Şimdi Ara

HP iPAQ rw6815 Kullanıcıları (250. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.231
Cevap
13
Favori
524.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 248249250251252
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar asus P535 almaya karar verdim..ancak bu telefon aşağıdaki yerlerde stoklarında yokmuş .
    1-vatan bilgisayar(topkapı)
    2-bimeks(bayrampaşa)
    3-teknosa(bayrampaşa)
    4-gold

arkadaşlar kesinlikle internet üzerinden siparişi önermeyin..çünkü ürünü görüp alcam..

lütfen arkadaşlar yardımcı oolun..para varken elimde bir an önce aliymm

bir de ucuz olan yerler olsa fena olmaz 750 ytl civarı var mıdır???

teşekkürler..
  • Arkadaşlar bu 6815'deki telefon rehberini bilgisayara nasıl aktarabilirim?
  • Arkadaslar lutfen yardım cihaz daha once yazmıstım kendi kendine kapanma problemi vardı olanlarada onerim servise gonderin anakartta problem var degiştiriyorlar . Degistikten sonra cihaz geldi 1 gun kullandım simdide cihaz hic acılmıyor soft hard herturlu reset atıyorum .basına gelen oldumu hic acılmazsa ne yapıyorsunuz bilgisayarda gormuyor cihazdan cok sogudum lutfen yardım edin
  • tam olarak sorun nedir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: berne15

Arkadaslar lutfen yardım cihaz daha once yazmıstım kendi kendine kapanma problemi vardı olanlarada onerim servise gonderin anakartta problem var degiştiriyorlar . Degistikten sonra cihaz geldi 1 gun kullandım simdide cihaz hic acılmıyor soft hard herturlu reset atıyorum .basına gelen oldumu hic acılmazsa ne yapıyorsunuz bilgisayarda gormuyor cihazdan cok sogudum lutfen yardım edin

sevinmen lazım. tekrar servise ver . 2 yılda 6 kere garantiye giderse para isteme hakkın doğuyo...
  • Dostlar...
    HP 6815 PDA da telefonla arandığımızda bu kadının arayan numarayı söyleme özelliğini nasıl kapatırız kapatamıyorsak gerçekten çok
    İtici bir durum.Telefonun sesini duyamıyorum ayrıca hiçbirseyde anlasılmıyor dediğinden eğer adam gibi dinlemezsen sesini.
    Kurcaladım uğraştım yok yok kapatamıyorum.
    Bilen varmıdır bunun nasıl kapatılacağını bie cevap yazın lütfen sinir oluyorum.
    Daha da olmadı bu kapatılamıyorsa satıcam ürünü çok sıkıldım.

Ayrıca bu alet durduk yerde geçen gün edge ye bağlanmaya başladı hiçbir şekilde internete girme teşebbüsünde bulunmamama rağmen
    Bu da bir sorun mudur bu alet yoksa,servise mi gidecektir akıbeti ne olacaktır
    Yoksa bir gün sinirlenip ben bu aleti duvarda kıracakmıyımdır.

Wallla bilen bir arkadaş bilhassa bu kadının sesi için bir çözüm önerebilirse harika olacak

Hepinize kolay gelsin.......

• quote:

Orjinalden alıntı: AxeLnAreD

Dostlar...
    HP 6815 PDA da telefonla arandığımızda bu kadının arayan numarayı söyleme özelliğini nasıl kapatırız kapatamıyorsak gerçekten çok
    İtici bir durum.Telefonun sesini duyamıyorum ayrıca hiçbirseyde anlasılmıyor dediğinden eğer adam gibi dinlemezsen sesini.
    Kurcaladım uğraştım yok yok kapatamıyorum.
    Bilen varmıdır bunun nasıl kapatılacağını bie cevap yazın lütfen sinir oluyorum.
    Daha da olmadı bu kapatılamıyorsa satıcam ürünü çok sıkıldım.

Ayrıca bu alet durduk yerde geçen gün edge ye bağlanmaya başladı hiçbir şekilde internete girme teşebbüsünde bulunmamama rağmen
    Bu da bir sorun mudur bu alet yoksa,servise mi gidecektir akıbeti ne olacaktır
    Yoksa bir gün sinirlenip ben bu aleti duvarda kıracakmıyımdır.

Wallla bilen bir arkadaş bilhassa bu kadının sesi için bir çözüm önerebilirse harika olacak

Hepinize kolay gelsin.......

start-settings-voice command'ı tıkla ''enabled'' kutucuğunu tıkla, kapanır.

EDGE ile durduk yere bağlanmaz. Yüklediğin bir programı güncel tutmak için auto update olarak ayarladıysan otomatik olarak birşeyleri güncelliyordur

• bu pdaya iki gündür sahibim bir kaç sorum olucak

internet explorer dan bir siteye girmeyecalistigimda direk edge den baglaniyor bu kontur götürüyormu avea kullaniyorum nasil wifii den baglanmasini saglarim.

kamera ters elli saat uğraştim kameranin düz göstemesini saglayamadim.

bir de sizlerden bu pocket pc icin kullanabilicegim en iyi ve ise yarar programlari siralarsaniz kurmaya calisiyim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ErKeKaDaM

bu pdaya iki gündür sahibim bir kaç sorum olucak

internet explorer dan bir siteye girmeyecalistigimda direk edge den baglaniyor bu kontur götürüyormu avea kullaniyorum nasil wifii den baglanmasini saglarim.

kamera ters elli saat uğraştim kameranin düz göstemesini saglayamadim.

bir de sizlerden bu pocket pc icin kullanabilicegim en iyi ve ise yarar programlari siralarsaniz kurmaya calisiyim.

* önce wi-fi yi açık ve bağlı olduğundan emin olduktan sonra ie girmeyi dene. başarısız olursan önceki birkaç sayfa içinde nasıl halledebileceğin yazılı

*ters derken yatay göstermesini kastediyorsan öyle zaten

optimize ayarlar için programlar içinde ''self test'' i çalıştırıp ''select all'' ı seçtikten sonra tüm uygulamaları gözden geçir. soft reset isteyecektir. cihazın çok yeni; ilk başlardaki olası sıkıntıları engellemek için baştan bir hard reset atmanı tavsiye ederim...

• Alarm Problemi ...

rw6815 de alarmı belirl bir saate kuruyorum , fakat alarm bazen vaktinde çalıyor bazen ise kafasına göre 5dk sonra 34dk sonra, 80dk sonra çalıyor . forumda aradım ama bu konu ile ilgili birşey göremedim . bu sorunu yaşayan veya çözümünü bilen varmı acaba ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: atlasyachting

Alarm Problemi ...

rw6815 de alarmı belirl bir saate kuruyorum , fakat alarm bazen vaktinde çalıyor bazen ise kafasına göre 5dk sonra 34dk sonra, 80dk sonra çalıyor . forumda aradım ama bu konu ile ilgili birşey göremedim . bu sorunu yaşayan veya çözümünü bilen varmı acaba ?

değişik bir sorun
    1-içindeki bir eklenti ya da programın da alarmı kurulmuş olabilir. ''snooze'' ayarlarını gözden geçirin
    2-yedek alıp, hard reset atın
    3-ROM güncellemesi ya da WM6.0 ya terfi
    eğer bunlar da kar etmezse servise bırakın

• cihazda , SPB POCKET PLUS yüklü.
    alarm sesini yükseltmeye ve alarmın sürekli tekrar etmesini sağladığı için kullanıyorum.
    ama bir çok başka özelliği de var , bu programdan vazgeçmek istemem doğrusu .

SPB nin alarm ile ilgili eklentisini devreden çıkarıp gün içinde deneyecğim.
    sonucu buraya yazarım.
    cevap için çok teşekkürler.
  • Arkadaşlar arama kaydını silemiyorum yardımcı olursanız sevinriim nasıl yapılıyo bu işlem ?
  • Telefon/Arama Kaydı/Menü/Bütün Aramaları Sil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dkelleci -- 21 Mart 2008; 12:27:07 >
  • arkadaşlar bir sorum olacak...
    ben mms alıp gönderemiyorum uyarı geliyor we mesaj uyarılarınız gelen kutusunda bekletilecek yazıyor
    yardımda bulunursanız çok sevinirimm
  • Start / settings / connections / auto configure tıkla, internet ayarları otomatik olarak kurulur.

Messaging / menu / MMS configuration / servers ı tıkla. Hangi hattı kullanıyorsan onu ''DEFAULT'' yap.

vodafone hat için otomatik ayar alınamıyor
  • arkadaşlar bende yaklaşık 2 aydır rw6815 kullanıyorum ve web sayfalarını pda nın ekranına göre nasıl tam
    akran ayarliyabiliriz
  • merhaba arkadaşlar;
    önceleri garanti bankası cep şubesine wi-fi ile bağlanarak girebiliyordum,şimdi ise ana sayfayı açsa bile''wap browser 2,0 olması gerekiyor ''diye bir uyarı alıyorum.6815 imizin :wap browser 2,0 olduğunu zannediyordum.hatta wapla bile girilmiyor.hangi ayarlarını bozmuş olabilirim?.nasıl halledebiliriz?Yardımcı olursanız sevinirim..
  • her iki arkadaş; hard reset atın
  • malesef hard reset çözüm olmadı...''wap.garanti.com.tr''adresine wi-fi ile giriyordum,şimdi turkcell-wap la bile giremiyorum.Enteresan bir durum..deneyin isterseniz.
  • 
Sayfa: önceki 248249250251252
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.