bu arada lütfen bu konu ile ilgili bişeyler yazın kafayı sıyırmak üzereyim... şimdiden teşekkür ederim.
Soft Reset işe yaramaz Hard reset atmalısın. Bu da ppc deki tüm bilgileri siler. Keşke daha önceden güncel bir yedeğini alsaydın. Bilgileri alabilmen için cihazı tamamen açman gerek bu da mümkün olmadığına göre işin zor gibi belki arkadaşlar yardımcı olabilirler.
edit..
yeni ipaq kullanıcısıyım programlar kaçıncı sayfada olabilir .... 8 sayfa okudum da .yoruldum
Herkese merhaba,
Benim sorunum biraz farkli. Benim 6815 suya düştü ve bozuldu, mainboard tamamen gitti. Ben de baska telefona gectim zaten. Simdi aleti ucuza tamir ettirmek istiyorum, cok pahaliya gelirse yedek parca mahiyetinde satacagim. Eger bildiginiz bir servis vs. varsa bana iletisim bilgisi verebilir misiniz?
Tesekkurler. -levent
İlk sayfada birkaç program olmalı; Sayfalara dağılmış olarak çeşitli yerlerde birçok program olduğunu görüyorum. Şahsen ben birkaç sözlük dışında herhangi bir program yüklemedim. Zaten Windows mobileDe word, excel, foto, not defteri, hesap makinesi, powerpoint, mediaplayer, birkaç basit oyun yüklü geliyor. Benim yüklediğim önemli programlar: Adobe reader 2,0 (ppc için) ve iGO 2008 Navigasyon programı. Bence olur olmaz programlar yükleyip cihazi ve işletim sistemini fazla karıştırma. Cihzımı alalı 18 ayı geçti ve hala hiç hard reset atmadım (nazar değmesin!:)) Neden? Çünkü önüme gelen her programı ppc cihazıma yüklemiyorum da ondan olmalı. Sana tavsiyem de budur. Ama yine de senin keyfin bilir. Cihazın hayırlı olsun, güle güle kullan.
quote:
Orjinalden alıntı: blckbrd5
yeni ipaq kullanıcısıyım programlar kaçıncı sayfada olabilir .... 8 sayfa okudum da .yoruldum
acil acil...............................
sevgili dostlar
ben active sync ile hp mi 2 gündür bilgisayara bağlayamıyorum..not connected yazıyor bi çözüm lütfen sorun nerde...pm ilede olabilir cevaplarınız
@kaganhak;
igo 2008 navigasyon programı için link verebilirmisin ?