Şimdi Ara

HP iPAQ rw6815 Kullanıcıları (244. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.231
Cevap
13
Favori
524.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 242243244245246
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet buradan yükledim sorun yok 2 gb kart olayına gelince bilemiyorum 512 mb öneriyorlar ancak 1 gb da idare eder gibi bişeyler var 2 gb riskli olabilir. Yanında 1 gb hediye gelmedi mi eğer gelmediyse benim önerim git bir tane 512 veya 1 gb kart alman zaten 10-15 milyon bişey.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kenan111

Evet buradan yükledim sorun yok 2 gb kart olayına gelince bilemiyorum 512 mb öneriyorlar ancak 1 gb da idare eder gibi bişeyler var 2 gb riskli olabilir. Yanında 1 gb hediye gelmedi mi eğer gelmediyse benim önerim git bir tane 512 veya 1 gb kart alman zaten 10-15 milyon bişey.

Şuanda başladım bakalım ne olacak :D Beyaz hp yazısı kayboldu şimdi alttaki tuşların ışıkları yanıyor bu normalmi sence ekranda görüntü yok şuanda yaklaşık 2,5 3 dk. oldu. Umarım gümlememiştir :D bekleyeyimmi sendede böyle yaptımı acaba ?
  • arkadaşlar 1Gb. hafıza kartı ile oluyor 2Gb. ile olmuyor denemeyin. Neyse bende kurdum alet gerçekten çok hızlandı ve stabil çalışıyor. Ancak kamera açılmıyor daha doğrusu açılıyor ancak ekrana görüntü gelmiyor. Ayarlara girdiğimde rusça kelimler çıkıyor ve çıktığımda ise gene rusça bir hata verip kapanıyor sizde de aynı sorun varmı ? Patchi yüklediğim halde açmıyor
  • kamera reset atınca düzeldi arkadaşlar yanlız contacs ta unnamed diye 20 - 30 adet isim çıktı onları silmekle uğraşıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: eser_83

kamera reset atınca düzeldi arkadaşlar yanlız contacs ta unnamed diye 20 - 30 adet isim çıktı onları silmekle uğraşıyorum

Onlar Sim Karttaki numaralardır.
  • galiba ancak ne yaptıysam değişmiyor ne numara görebiliyorum ne birşey eski roma dönmeye çalışacağım ne yapmam lazım ?
  • quote:

galiba ancak ne yaptıysam değişmiyor ne numara görebiliyorum ne birşey eski roma dönmeye çalışacağım ne yapmam lazım ?

Sorununu biraz daha açarsan yardımcı olmaya çalışalım.

Bence bu WM6 WM5 ten daha stabil bir iki bug var onlarda giderilebiliyor. Zaten yakın zamanda çalışmayan O2 Programları da çıkarılmış tamamen 6815 e özgü hatta türkçe rom çıkacaktır. Birde tespit ettiğim kesinlikle fazla pil harcıyor çünkü 520 mhz hızında çalışıyor makine XCPUScalar ile CPU yu çalışmadığı zamanlarda daha düşük çalıştırın pile katkısı yadsınamaz. WM5 te normal kullanımda 2 günü deviren makine WM6 dan sonra anca 1 günü zor kurtarıyordu şimdi böle giderse 3 günü geçer. Eee ne de olsa 208 Mhz de MP3 dinliyorum. Ekranım kapalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenan111 -- 27 Aralık 2007; 15:21:31 >

• quote:

galiba ancak ne yaptıysam değişmiyor ne numara görebiliyorum ne birşey eski roma dönmeye çalışacağım ne yapmam lazım ?

Belki de sim karttaki numaralara yazamıyordur. İlla silmek istiyorsan Programlar - Phone Tools - Sim Managerden dene.
    Oda olmadı Nokia 3310 a tak o halleder.
  • quote:

quote:

Belki de sim karttaki numaralara yazamıyordur. İlla silmek istiyorsan Programlar - Phone Tools - Sim Managerden dene.
    Oda olmadı Nokia 3310 a tak o halleder.

Wm5 e nasıl dönebilirim tekrar ?
  • Hp nin sitesinden eski romu indirip yeniden kuruyorum. Kendi şahsı fikrim bence daha tam hazır değil arkadaşlar. Ben bir kaç sorunla karşılaştım açıkçası eski sistemime dönüp ilerdeki versiyonlarına geçeceğim. Ancak emin olun wm05 den çok daha hızlı çalışıyor alet Birkaç ufak sorunuda çözdüklerinde güzel olacak
  • wm6'dan wm5'e geri dönmek için,

http://rapidshare.com/files/74696160/hp_files.zip.html

yukaridaki dosyayi indirin.

1 - c:\ipaq\SpXXX\ dizinindeki hpRUU.exe dosyasını replace edin(zip filedaki aynı isimli dosya ile)....

2 - diğer 2 dosyayı windows mobile(6815)'ın \Windows dizinine atın...

3 - c:\ipaq\SpXXX\ dizinindeki hpRUU.exe (kırılmış versiyon) çalıştırın. olacaktır.

saygılar.

http://www.cebimdekipc.com/forum/showthread.php?t=8937 alıntıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenan111 -- 27 Aralık 2007; 16:16:09 >

• quote:

wm6'dan wm5'e geri dönmek için,

http://****.com/files/74696160/hp_files.zip.html

yukaridaki dosyayi indirin.

1 - c:\ipaq\SpXXX\ dizinindeki hpRUU.exe dosyasını replace edin(zip filedaki aynı isimli dosya ile)....

2 - diğer 2 dosyayı windows mobile(6815)'ın \Windows dizinine atın...

3 - c:\ipaq\SpXXX\ dizinindeki hpRUU.exe (kırılmış versiyon) çalıştırın. olacaktır.

saygılar.

http://www.cebimdekipc.com/forum/showthread.php?t=8937 alıntıdır.

Biraz uğtaştım bununla ancak verim alamadım en temiz yol olarak hp den indirdim ve yükledim sorunsuz olarak wm5 e geri döndü alet. Kendine geldi desem yeridir

• @eser

yazdıklarından sonra bu ROM u yüklemekten vazgeçtim. Boşuna zaman harcamaktan da kurtuldum. Orijinal ve stabil bir Rom çıkana dek beklemekte fayda var.
  • Tabiki hızlı çalışır arkadaşlar 520 mhz hıza ulaşıyor şaka gibi ama gerçek
  • quote:

Orjinalden alıntı: neon knight

@eser

yazdıklarından sonra bu ROM u yüklemekten vazgeçtim. Boşuna zaman harcamaktan da kurtuldum. Orijinal ve stabil bir Rom çıkana dek beklemekte fayda var.

Benimde kuşkularım vardı ancak biryerlerden başlamak gerekiyor ben bu rom yükleme işini sevdim. Arkası gelecektir daha çok 6815 için WM6 romu görürüz.

quote:

Tabiki hızlı çalışır arkadaşlar 520 mhz hıza ulaşıyor şaka gibi ama gerçek

Pilinde anasını ağlatıyor meret.
  • ben bundan önceki 6815 imi, XPU ile 520 mhz de kullanmıştım bir ara, pil çok ısınıyordu. 624 de ise soft reset atııyordu. Hızını düşür madem işlemcinin. 06 nın tadını çıkartırken, pilden olma...
  • HP IPAQ RW6815 CEP BİLGİSAYARI WIRELESS+KAMERA+GPRS FA777AA
    bu cihazı almak isteyen arkadaşlar için süper fiyat hepsiburadada sadece 10 adet cihaz için 651.ytl
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=371946&productid=telcephp6815

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekinoks17 -- 28 Aralık 2007; 12:34:59 >
  • arkadaslar herkez kendi derdinde..defalarca yazdim....resim boyutunu degistirmeden masaustune tam ekran resim koyulmuo bugunun panelindende silik koyuyo care ariorum bukadar para verdik bunu beceremio
  • @sertaç
    Sorununu düzgün bir Türkçe ile yazarsan yardımcı olmaya çalışırım. İnan anlamadım.
  • quote:

Sert-aç
    arkadaslar herkez kendi derdinde..defalarca yazdim....resim boyutunu degistirmeden masaustune tam ekran resim koyulmuo bugunun panelindende silik koyuyo care ariorum bukadar para verdik bunu beceremio

Sorun değil aslında biraz çaba ve de uğraş istiyor bu işi pek ala paintle yapabilirsin.
    İlla o kadar para verdiğin ppc ile yapmak istiyorsan Pocket Paint veya VsPainter işini fazlasıyla görür.
    PhotoShoptaki gibi oynuyacam dersen PocketArtist i tek geçerim.

Şimdi gelelim nasıl yapacağımıza.

Ekran Çözünürlüğümüz 240*320 olduğuna göre

biz bu resimdeki üst ve alt barı kaldırırsak

240*268 çözünürlüğünde bir resim elde etmiş oluyoruz.

Yani ppc imize 240*268 çözünürlüğündeki bir resmi arkaplan olarak atayabiliriz.

Not: Tabi bu today ekranı için geçerli Wisbar Advance Desktop gibi programlarda
    kullanacağımız arkaplan resimleri yine 240*320 olmalıdır.

Umarım anlaşılır ve sade bir dil kullanmışımdır. İyi forumlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenan111 -- 31 Aralık 2007; 17:00:39 >

• 
Sayfa: önceki 242243244245246
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.