6815 yaklaşık 2 aydır kullanmaya çalışıyorum. herhangi bir program yüklemedim ancak aşağıdaki sorunlardan kurtulamadım bu sorunları yasayan varsa nasıl cozdunu tabı cozmu varsa cevaplarsa sevinirim teşekkürler * kablosuz internete bağlanmak mümkün değil.. * akşamdan sabaha sabahtan akşam şarj anında bitiyor sürekli şarj etmek gerek
Arkadaşlar merhaba ben bu telefonu veya 6828 i almak istiyorum bana alabileceğim bir site veya bir yer önerirmisiniz bir de en ucuz ne kadar bilgi verir misiniz? Bi kaç yerde 850 ytl shoping.com da 500 ytl nasıl oluyo anlamadım zaten
Birde bu pda da sadece wi-fi b desteği mi var g modemlerle uyumlu çalışmaz değil mi?
6828 TR'de satılmıyor...
Arkadaşlar selamlar
ben vodafone kullanıcısıyım bugün sabaha kadar sorunsuz olarak kullanıyordum cihazı
bugün sabah telefon çekmemeye başladı sonra da gördüm ki Invalid SIM diyor.
Kart bozulmuştur deyip başka telefonda denedim kart gayet güzel çalışıyor.
Benim pda bozulmuştur deyip Turkcell bir kart taktım cihazım çalıştı.
Bir de başka bir vodafone hat taktım yine çalışmadı..
Kafam çok karıştı hiç bir şey anlamadım ne yapabilirim?
Teşekkürler şimdiden
quote:
Orjinalden alıntı: conur87
Arkadaşlar selamlar
ben vodafone kullanıcısıyım bugün sabaha kadar sorunsuz olarak kullanıyordum cihazı
Teşekkürler şimdiden
yukarı :(
quote:
Orjinalden alıntı: conur87
Arkadaşlar selamlar
Teşekkürler şimdiden
Vodafone nun daha iyi çektiği bir yerde deneyebilirsin. Olmadı Hard Reset. O da olmadı servis. Not: Servise verirsen board değişimi yapacaklardır büyük ihtimalle 1,5 ay yoksun kalacaksın cihazından haberin ola.
@kenan 111
Yanlış değilsem senin PPC servise gitti. Benim anakartta arıza çıktı. Sesli arama çalışmıyor 1 aydır. Bu serviste kaldığı süre garantiye ekleniyor mu, düşüyor mu?
arkadaşlar 6815 kaç gb kadar sd desteği var 4gb sd kart alsam kullanabilirmiyim?
hp6815 e windows live messenger nereden yukleyebilirim ?pocket msn de resimli kullanım yok cunku..
quote:
Orjinalden alıntı: El Fuego
@kenan 111
Yanlış değilsem senin PPC servise gitti. Benim anakartta arıza çıktı. Sesli arama çalışmıyor 1 aydır. Bu serviste kaldığı süre garantiye ekleniyor mu, düşüyor mu?
Evet 10.04.2008 tarihi itibarıyla geri geldi. Hemen WM6.1 yükledim. hiç uygulamadım ancak ekleniyor diye biliyorum. Bi araştır.
quote:
arkadaşlar 6815 kaç gb kadar sd desteği var 4gb sd kart alsam kullanabilirmiyim?
Kullanabilirsin. Ancak kart seçebilir bence denemeden alma kullanan var olduğunu biliyorum ancak net olarak hangi marka model kart çalışır bir malumatım yok. Eğer alırsan çalışan bir model ismini buradan duyurursan herkese bir iyilik yapmış olursun kart satış rekoru kırar.
quote:
hp6815 e windows live messenger nereden yukleyebilirim ?pocket msn de resimli kullanım yok cunku..
Piyasada bir kaç çeşit Live messenger var. Hatta cebimdeki pc.com da türkçesi bile yapıldı. Ancak WM5 te hangisini yüklediysem problem çıktı WM6 ya geçmeni öneririm.
Aslında bu cihaz için çıkan en ufak problemde anakart değişimi demelerinin nedeni zaten tüm özellikler on board olan bir cihazda arıza oluştu mu board değişimi yapıyorlar. Servis süresince Yurt dışından parça bekleniyor diye bizi oyalıyorlar alakası yok. Board değiştiği için imei no da değişiyor yeni imei nonun kaydı uzun sürmekte bütün hikaye bundan ibaret. Ancak HP serviste bir numara mail attılar sms yolladılar evi aramışlar bulamamışlar işi aramışlar bulamamışlar cepten de aradılar yani her türlü iletişim içindeler. Ayrıca cihazı ve sadece pilini teslim etmiştim. Teslim alırken yeni kulaklık, kılıf ve usb kablosu da hediye ettiler. sd ve kalemde olsa paket içeriği tastamam.
ya hic anlamadıgım seyler teknosaya gidip versem benm icin yuklerlermi?
quote:
Orjinalden alıntı: ndnz
ya hic anlamadıgım seyler teknosaya gidip versem benm icin yuklerlermi?
Yok arkadaşım bu cihazın resmi offical romu WM5 ve live messenger yok teknosa ve servis bişey yapamaz ayrıca bir gün servise göndereceksen tavsiyem teknosayı hiç karıştırma boşuna uğraşırsın direkt HP Bölge onarım merkezine götür. Teknosanın neyi doğru yaptığı görülmüş ki Ayrıca Live Messengeri illegal yöntemlerle halledebilirsin ancak. Ya da çok gerekli değilse hiç kasma.
arkadaslar merhaba
benim sorunum media player ile ilgili
cihazda mp10 var bildigim kadari ile.fakat bilgisayarimdan mp10 dosyasi attigimda acilmiyor.nedenini ve cozumunu bilen yardimci olabilirmi rica etsem.
evet 6815 e toshiba 4 gb hafıza kartı aldım direk tanıdı alet hiçbirşey yapmama gerek kalmadı almayı düşünenler gönül rahatlığı ile alabilirler
quote:
Orjinalden alıntı: srkn__
arkadaslar merhaba
benim sorunum media player ile ilgili
cihazda mp10 var bildigim kadari ile.fakat bilgisayarimdan mp10 dosyasi attigimda acilmiyor.nedenini ve cozumunu bilen yardimci olabilirmi rica etsem.
Evet Cihazda Media Player 10 var ancak bu mp10 dosyası derken tam olarak neyi kasdettiğini anlamadım. Media Player .3gp .wmv .mpg dosya formatlarını oynatır. Divx MP4 gibi formatları media player bu haliyle oynatamaz codec ister sana tavsiyem bu tip codecler için TCPMP programını kullanman.
quote:
evet 6815 e toshiba 4 gb hafıza kartı aldım direk tanıdı alet hiçbirşey yapmama gerek kalmadı almayı düşünenler gönül rahatlığı ile alabilirler
Eyvallah arkadaşım benim için önemli bir bilgiydi.
quote:
Orjinalden alıntı: guguk
Servise gitsin gelsin alacağım ben de. Kaça aldığını da yazsaydın
burda pahalı satıyorlar 40 ytl aldım
Arkadaşlar Hp 6815 imin ortadaki yön tuşlarıbazen çalışmıyor ve tuş takımı ışığıda hiç yanmıyor muhtemelen servise götüreceğim Ama ankara daki servis adresi ve telefonunu bir türlü bulamadım bilen arkadaşlar yadım ederse çok sevinirim.Bu arada resmi sitedeki adres (nenehatun daki) ppc ye bakmıyormuş heralde.Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkürler...
quote:
Orjinalden alıntı: merland
Arkadaşlar Hp 6815 imin ortadaki yön tuşlarıbazen çalışmıyor ve tuş takımı ışığıda hiç yanmıyor muhtemelen servise götüreceğim Ama ankara daki servis adresi ve telefonunu bir türlü bulamadım bilen arkadaşlar yadım ederse çok sevinirim.Bu arada resmi sitedeki adres (nenehatun daki) ppc ye bakmıyormuş heralde.Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkürler...
Kullanma kılavuzları arkasında servislerin adres ve telefon bilgileri yazmıyor mu? Eğer orada da yoksa ilk sayfada HP Türkiye'nin merkez numaralarından gerekli bilgiyi alabilirsin.