Şimdi Ara

HP iPAQ rw6815 Kullanıcıları (249. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.231
Cevap
13
Favori
524.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 247248249250251
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkaslar bu outlook cd key ını bılen varsa ozelden atabılırmı.
  • key, CD nin içinde bulunduğu naylon ambalajın arkasındaki etikette yok mu? yoksa ona göre yardım etmeye çalışalım...
  • NEON TŞKLR YAPTIM
  • selam,
    6815 ile turkcell mobil imza kullanan var mı acaba? Sitesinde 6815 yer almıyor ama Asus p525 , Benq P50 gibi pda lar mobil imza kullanilamayanlar listesinde olunca kıllandım..
  • Ben alali bir kac ay oldu. Genelde telefon ve wireless ozelliklerini kullaniyorum. En yakin zamanda diger ozellikleri de kullanmaya baslayacagim ancak pek vaktim olmuyor incelemek icin. Son zamanlarda ActiveSync cuvallamaya basladi. Ugrasiyor ugrasiyor ama denklestirme yapamiyor bir turlu.
  • Active Sync i bs den kaldırıp tekrar kurmanızı tavsiye ederim. Eğer Outlook dışında office programı varsa senkronzasyonda sorun çıkartabiliyor, gözden geçirin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaganhak

Madem ipaq'a ilgi devam ediyor, lutfen daha önce sorduğum soruya bir cevap verebilir misiniz:

"Benim cihazın son zamanlarda batarya simgesinin (bugün ekranında, en alttaki simge) yanında soru işaretleri belirmeye başladı. Her zaman değil, arada sırada böyle oluyor. Ayrıca cihaz yine son zamanlarda kendiliğinden kapanır oldu; sanki bataryası temas etmiyor. Yardımcı olacaklara şimdiden çok teşekkür ederim."

Bence yeni batarya al.Yüksek kapasiteli 2600mah
  • quote:

Orjinalden alıntı: tehlike434343

arkadaşlar yardım lütfen

quote:

Orjinalden alıntı: tehlike434343

Merhabalar herkesee,

forumun butun sayfalarını okudum emeği geçen herkese teşekkür ederim

bende 6815 kullanıcısıyım

benim şöyle bir sorunum var,

usb den bağlağımda bilgisayarıma,

usb şarj açık

iki seçenecek var hızlı ve yavaş usb den şarj

yavaş usb den şarj da alet hiç şarj olmuyor

hizli usb den şarj da oluyor

,bunun nedeni nedir bilenler varsa teşekkür ederim şimdiden

Saygılar

Bataryanı değiştir yüksek kapasiteli batarya al.

• Sagol hocam bir deneyeyim bakalim olacak mi. Olmazsa xXP kurulun olan pc yerine Vista kurulu laptop'a kurarak denerim.
  • 6815 ini servise verenler olmuştur mutlaka, serviste durum nedir, ilgililer mi, ne kadar sürede telefonu geri alabiliyorsunuz, değişim veya para iadesi politikaları nasıl? Deneyimi olanlar bilgi verirse memnun olurum...
  • Ben Royaltek 2100 Bluetooth GPS alıcısı ile iGO 2008 kullanıyorum. Her ikisinden de memnunum. iGO 3B secenegindeyken pusula calışıyor olması lazım, ama denemedim.

quote:

Orjinalden alıntı: padiozcan

Arkadaşlar merhaba;

Benim sizden ricam eğer bilginiz varsa yardımcı olmanız.
    Benim isteğim HP 6815'imle gps konum belirleme. Yol haritası v.s navigasyon gibi şeylerden ziyade pusula özelliği olan ve tek tuşla konum belirleyip daha sonra o konuma yönlendirilmek.

Umarım anlatabilmişimdir. :)

Şimdiden değerli yorumlarınız ve yardımlarınız için teşekkür ederim.
  • BENQ P51,
    Cok tesekkür ederim, igin için. Batarya srunum kendiliğinden halloldu. Sanırım o gunlerde aleti biraz hor kullandım.
    Normalde genellikle aleti kış günlerinde ceketimin iç cebinde taşıyorum ve bir sorun çıkmıyor. Yaz mevsiminde orijinal kılıfında taşıyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: BENQ P51

quote:

Orjinalden alıntı: kaganhak

Madem ipaq'a ilgi devam ediyor, lutfen daha önce sorduğum soruya bir cevap verebilir misiniz:

"Benim cihazın son zamanlarda batarya simgesinin (bugün ekranında, en alttaki simge) yanında soru işaretleri belirmeye başladı. Her zaman değil, arada sırada böyle oluyor. Ayrıca cihaz yine son zamanlarda kendiliğinden kapanır oldu; sanki bataryası temas etmiyor. Yardımcı olacaklara şimdiden çok teşekkür ederim."

Bence yeni batarya al.Yüksek kapasiteli 2600mah

• Herkese selamlar,

Bakıyorum forum hala az çokta olsa devam ediyor. Ben alalı 1 yıldan fazla oldu :) Bir zaman sonra bazı huyları insanı sinir etsede halen işimi fazla fazla görmesi ile seve seve kullanmaya devam ediyorum.

Ancak ufak 2 adet sorum olacak sizlere.
    1- Win Mobile 6 ROM u bulup kuran var mı ? Ben bir tane buldum kullandım ancak pek memnun kalmadım. RW6815 lerimizde kullanabilecegimiz temiz ve daha önemlisi eksiği,sorunu olmayan WM6 Romu kullanan var mı acaba? Nereden bulmuslar veya gonderebilme şansları var mı acaba?

2- RW6815'in standart pilinden daha güçlü pil bulan kullanan var mı acaba? Artık bu 1530mAh lik pil bana 2 gun anca yetiyor. Nette 3000 küsürlükler var ancak sipariş et buraya getirt falan filan uğraşmak istemiyorum. TR de bu pillerden bulan var mi? Nerede bulmuşlar ve kaça almışlar acaba

Şimdiden teşekkür ederim
  • jack ı bir kaç kere 6815 e sok çıkar kendine gelir. herkesin başına bir kere gelmiştir.
    quote:

Orjinalden alıntı: rwmurat

mrb arkadaslar

alakasız yanlıs bı yere yazmıyorumdur umarım.vaktim kısıtlı oldugu ıcın sayflarda dolasıp benzer bı sorun var mı bakamadım o yuzden dırek soruyum dedım.Benım 6815ımde bı ses sorunu olustu.ıcınden cıkamadım.Muzık calarken yada normal uyarı tonlarını/melodılerını calarken ses cıkmıyo.Ama bı cagrı geldıgı zaman zıl sesı calıyo.dıger sekılde hıc bır ses alamıyorum pdamdan.bıde sanırım ahıze sesıde gelmıyo karsı taraftan.hard reset attım yınede sorun cozulmedı.arabada kaset adaptoru ıle 6815ımı kullanarak muzık dınledıkten sonra oldu sanırım.jackı cıkardıktan sonra oldu gıbı geldı bana ama emın degılım.dusurme yada farklı bı olay olmadı.tamıre vermek ıstemıyorum hem cozumu cok pahalı oluyo hemde makınenın ıcı acılmıs oluyo.garantısı suruyo ama belgeyı de bulamıyorum.var mı bı bılgısı olan ya?cıkolata ısmarlıycam walla,bıskrem de olabılır....

• quote:

Orjinalden alıntı: mytwins

jack ı bir kaç kere 6815 e sok çıkar kendine gelir. herkesin başına bir kere gelmiştir.
    quote:

Orjinalden alıntı: rwmurat

mrb arkadaslar

alakasız yanlıs bı yere yazmıyorumdur umarım.vaktim kısıtlı oldugu ıcın sayflarda dolasıp benzer bı sorun var mı bakamadım o yuzden dırek soruyum dedım.Benım 6815ımde bı ses sorunu olustu.ıcınden cıkamadım.Muzık calarken yada normal uyarı tonlarını/melodılerını calarken ses cıkmıyo.Ama bı cagrı geldıgı zaman zıl sesı calıyo.dıger sekılde hıc bır ses alamıyorum pdamdan.bıde sanırım ahıze sesıde gelmıyo karsı taraftan.hard reset attım yınede sorun cozulmedı.arabada kaset adaptoru ıle 6815ımı kullanarak muzık dınledıkten sonra oldu sanırım.jackı cıkardıktan sonra oldu gıbı geldı bana ama emın degılım.dusurme yada farklı bı olay olmadı.tamıre vermek ıstemıyorum hem cozumu cok pahalı oluyo hemde makınenın ıcı acılmıs oluyo.garantısı suruyo ama belgeyı de bulamıyorum.var mı bı bılgısı olan ya?cıkolata ısmarlıycam walla,bıskrem de olabılır....

Bende de aynı problem vardı ancak bir süre sonra sert bir şekilde takıp çıkarmakta fayda etmedi en sonunda servise götürdüm şu anda anakart bekleniyor yurt dışından parça gelme süresi 12 gün müş ıvırı zıvırı 20 günü geçecek anlaşılan aynı arıza 2. defa meydana gelirse ürün değişimi veya para iadesi talep edilebilmekte. Ayrıca garanti için herhangi bir belgeye gerek yok sadece cihazı götürmeniz yeterli onlarda nereden hangi tarihte aldığınız gibi tüm bilgiler mevcut. Önemli bir konu daha var eğer WM6 yüklediyseniz cihaz garanti dışı kalıyor tekrar WM5 e dönsenizde romda ve cihazın pilin altında yazan S/N ve P/N kodları uyuşmalı onunda çözümü var tabiki. Gerekli link.http://www.cebim-dekipc.com/forum/showthread.php?t=9344 (aradaki (-) çizgiyi kaldırın) ben uyguladım herşey yolunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenan111 -- 4 Mart 2008; 16:51:58 >

• HERkeslere selam arkadaşlar.bende 3 gün önce 2.el 6815 modeli aldım.şimdiye kadar almadığıma pişmanım.Neyse bugüne kışmetmiş diyelim.Arkadaşlar çok özür diliyorum.Sayfaları tektek dolaşamıyorum.Sizlerden ricam 6815 lerde gps var biliyorsunuz arkadaşlar.Ben şimdi harita navigasyon işlemlerini nasıl sırasıyla yüklüyecem.Kaçıncı sayfada anlatılmış yada anlatılmamışa birisi ALLAH rızası için anlatabilirmi acaba?
    Saygılarımla...
  • quote:

Orjinalden alıntı: maximum35

HERkeslere selam arkadaşlar.bende 3 gün önce 2.el 6815 modeli aldım.şimdiye kadar almadığıma pişmanım.Neyse bugüne kışmetmiş diyelim.Arkadaşlar çok özür diliyorum.Sayfaları tektek dolaşamıyorum.Sizlerden ricam 6815 lerde gps var biliyorsunuz arkadaşlar.Ben şimdi harita navigasyon işlemlerini nasıl sırasıyla yüklüyecem.Kaçıncı sayfada anlatılmış yada anlatılmamışa birisi ALLAH rızası için anlatabilirmi acaba?
    Saygılarımla...

Arkadaşım 6815 de GPS yoktur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kenan111

quote:

HERkeslere selam arkadaşlar.bende 3 gün önce 2.el 6815 modeli aldım.şimdiye kadar almadığıma pişmanım.Neyse bugüne kışmetmiş diyelim.Arkadaşlar çok özür diliyorum.Sayfaları tektek dolaşamıyorum.Sizlerden ricam 6815 lerde gps var biliyorsunuz arkadaşlar.Ben şimdi harita navigasyon işlemlerini nasıl sırasıyla yüklüyecem.Kaçıncı sayfada anlatılmış yada anlatılmamışa birisi ALLAH rızası için anlatabilirmi acaba?
    Saygılarımla...

arkadaşım bende gps yazan dünya haritasına benzer bir dosya var.hatta ona tıklayınca gps ayarları var ve altta gps program port ikonu var.en altındada programlar/donanım/ erişim bölmeleri var.bunlar nedir ?harita navigasyon bu tür şeyler yükleyemiyormuyuz?daha detaylı bilen arkadaşlar varsa bana açıklama yapabilirlermi acaba?

• Harici GPS ile kullanılabilir ancak. Onu da satın almalısın. Bizim cihazlarda maalesef dahili navigasyon yok.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kenan111

quote:

Saygılarımla...

arkadaşım bende gps yazan dünya haritasına benzer bir dosya var.hatta ona tıklayınca gps ayarları var ve altta gps program port ikonu var.en altındada programlar/donanım/ erişim bölmeleri var.bunlar nedir ?harita navigasyon bu tür şeyler yükleyemiyormuyuz?daha detaylı bilen arkadaşlar varsa bana açıklama yapabilirlermi acaba?

Dostum o bahsettiğin dosyalar her Windows Mobile de vardır. Hatta Radyo ile ilgili dosyalarda var. Ancak Radyo da yok GPS de. Şöyle düşünelim SP2 li her XP de Kablosuz ağ yapılandırmaları kurulu gelir oysa kablosuz ağ kartımız yok. Buradaki mantık ya olursa.

• 
Sayfa: önceki 247248249250251
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.