Şimdi Ara

HP iPAQ rw6815 Kullanıcıları (248. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.231
Cevap
13
Favori
524.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 246247248249250
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teşekkürler...

quote:

Orjinalden alıntı: padiozcan

Arkadaşlar merhaba;

Benim sizden ricam eğer bilginiz varsa yardımcı olmanız.
    Benim isteğim HP 6815'imle gps konum belirleme. Yol haritası v.s navigasyon gibi şeylerden ziyade pusula özelliği olan ve tek tuşla konum belirleyip daha sonra o konuma yönlendirilmek.

Umarım anlatabilmişimdir. :)

Şimdiden değerli yorumlarınız ve yardımlarınız için teşekkür ederim.
  • bu aletin a2dp destegini deneyen oldu mu yani herhangi bir stereo bluetooth kulaklık deneyen? o tür bir kulaklık almak istiyorum ama başka bi forum sitesinde stereo bluetooth kullanılamadıgını okumuştum.
  • @ kenan111

Öle dorusun hojam onu kaçırmışız ama benim alette sıfır ayarında yani,çizik yok bişi yok eleman 2 ay bile kullanamamış aleti
    Teknosa dan 880 e almış 10/07 de baktım arastırdım piyasada fiyatlar 750 ile 900 arası değişio
    EEE garantide var 21 ay daha sıfır sayılır aynı paraya yani :)
    Taksiti napcan yaaa para var huzur var

@ neon knight
    Dostum bilmiyorumki çok araştırdım teklif verdikten sora bana uygun geldi fiyatı ama açıkçası tam olarak pazarını bilmiyorum.
    Bu arada ben bunu satmaya kalkışsam ne verirler şimdik piyasa bilginiz varmı yada bu konuda bilgi verebilecek olan varmı
    Ben 600-650 diorum ama 600 den de aşağı vermem kesinlikle satarsam.
    Nasılsa N95 var iPod Touch var bunu açıkçası sırf uygun olduğu için aldım.
    Aslında kızarkadaşıma doğum günü hediyesi olacaktı ama ona da hediye laptop gelince napiim onu dedi
    Satcamda fiyat araştırıom bu fiyatlara alacak olursa beni bilgilendirin

Nese Kolay Gelsin....

• quote:

Orjinalden alıntı: ozzzz

bu aletin a2dp destegini deneyen oldu mu yani herhangi bir stereo bluetooth kulaklık deneyen? o tür bir kulaklık almak istiyorum ama başka bi forum sitesinde stereo bluetooth kullanılamadıgını okumuştum.

Alette A2DP desteği mevcut. Kullanabilmen için sadeceHP BT kulaklık kullanılması gerektiği de doğru. Eğer kulaklığınız varsa Pocket Player in plugin eksiklerini tamamlayarak kullanabilirsiniz; Media Player i deneyemedim maalesef. Ancak gerçekten umulandan daha iyi bir ses kalitesi var

@AxeLnAreD

kişisel tercihiniz olmakla birlikte; bir cep bilgisayaraı sahibisiniz, unutmayın. N95 ile çok farklı bir kategoride bu cihaz. Sizin yerinizde olsam, tadını çıkarırdım. Bir süre sonra diğer cihazların ne kadar sıradan olduğunu anlarsınız. Ama sonuçta ihityaçlarınızı karşılayabilmesi, yani işinize ne kadar yarayabildiği de önemli bir konu

• quote:

Orjinalden alıntı: neon knight

quote:

Orjinalden alıntı: ozzzz

bu aletin a2dp destegini deneyen oldu mu yani herhangi bir stereo bluetooth kulaklık deneyen? o tür bir kulaklık almak istiyorum ama başka bi forum sitesinde stereo bluetooth kullanılamadıgını okumuştum.

Alette A2DP desteği mevcut. Kullanabilmen için sadece HP BT kulaklık kullanılması gerektiği de doğru. Eğer kulaklığınız varsa Pocket Player in plugin eksiklerini tamamlayarak kullanabilirsiniz; Media Player i deneyemedim maalesef. Ancak gerçekten umulandan daha iyi bir ses kalitesi var

teşekkürler hızlı cevap için
    neden boyle bir zorunluluk getirmişler ki. cok kotu bi durum bence.
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=375230&productid=telcakssonhbhds220
    bu ürünü almak istiyordum ben

• Arkadaşlar bu cihazda HANDFREE yani hoporlörü ile uzak mesafeden konuşma yok mu?

bulamadım bir türlü.Teşşekkürlr
  • Kendi orijinal kulaklığı süper değil; ancak berbat da değil. İyi bir ayar ile gayet başarılı bir ses elde edilebiliyor, ben memnunun en azından. SE kulaklığını bilemem ama HP ye de yakışmaz. Tamamen müzik dinlemeye yarayan birşey o. PPC biraz fazla iş amaçlı bir alet Herhalde bunu düşünerek diğer markaların aksesurlarını kullandırtmıyorlar bize, haksız da sayılmazlar. Hitap ettikleri kitle farklı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: fora1111

Arkadaşlar bu cihazda HANDFREE yani hoporlörü ile uzak mesafeden konuşma yok mu?

''YES'' tuşuna basılı tutunca handsfree devreye girer
  • quote:

Orjinalden alıntı: neon knight

quote:

Orjinalden alıntı: fora1111

Arkadaşlar bu cihazda HANDFREE yani hoporlörü ile uzak mesafeden konuşma yok mu?

''YES'' tuşuna basılı tutunca handsfree devreye girer

çok teşşekürler.
  • Dostlar...
    Şimdi 6815 e temasından tutta kullanılacak verimli ve ücretsiz yazılımların olduğu bir yer aradım
    fena halde yoruldum 25-30 sayfa geçmişimdir ancak bulamadım
    Lütfen linklerin verildiği,hangisini alsak daha iyi gibi cümlelerin gecmediği,
    elindeki ürünlerin kıyasını yapmayan , cihazları ve markaları kötülemeyen bir mesaj yada mesajlar silsilesi
    bu başlık altında varsa (programların içeriğini de veren) bana da söylermisiniz

Yani en azından hangi sayfadadır onu bileyim.
    Link verenden de getiren götüren saolsun dicess artık.
    Kolay Gelsin....

• quote:

Orjinalden alıntı: AxeLnAreD

Dostlar...
    Şimdi 6815 e temasından tutta kullanılacak verimli ve ücretsiz yazılımların olduğu bir yer aradım
    elindeki ürünlerin kıyasını yapmayan , cihazları ve markaları kötülemeyen bir mesaj yada mesajlar silsilesi

Kolay Gelsin....

http://www.cebimdekipc.com aradığın gibi bir yer olabilir mi acaba?

• arkadaşlar yardım lütfen

quote:

Orjinalden alıntı: tehlike434343

Merhabalar herkesee,

forumun butun sayfalarını okudum emeği geçen herkese teşekkür ederim

bende 6815 kullanıcısıyım

benim şöyle bir sorunum var,

usb den bağlağımda bilgisayarıma,

usb şarj açık

iki seçenecek var hızlı ve yavaş usb den şarj

yavaş usb den şarj da alet hiç şarj olmuyor

hizli usb den şarj da oluyor

,bunun nedeni nedir bilenler varsa teşekkür ederim şimdiden

Saygılar
  • @ tehlike434343

arkadaşım evet yavaş şarj olmuyor nedenini bende bilmiyorum sanırım bilen yok olsaydı mutlaka cevap verirlerdi.
    Zaten çok ta önemli değil varsın hızlı şarj olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: karaf

quote:

Orjinalden alıntı: AxeLnAreD

Dostlar...

Kolay Gelsin....

http://www.****.com aradığın gibi bir yer olabilir mi acaba?

dostum tsk.temalarını burdan yükleyecbilirsin.
    http://www.ppc-theme.com/index.html

• ya arkadaslar bu ipaq 6518 ıcın verdıgım sıtedekı kulaklıklardan hangılerı olur...

http://www.hepsiburada.com/Department.aspx?categoryID=16117
  • 2.5 mm girişli kulaklıklar orijinal kulaklık girişidir. Eğer 3.5 mm ile dinlemek isttersen dönüştürücü edinmek zorundasın ilgili linktekiler uymayabilir, incelemedim hepsini.
  • peki bunların içinden hangısı en ii sesı verır veya hangısını önerırsın..
    3.5mm dönüştürücü kullanırız mecbur.
  • Üstadlar selam.1 ay önce aldığım cihazıma program yüklerken bazı sorunlar yaşadım, forumda araştırdım çözüm hard resetmiş.Hard reset attım şimdi telefon açılıyor saat dilimi seçiminden sonra kullanım ipuçlarının gösterildiği sayfalardan 'pop-up menus' sayfasında takılıp kalıyor.10-15 dakika bekledim açılmadı.Sorun ve çözüm ne olabilir.Teşekkürler.
  • Pardon üstadlar sayfadaki ingilizce metini çözünce olayı çözdüm.Sorun yok yani.Viva 6815:))
  • selamlar.

Uzun bir aradan sonra HP RW6815'imi kullanmaya basladim (servisten bir muddet once geldi)...

Problemim soyle:

Internet ayarlarim eskisi gibi "work"e ayarli ve ayarlarinin ici bos. Tabi ki amacim eskiden oldugu gibi bu sekilde bilmeden internete yanlislikla baglanmamasi.

Fakat problem su ki, test ettigimde internete turkcell uzerinden baglaniyor.

Tehlikeli bir durum elbette -- her an yanlislikla internete girebilir .....

Bu problemin sebebi ne olabilir?... her zamanki gibi "work"e ayarli her iki secenek de ve ayarlarininn ici bos --- ancak internete turkcell uzerinden baglanabiliyor.

eskiden asla boyle olmazdi...

nasil cozebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi debianmr -- 21 Şubat 2008; 18:58:14 >
  • 
Sayfa: önceki 246247248249250
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.