Şimdi Ara

HP iPAQ rw6815 Kullanıcıları (243. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.231
Cevap
13
Favori
524.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 241242243244245
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

6815 satın aldım... daha evvelde pda2k kullanmıştım. Adapte olamadığımı ve cihazın büyük olduğunu düşünüp satmıştım... Telefona dönmüştüm ancak şimdi bana uygun cihazın bir PDA olduğuna eminim... 6815 e uyum sağlamaya çalışıyorum...

Ankara' da 6815 için aksesuar satan mağaza var mı ( internetten ve görmeden alışveriş yapmak istemiyorum) ? Silikon kılıf, belki yüksek kapasiteli bir batarya , ekran koruyucu , katlanabilir klavye (bluetooth veya usb ye takılan ama katlanabilen ) almak istiyorum... Yada ayın sonunda İstanbul' a gideceğim...İstanbul' da bir adreste olabilir...

Teşekkürler...
  • mrb arkadaşlar,aleti daha yeni aldım,alete dair hiç birşey bilmiyordum fakat bu forumda yazanları okuduktan sonra alete dair azada olsa bir bilgi birikimi oluştu ama hala aleti pc ye nasıl bağlayıpta dosyaları yükleyeceğimi bilmiyorum,aleti pc ye bağladığımda sadece şarj yapıyor,cd yide yükledim,ne yapmam gerekiyor,şimdiden teşekkürler
  • win mobile aygıt merkezini yükledin mi, outlook u yükledin mi? yeni donanım bulundu ibaresi bs de sağ alt köşede çıkması gerekiyor...
    bir de pocketpc.gen.tr ye gözat kardeşim
  • bu aletlerden daha önce hiç kullanmadım, bi tane almayı düşünüyorum. dizüstü bilgisayarıma kurduğum her programı bunlarada kurabiliyormuyum.. mesela fm2008 kuruluyormu. yada çizim programları, virüs programları. internet sayfaları diklemesine mi açılıyor enlemesinemi. ?? teşekkürler.. haa birde 6815 alayım mı:D:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: hikmetdonanım

bu aletlerden daha önce hiç kullanmadım, bi tane almayı düşünüyorum. dizüstü bilgisayarıma kurduğum her programı bunlarada kurabiliyormuyum.. mesela fm2008 kuruluyormu. yada çizim programları, virüs programları. internet sayfaları diklemesine mi açılıyor enlemesinemi. ?? teşekkürler.. haa birde 6815 alayım mı:D:D

dizüstüne kurduğun tüm programların birebir olanını elbette yükleyemezsin. 6815 tpicine yazdığın için, örnek olarak bu cihazı ele alalım. Çizim programı olup olmadığını bilmiyorum, ama virus yazılımları var. Bence gerek yok. İnternet sayfalarını diklemesine de, enlemesine de açabilirsin.

6815 alıp almama olayına gelince; ben ikinci kez aldım. Çok mu seviyorum; hayır...İşimi gördüğü için ve bütçeme uygun olduğu için. 2000 YTL lik PDA alabilirsin ama sonuçta hepsi aynı. 6815 için yasal 06 yok mesela, prophet cihazlarda var..ne istediğini biliyorsan sorun yok ama iyice araştırmadan da atlama derim...

• arkadaşlar bayadır yazmıyordum şimdi işim düştü istanbulda oturan arkadaşlar özellikle sizlere söylüyorum izmitte oturuyorum heryerde hp rw 6815 dokunmatik lcd ekran 2.7 inc bulamadın siz bi araştısanız hani gezerken fln biryerde görürseniz özel msj atarmısınız rica ediyorum yetkili servis 300 dolar + KDV istedler bence çok yüksekbir fiyat bi araştırırsanız yada gözünüze çarpan bişey oursa özl msj atarmısınız herşey için teşekkürler yazici...
  • Evet Arkadaşlar WM6 Romunu yükledim. Öncelikle telefon baya bi hızlandı. Görüntü şekil oldu.
    Romla birlikte bir çok program geliyor. Bazıları 6815 Wm5 romundan zaten tanıyoruz.
    Programlar menüsü güzel kategorilere ayrılmış klasör resimleride güzelleşmiş.
    Accessories klasörü
    Calculator (Hesap Mak.)
    Define SoftKeys(Soft Key tuşlarının görevlerini değiştirmeye yarar.)
    File Explorer (Dosya Yönetici)
    Estermec Java (Java uygulamarını çalıştırır)
    Notes (Not defteri)
    Search (Arama aracı)
    Self Diagnostics (Test Programı)
    Task (Görevler)
    Games bildiğimiz standart iki oyun
    Internet
    Internet Explorer, Int.Sharing, Live Messenger, Windows Live
    Multimedia
    Camera (Atom Exec in kendi kamera programı çalışıyor ancak bazı sorunları var ben arasıra kullanıyorum.)
    Equalizer (Yine Atomun bir programı ancak bir işe yaramıyor)
    Fm Radio (İşlevsiz)
    O2 MediaPlus (MediaCenter gibi bişey çalışıyor)
    Photo Albüm (Atomun kendi albüm prog. çalışıyor)
    Photo Editor (Yine Atomun foto düz.prog. güzel sayılır ancak Pocket Artistin eline su dökemez.)
    Hp Photosmart Camera (Hp nin kendi kamera programı Sanki eskisinden daha güzel çekiyor meret.)
    Pictures And Videos (Windowsun bir uygulaması)
    Windows Media Player.
    Office Adobe 2, One Note, Excel, Powerpoint, Word
    Phone Tools
    Active Sync
    Auto Configurator (Turkcell çıkmıyor Gprs ayarlarını elle yapmanız gerekiyor)
    Modem link, O2 Sms Plus, Sim Manager, Voice Speed Dial
    Wireless Manager (Daha güzel olmuş ek olarak GPRS seçeneğide eklenmiş.)
    System
    Jeyo Sms Backup (Sms Yedekleme Programı)
    PIM Backup (Kartvizit yedekleme Prog.)
    Remote Desktop (Daha gelişmiş bir Uzak masaüstü bağlantısı)
    Task Manager (Görev yönetici istediğiniz programı buradan sonlandırabilirsiniz.)
    WM5torage (Hafıza kartını flash disk olarak tanıtma programı tel.kendi hafızasınıda yapabilmesine karşın önerilmez.)
    ve ana dizindeki programlar
    Capture Screen Utility, Magic Button, System Info, Resco Explorer, Total Commander, XCPUScalar.

Aslında bu romu neden yüklemek gerek. Asıl neden değişiklik Linux olsa onuda yüklerdim herhalde.
    Telefon Doğan görünümlü Şahin benzetmesi yerine Modifiyeli Golf diyebiliriz.
    Beğenmediğim bir iki noktası var dialer teması media player teması pek olmamış. Değiştirebiliyoruz tabiki.
    Bazılarına göre gereksiz olabilecek çok fazla program var ayrıca kullanamadıklarımız.
    Ancak tüm bu olumsuzluklara rağmen 6815 de bu WM6 romu kullanılır öncelikle Live messenger ve html destekli e posta wisbara gerek yok WM6 ya benzetmek için. Son olarak tekrar etmekte fayda var telefon hiç kullanmadığınız kadar hızlı. Programlar menüsüne girdiğinizde simgeler hiç beklemeden anında gelecek. Bence herkes kursun kullansın.

• hafıza kartına yükleniyor diyorlar, doğru mu bu? Hafıza kartına format atılması gerektiği durumlarda back-up almadan eskiye döndürülme ihtimali kalmıyor. mpx200 dönemlerinden beri orijinal ROM ile hafıza kartına yüklenen diğer ROM un açılşta hangisiyle başlamak istersiniz diye sormasını beklerdim. Böylelikle, orijinasl ROM u upgrade ederek ve yeni WM sürümlerini yükleyerek her zaman güncel ve risksiz bir kullanım sağlanmış olırdu, iyi de olurdu
  • quote:

Orjinalden alıntı: kenan111

Evet Arkadaşlar WM6 Romunu yükledim. Öncelikle telefon baya bi hızlandı. Görüntü şekil oldu.
    Romla birlikte bir çok program geliyor. Bazıları 6815 Wm5 romundan zaten tanıyoruz.
    Programlar menüsü güzel kategorilere ayrılmış klasör resimleride güzelleşmiş.
    Accessories klasörü
    Calculator (Hesap Mak.)
    Define SoftKeys(Soft Key tuşlarının görevlerini değiştirmeye yarar.)
    File Explorer (Dosya Yönetici)
    Estermec Java (Java uygulamarını çalıştırır)
    Notes (Not defteri)
    Search (Arama aracı)
    Self Diagnostics (Test Programı)
    Task (Görevler)
    Games bildiğimiz standart iki oyun
    Internet
    Internet Explorer, Int.Sharing, Live Messenger, Windows Live
    Multimedia
    Camera (Atom Exec in kendi kamera programı çalışıyor ancak bazı sorunları var ben arasıra kullanıyorum.)
    Equalizer (Yine Atomun bir programı ancak bir işe yaramıyor)
    Fm Radio (İşlevsiz)
    O2 MediaPlus (MediaCenter gibi bişey çalışıyor)
    Photo Albüm (Atomun kendi albüm prog. çalışıyor)
    Photo Editor (Yine Atomun foto düz.prog. güzel sayılır ancak Pocket Artistin eline su dökemez.)
    Hp Photosmart Camera (Hp nin kendi kamera programı Sanki eskisinden daha güzel çekiyor meret.)
    Pictures And Videos (Windowsun bir uygulaması)
    Windows Media Player.
    Office Adobe 2, One Note, Excel, Powerpoint, Word
    Phone Tools
    Active Sync
    Auto Configurator (Turkcell çıkmıyor Gprs ayarlarını elle yapmanız gerekiyor)
    Modem link, O2 Sms Plus, Sim Manager, Voice Speed Dial
    Wireless Manager (Daha güzel olmuş ek olarak GPRS seçeneğide eklenmiş.)
    System
    Jeyo Sms Backup (Sms Yedekleme Programı)
    PIM Backup (Kartvizit yedekleme Prog.)
    Remote Desktop (Daha gelişmiş bir Uzak masaüstü bağlantısı)
    Task Manager (Görev yönetici istediğiniz programı buradan sonlandırabilirsiniz.)
    WM5torage (Hafıza kartını flash disk olarak tanıtma programı tel.kendi hafızasınıda yapabilmesine karşın önerilmez.)
    ve ana dizindeki programlar
    Capture Screen Utility, Magic Button, System Info, Resco Explorer, Total Commander, XCPUScalar.

Aslında bu romu neden yüklemek gerek. Asıl neden değişiklik Linux olsa onuda yüklerdim herhalde.
    Telefon Doğan görünümlü Şahin benzetmesi yerine Modifiyeli Golf diyebiliriz.
    Beğenmediğim bir iki noktası var dialer teması media player teması pek olmamış. Değiştirebiliyoruz tabiki.
    Bazılarına göre gereksiz olabilecek çok fazla program var ayrıca kullanamadıklarımız.
    Ancak tüm bu olumsuzluklara rağmen 6815 de bu WM6 romu kullanılır öncelikle Live messenger ve html destekli e posta wisbara gerek yok WM6 ya benzetmek için. Son olarak tekrar etmekte fayda var telefon hiç kullanmadığınız kadar hızlı. Programlar menüsüne girdiğinizde simgeler hiç beklemeden anında gelecek. Bence herkes kursun kullansın.

Kardeş hangi versiyonunu ve nerden yükledin yazarmısın. Piyasada bir sürü 6815 için WM6 rom var. Açıkçası düzgün çalışmaz diye risk almak istemiyorum.

• hp 6815 usb gırısı kırıldı.
    tamır ettırebılecegım bır yer var mıdır ?
  • wm6 ıcın dogru adres :
    http://www.cebimdekipc.com/forum/showthread.php?t=8937

yada bu rom :
    http://www.cebimdekipc.com/forum/showthread.php?t=9151
    test ettım cok super.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi micro77 -- 26 Aralık 2007; 20:03:12 >
  • HP 6815 cep telefonu - cep bilgisayarımı satıyorum.

Garantili ve çok temiz

http://urun.gittigidiyor.com/Garantili-HP-6815-cep-telefonu-cep-bilgisayari_W0QQidZZ7429997
  • yanlış yer, silinsin
  • arkadaşlar ben de 6815 kullanıcıları arsına girmek istiyordum fakat alacağım 2.el ürünün kamerasında sorun olduğunu düşünüyorum normalde kamera aktifken ekranda bir menü olması gerekmiyor mu?(evet dediğinizi düşünerek) benimkinde yok.üstelik ekranın alt kısımlarına rastgele dokunduğumda çeşitli fonksiyonlar da çalışıyor zoom,flash vs. pek anlam veremedim.şimdiye kadar ki 162 sayfa içerisinde bu konuya değinen mutlaka olmuştur fakat hoşgörünüze sığınarak bu knu hakkındaki tecrübelerinizden faydalanmak isterim .şimdiden teşekkürler.
  • kamerayı açtığın zaman ikonlar görünmüyorsa hard rest zmanın gelmiş demektir. strese gerek yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: micro77

wm6 ıcın dogru adres :

yada bu rom :
    test ettım cok super.

cevabın için teşekkürler dostum yanlız oradaki foruma baktım. Ancak birçok bugdan söz etmişler bu kullanımı etkiliyormu ? Yüklemelimiyiz sence yoksa biraz daha bekleyelim mi ?

• quote:

Orjinalden alıntı: eser_83

quote:

Orjinalden alıntı: micro77

wm6 ıcın dogru adres :

yada bu rom :
    test ettım cok super.

cevabın için teşekkürler dostum yanlız oradaki foruma baktım. Ancak birçok bugdan söz etmişler bu kullanımı etkiliyormu ? Yüklemelimiyiz sence yoksa biraz daha bekleyelim mi ?

micro77 arkadaşa teşekkürler benden önce cevaplamış ben üst linkteki romu yükledim çok güzel ben herhangi bir bug göremedim zaten ayrıntısını yukarıda yazmıştım. Bence de yükleyin çok güzel bir rom olmuş daha da geliştirileceğine eminim hatta türkçesi bile yapılabilir. Cebitat çok iyi çalışıyor.

quote:

Orjinalden alıntı: neon knight

hafıza kartına yükleniyor diyorlar, doğru mu bu? Hafıza kartına format atılması gerektiği durumlarda back-up almadan eskiye döndürülme ihtimali kalmıyor. mpx200 dönemlerinden beri orijinal ROM ile hafıza kartına yüklenen diğer ROM un açılşta hangisiyle başlamak istersiniz diye sormasını beklerdim. Böylelikle, orijinasl ROM u upgrade ederek ve yeni WM sürümlerini yükleyerek her zaman güncel ve risksiz bir kullanım sağlanmış olırdu, iyi de olurdu

rom hafıza kartına kurulmuyor sadece hafıza kartındaki rom imajını açıyor yani bildiğimiz gibi rom roma kuruluyor Ancak önemli bir nokta bu rom update işlemi hafıza kartı seçiyor kesinlikli 1 GB dan yukarı hafıza kartı kullanmayınız bendeki orjinal 1 gb hp minisd ile sorun çıkmadı ancak romu kurarken hp logolu beyaz ekranda baya bekletiyor 15-20 dakika kadar göbeğim çatladı bitene kadar.

• Evet WM6 yı yükledik sağolsunlar arkadaşlar zaten kullandığım bir iki programı da eklemişler ancak yeter mi yetmezz
    Hemen aldım ilk işim snkronize edip kartvizitlerimi almaktı sorunsuz bir şekilde aktardık. Sonrasın da olmazsa olmaz prog.

Spb Pocket Plus, Spb Weater, Pocket Music, FunContacts, Tcpmp, Sbp Backup, Resco Audio Recorder, Adobe Flash Lite
    Flash Player, Skype, TeamStats, Pocket Artist, Picsel Browser, LingvoSoft Dictionary

Vee birazda WM6 ekran görüntüleri koyalım gözümüz gönlümüz açılsın.

• Ekran görüntlerine bakarak söylüyorum; dil işinde bir ilerleme yok sanırım. 06 da Türkçe desteği yok yine değil mi? Üstteki postların birinde karaf arkadaş ta söylemiş zaten Orijinal hp ROM u değil, O2 ROM unun 6815 e uyarlanmış hali diye. Bence yüklenmesi bir anlam taşımıyor. Hatta ekran görüntülerinde de var radyo falan...çalışmadıktan sonra hikaye. Hepsi O2 programları, çoğo uyum zorluğuna ve sistem karasızlığına yolaçacak. Daha stabil birşey çıkıncaya kadar beklemek lazım diye düşünüyorum. Hasfıza kartı seçiyor, nasıl bir ROM'sa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Fuego -- 27 Aralık 2007; 11:37:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kenan111

Evet WM6 yı yükledik sağolsunlar arkadaşlar zaten kullandığım bir iki programı da eklemişler ancak yeter mi yetmezz
    Hemen aldım ilk işim snkronize edip kartvizitlerimi almaktı sorunsuz bir şekilde aktardık. Sonrasın da olmazsa olmaz prog.

Spb Pocket Plus, Spb Weater, Pocket Music, FunContacts, Tcpmp, Sbp Backup, Resco Audio Recorder, Adobe Flash Lite
    Flash Player, Skype, TeamStats, Pocket Artist, Picsel Browser, LingvoSoft Dictionary

Vee birazda WM6 ekran görüntüleri koyalım gözümüz gönlümüz açılsın.

kardeş şu linkte yazılı olanımı yükledin ?

Bu başlık emreuyar ve trycatch arkadaşların konularından alıntıdır.

Hp rw6815 için artık WM6,0 yüklenmesi çok kolay.
    Öncelikle anlatılan yönteleri uyguluyoruz.
    1.Öncelikle aşşağıdaki linkten indirdiğimiz dosyaları hafıza kartına atıyoruz
    1.Link.Rar'dan çıkacak rom dosyası direk kartın içine atılacak
    2.Link Rar'dan çıkacak dosyalardirek kartın içine atılacak.

NOT:Hafıza kartı olarak 1 Gb üstü kartlar kullanmayınız.

Yoksa sayfanın aşağısında frantic isimli üyenin yazdığı versiyonlardan birini mi yükledin ? Birde benim hafıza kartım 2 Gb. Kingston sence sorun yaşarmıyım ? Deneyeyim mi ? 1 Gb. hafıza kartı çevremde yok çünkü .

• 
Sayfa: önceki 241242243244245
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.