Şimdi Ara

HP iPAQ rw6815 Kullanıcıları (246. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.231
Cevap
13
Favori
524.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 244245246247248
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • acma kapama dugmesinden tekrar acıyorum nadir yapıyor surekli yapmıyor 2 gunde 1 gibi. telefon geldiginde yapmıyor cebimde veya bir yerde dururkende oluyor. ben yazılımsal veya pilin omrunun sonuna yaklasıldıgından supheleniyorum
  • Arkadaşlar,
    Benim cihazın son zamanlarda batarya simgesinin yanında iki üç tane soru işareti belirmeye başladı. Her zaman değil, arada sırada böyle oluyor. Ayrıca cihaz yine son zamanlarda kendiliğinden kapanır oldu; sanki bataryası temas etmiyor. Yardımcı olacaklara şimdiden çok teşekkür ederim.
    berne15'in şikayeti de benimkine benziyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaganhak -- 17 Ocak 2008; 0:36:12 >
  • Arkadaşlar KİŞİLER'i tamamen silmek istiyorum. Bunu nasıl becerebilirim? Tabii tek tek silmek dışında...
  • quote:

Orjinalden alıntı: berne15
    benim cihaz bazen tasırken veya sabit bir yerde durdugu zamanda oluyor kendi kendine kapanıyor. Bunun cozumunu bilen varmı simdiden tesekkurler

bende de ayni problem vardi. problem anakart cikti.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kavuraki

Arkadaşlar KİŞİLER'i tamamen silmek istiyorum. Bunu nasıl becerebilirim? Tabii tek tek silmek dışında...

jeyo gibi bir program üzerinden silebilirsin. Actie sync ile bağlıyken tabii. Hard reset en son ihtimaldir...
  • ya sewgili arkadaşlar, neden bu güzel 6815im geç çaliyor, karşi taraf telefonu açar benim tel 5sn sonra çalmaya başlar,telefonu kapar benim tel 5sn daha çalmaya dewam eder , telefonu açarsın ama karşi taraf teli kapatalı neredeyse 10sn olmuştur,,, apw3r die bi komutu düzelttim, apr yaptım ama haaallaaa aynı sorun, yardım !
  • Bu konu başlığı bayatlamış galiba... Son sorularla pek ilgilenen çıkmıyor da...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaganhak -- 22 Ocak 2008; 16:30:20 >
  • konu hp olurda bayatlar mı? Arkadaşlar benim derdim büyük.Yurtdışından aldırdığım 6815 in passwordunu giriyorum ama kabul etmiyor.Yani şifre var hatta adam şifreyle teli açmış arkadaşa denettirmiş.Ama şimdi o şifreyle cihazı açamıyoruz.şifre 012019.acaba yanlış mı yazıyoruz.Yoksa başka bir püf noktası mı var.Çözümü ne olabilir arkadaşlar.Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xx61xx

konu hp olurda bayatlar mı? Arkadaşlar benim derdim büyük.Yurtdışından aldırdığım 6815 in passwordunu giriyorum ama kabul etmiyor.Yani şifre var hatta adam şifreyle teli açmış arkadaşa denettirmiş.Ama şimdi o şifreyle cihazı açamıyoruz.şifre 012019.acaba yanlış mı yazıyoruz.Yoksa başka bir püf noktası mı var.Çözümü ne olabilir arkadaşlar.Şimdiden teşekkürler.

Hardreset at herşey sıfırlanır
  • tamamdır.bu kadar kolaymış demek.tekrar teşekkürler.
  • Satılık HP IPAQ 6815 RW . ortalama 1 sene daha garantisi var. Cihazda herhangi bir sorun yok. Başka bir telefon ile takasda yapabilirim. Almak isteyenler için 450 YTL.

emre@emrex.net adresine mail atabilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xx61xx

tamamdır.bu kadar kolaymış demek.tekrar teşekkürler.

• Arkadaşlar yeni aldığım 6815'te telefon ile ilgili sorun var. Neredeyse günün yarısında çekmiyor. Ya "aranıyor" yazıyor ya da "hizmet yok". Telefonu kapatıp açmama, alete reset atmama hatta 1 defa hard reset atmama rağmen değişen bir şey yok. İlk günler daha ender olan bu durum bir kaç gündür fazlaca oluyor. Servisini telefon ile arasam sanırım çözüm olmayacak. Başına böyle bir sorun gelen var mı?

Teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kavuraki

Arkadaşlar yeni aldığım 6815'te telefon ile ilgili sorun var. Neredeyse günün yarısında çekmiyor. Ya "aranıyor" yazıyor ya da "hizmet yok". Telefonu kapatıp açmama, alete reset atmama hatta 1 defa hard reset atmama rağmen değişen bir şey yok. İlk günler daha ender olan bu durum bir kaç gündür fazlaca oluyor. Servisini telefon ile arasam sanırım çözüm olmayacak. Başına böyle bir sorun gelen var mı?

Teşekkürler.

Diğer telefonların çekimi nasıl şunu belirteyim benim 6815 Ericsson T300 den daha iyi çekiyor. Bence servis yolu gözüküyor.
  • Diğer telefonların çekimi gayet iyi. Ayrıca sabit bir yerde olmuyor zaten bu durum. İşte, evde, yolda her yerde. Sabahtan beri sadece bir kaç saat telefon fonksiyonu devreye girebildi. Sürekli "Arıyor" yazıyor. Bazen de "Hizmet yok". Tabii bundan olsa gerek bugün pilin ömrü baya hızlı tükendi. Eğer çekme gücünü ayarlama gibi bir seçenek yoksa benim bu telefon bir an önce servise götürmem lazım sanırım.
  • Ipaq dreaming an Iphone... youtubeden baktım bu video ya ve çok güzel yapmışlar. hp ipaq rw6815 iphone menüsü barındırıyor bunu nasıl yapa biliriz bilgisi olan arkadaşlar varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: imhotep1382

Ipaq dreaming an Iphone... youtubeden baktım bu video ya ve çok güzel yapmışlar. hp ipaq rw6815 iphone menüsü barındırıyor bunu nasıl yapa biliriz bilgisi olan arkadaşlar varmı?

Wisbar Advance diye bir programla yapılıyor tabi flash ve tonla uygulama cihazı aşırı kasıyor ancak yine de denemek istersen aşağıya verdiğim linke bir bak. Son versiyonu için Cebimdekipc.com da flayzeraynx nickli Ozan KILIÇ arkadaşımıza mail atman yeterli bizlere bedava dağıtıyor.

http://www.cebimdekipc.com/forum/showthread.php?t=4638

• 6815 iyle WM6 kullanan arkadaşlar bir haftadır kullandığım romu mutlaka deneyin. Pil dayanım süresini 2 katına çıkartıyor ayrıca birçok düzeltme mevcut.http://www.cebimdekipc.com/forum/showthread.php?t=9351
  • görüşlerin için teşekürler deneyecem.tekrar wm5 dönmek mümkünmü?
  • quote:

Orjinalden alıntı: imhotep1382

görüşlerin için teşekürler deneyecem.tekrar wm5 dönmek mümkünmü?

WM5 e dönmeyi denemedim ancak dönmen mümkün yine burada açıklanıyor adım adım.

http://www.cebimdekipc.com/forum/showthread.php?t=9344
  • 
Sayfa: önceki 244245246247248
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.