Şimdi Ara

HP iPAQ rw6815 Kullanıcıları (241. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.231
Cevap
13
Favori
524.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 239240241242243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benim telefonda ciddi bir sıkıntı var..

Millet beni ararken.
    Normal telefon çalma sesinin dışında.
    arada sırada..
    Bozuk anfi gibi çok yüksek sesli bir ses gidiyormuş..
    Bende sonra kendimi aradım arada sırada oluyor. Çok rahatsız edici yüksek bir ses oluyor.

Bunun yazılımsal bir çözümü var mı???
  • merhaba arkadaşlar, ben de bir kaç gün önce bu aletten aldım, çok fazla özelliğini kullanmıyorum ve ihtiyacım da olmuyor açıkcası. istediğim en önemli şey şu:
    kalem ile yazarak(el yazımla) aldığım notları belirleyeceğim tarih ve zamanda bana hatırlatacak. hepsi bu. bunu yapabilen ücretsiz bir programcık bilen var mı? bu işin yolu yodamı nedir yani?

ve bu makinayı kullananların hemen hemen bütün ihtiyaçlarını giderebilecekleri (program, oyun.. vs.) bir site var mı?

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
  • celenlee
    Cihazın kronik bir yankı problemi var belki bu yankı hışırtı şeklinde anlaşılmış olabilir. Çözümü Telefon sesini bir kademe kısmak büyük oranda sorunu hallediyor.
    Eğer başka bir türlü hışırtı varsa cihaza yüklediğin bir program cihazı fazla kasıyor olabilir. Ram kullanımına bir bak boş ram 20 mb in altındaysa çalışan programları kapatmanı öneririm. Benim de dikkat ettiğim konu fazla program açıksa telefon olarak problem yaratıyor bence telefonu rahatça kullanabilmen için sistem kaynaklarının en az yarısını kullanması gerekiyor makinenin yani bu cihaz bir bilgisayar telefon onun için hiç bir önceliğe sahip değil. Hava durumunu gösteren program neyse telefonda o.

mimemin
    aramıza hoşgeldin öncelikle bu başlığın ilk 45-50 sayfasını okuman gerçekten çok faydalı bilgiler var emin ol ben kullanım kitapçıklarını hiç jelatinini bile sökmedim. Win.Mobille gelen Calendar programıyla bunu yapabilirsin. Zaten klavye seçeneklerinden Block Recognizer, Letter Recognizer, Transcriber işini görür. Ayrıca böyle bir program daha vardı ancak şimdi hatırlayamadım.
    Önerebileceğim sitewww.cebimdekipc.com

• Daha önceki sayfaları okumadım ama bir not olsun diye düşeyim.

Rom update'i yaptım, İngilizce olarak. Herhangi bir sorun yaşamadım. Ama yinede her şeye karşı bir tüm sistem yedeği alırsanız faydalı olur.

Bazı yorumlarda sorunlu, vs.. "update etmeyin" gibi şeyler okumuştum. O yüzden yazmak istedim. Herhangi bir problem yok yani. Tam tersine birçok eksiklik giderilmiş ve daha stabil bir hale gelmiş pda. Tavsiye ederim. (Türkçesini bilmiyorum, benimki İngilizce...)
  • evet, ben de buradan ogrenip rom update yapmistim. hic bir problem yok bir kac aydir.......

bu arada benim sorum hard case - crysal cover ve kılıflarla ilgili (aluminyum ya da crystal olanlar - korumak icin)

hepimizin bildigi gibi, rw6815 aslında o2 atom.....

peki rw 6815'te dugmelerin, girislerin yerleri hep ayni mi .... ve ekran ayni boyda mi?

sorma nedenim bir adet "O2 xda atom" hard case cover alacagim -- bildiginiz gibi bu sert kiliflarda dugmelerin ve girislerin yerlerinin ayni olmasi gereliyor...

fikri olan var mi bu hard case coveri kullanip kullanamayacagim hakkiinda?....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi debianmr -- 21 Kasım 2007; 20:57:33 >
  • Ebay'de satılan cover'larda özelliklerine bakarsan sanırım orada yazıyordur. Ya da aradığın kılıfı orada bulup, satıcısıyla iletişime geçersen, sanırım o şekilde emin olabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ebb

Ebay'de satılan cover'larda özelliklerine bakarsan sanırım orada yazıyordur. Ya da aradığın kılıfı orada bulup, satıcısıyla iletişime geçersen, sanırım o şekilde emin olabilirsin.

cogu bilmiyor gibi ama bir kaci ile daha iletisiime gececegim.....

saol.....
  • ben açamadım bu sayfayı yardım eder misiniz acaba

quote:

Orjinalden alıntı: emreozel

Worms Wolrd Party 1.1.0.4

http://rxxxx.de/files/5357394/Worms_world_Party_1_1_.0.4.rar.html

super oyun ben cok sevıyorum

• arkadaslar resim atadıgımızda bildiginiz gibi tum ekranı kapsamıo..bugun panelinden koydugumuzdada resim cok silik cıkıyor..acaba bi TEMA YAPMA programı varmı ..simdiden tesekkurler..
  • xxxx alanlara r a p i d s h a r e yaz tamamdır ama dosya güncelse tabi
    quote:

Orjinalden alıntı: onurtasar

ben açamadım bu sayfayı yardım eder misiniz acaba

quote:

Orjinalden alıntı: emreozel

Worms Wolrd Party 1.1.0.4

http://rxxxx.de/files/5357394/Worms_world_Party_1_1_.0.4.rar.html

super oyun ben cok sevıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi başarı -- 23 Kasım 2007; 16:20:41 >

• mrb arkadaslar sizden biseyler ogrenmek istiyorum 10-15 gün icersinde bu cihazı almayı dusunuyorum fakat biraz tedirginim forumlardan okudugum kadarıyla kimisi cihaz süper dio,kimiside sakın almayın basınıza bela olur dio bnde napcagımı sasırdım ...

1 ) bn sizden bi kac bisey ogrenmek istiyorum mesajı cok fazla kullanıorum mesaj yazma zor olabilir die dusunuyorum kalemle, sizce kolay mı zor mu normal telefonlara nazaran ...

2 ) kullanımı nasıl,kullanıslımı wireless,falan

3 )bu cihazda bnm kullanabilecegim ozellikler mp3 , internet ,ve bir kac işime yarayacak programlar

ŞİMDİDEN TESEKKUR EDERİMM...
  • 4 aydır cihazı kullanan biri olarak sorularına cevap vereyim kişisel olarak;

quote:

Orjinalden alıntı: anger01
    1 ) bn sizden bi kac bisey ogrenmek istiyorum mesajı cok fazla kullanıorum mesaj yazma zor olabilir die dusunuyorum kalemle, sizce kolay mı zor mu normal telefonlara nazaran ...

Kalemle mesaj yazmak evet biraz zorlar hele ki çok mesajlaşan biriysen. Ben fazla mesajlaşmadığım için umursamıyorum. Bunun değişik çözümleri var aslında; Evde iken PC'ye "Jeyo Mobile" diye bir programı kurarsan PC'den mesajlarını kontrol edebilir ve istediğin kişiye PC klayveni kullanarak mesaj gönderebilirsin. Bu çözüm pek parlak gelmediyse; tuş takımlı bir başka marka PDA düşünebilirsin.

quote:

İlk başlarda birçok şeyi kalemle yapacak olmak insanı zorluyor ama zamanla alışıyorsun. Tabii ki tuş takımlı bir aletin konforunu beklememelisin! Wireles'ı oldukça iyi. Dışardaki birçok wireles'ı görüyor, sinyal seviyesine ve şifresiz olmasına göre kullanabiliyorsun. Değişik ihtiyaçlara yönelik çok sayıda program içinden zevkine göre birşeyler yükleyerek yanında birçok bilgiyi taşıyabiliyorsun. Mesela ben TeamStats diye futbol liglerinin fikstür programını (Ücretsiz) yükleyerek her an yanımda taşıyabiliyorum. Formula 1 içinde böyle bir program var. Örnekler çoğaltılabilir.

quote:

3 )bu cihazda bnm kullanabilecegim ozellikler mp3 , internet ,ve bir kac işime yarayacak programlar

Kullanacağın alan sadece bu saydıkların ise; ona göre tercihini daha kullanışlı bir modelden yana kullanabilirsin. Wifi'si olan, tuş takımlı ve istediğin programları çalıştırabilecek modellerde vardır.

HP'nin yeni modelleri çıktı, yakında satışa sunulur. İçinde Asus P525'e rakip olacak tuş takımlı bir model'de var. İyi bir araştırma ve eliminasyon yapmalısın.

Benim şahsi düşüncelerim böyle, bir fikir verir umarım.

• quote:

Orjinalden alıntı: karaf

4 aydır cihazı kullanan biri olarak sorularına cevap vereyim kişisel olarak;

quote:

Kalemle mesaj yazmak evet biraz zorlar hele ki çok mesajlaşan biriysen. Ben fazla mesajlaşmadığım için umursamıyorum. Bunun değişik çözümleri var aslında; Evde iken PC'ye "Jeyo Mobile" diye bir programı kurarsan PC'den mesajlarını kontrol edebilir ve istediğin kişiye PC klayveni kullanarak mesaj gönderebilirsin. Bu çözüm pek parlak gelmediyse; tuş takımlı bir başka marka PDA düşünebilirsin.

quote:

İlk başlarda birçok şeyi kalemle yapacak olmak insanı zorluyor ama zamanla alışıyorsun. Tabii ki tuş takımlı bir aletin konforunu beklememelisin! Wireles'ı oldukça iyi. Dışardaki birçok wireles'ı görüyor, sinyal seviyesine ve şifresiz olmasına göre kullanabiliyorsun. Değişik ihtiyaçlara yönelik çok sayıda program içinden zevkine göre birşeyler yükleyerek yanında birçok bilgiyi taşıyabiliyorsun. Mesela ben TeamStats diye futbol liglerinin fikstür programını (Ücretsiz) yükleyerek her an yanımda taşıyabiliyorum. Formula 1 içinde böyle bir program var. Örnekler çoğaltılabilir.

quote:

Kullanacağın alan sadece bu saydıkların ise; ona göre tercihini daha kullanışlı bir modelden yana kullanabilirsin. Wifi'si olan, tuş takımlı ve istediğin programları çalıştırabilecek modellerde vardır.

HP'nin yeni modelleri çıktı, yakında satışa sunulur. İçinde Asus P525'e rakip olacak tuş takımlı bir model'de var. İyi bir araştırma ve eliminasyon yapmalısın.

mesaj (sms) konusunda dogru dusunmusum galiba,ogrenci oldugum için mesajlasma daha fazla kullanıorum,bu soylediklerinden sonra wi-fi özelligi olan baska normal çapta bi telefon mu alsam diede dusunur oldum, ama hp mi alsam demekten de kendimi alamıyorum :D sonucta bütün özelligi tasıyor ACAYİP KARARSIZIMMMMMM D: :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anger01 -- 25 Kasım 2007; 21:18:59 >

• dostum düşünmeden al geç derim..ben 8 aydır kullanıyorum..bence mükemmel..diğer pda lara da baktım..
    hiçbiri bunun yanına yanaşamaz...fiyatı da uygun bence..
    sen yine git bir dükkana..hepsini gör..karşılaştır..eline al bak..
    ama ben makinama kefilim..sonuçta bunlar teknolojik aletler..kimi arkadaşların ki bozulmuş, sorun çıkarmış olabilir
    her teknolojik üründe bu risk var sonuçta..
    tamam msj yazma olayı kolay değil..ben 1-2 program buldum...eğer alırsan sana yardımcı olurum..
    son karar senin.
    syg,

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: karaf

4 aydır cihazı kullanan biri olarak sorularına cevap vereyim kişisel olarak;

quote:

quote:

quote:

mesaj (sms) konusunda dogru dusunmusum galiba,ogrenci oldugum için mesajlasma daha fazla kullanıorum,bu soylediklerinden sonra wi-fi özelligi olan baska normal çapta bi telefon mu alsam diede dusunur oldum, ama hp mi alsam demekten de kendimi alamıyorum :D sonucta bütün özelligi tasıyor ACAYİP KARARSIZIMMMMMM D: :D

• dostum düşünmeden al geç derim..ben 8 aydır kullanıyorum..bence mükemmel..diğer pda lara da baktım..
    hiçbiri bunun yanına yanaşamaz...fiyatı da uygun bence..
    sen yine git bir dükkana..hepsini gör..karşılaştır..eline al bak..
    ama ben makinama kefilim..sonuçta bunlar teknolojik aletler..kimi arkadaşların ki bozulmuş, sorun çıkarmış olabilir
    her teknolojik üründe bu risk var sonuçta..
    tamam msj yazma olayı kolay değil..ben 1-2 program buldum...eğer alırsan sana yardımcı olurum..
    son karar senin.
    syg,
  • quote:

Orjinalden alıntı: kenan111

celenlee
    Cihazın kronik bir yankı problemi var belki bu yankı hışırtı şeklinde anlaşılmış olabilir. Çözümü Telefon sesini bir kademe kısmak büyük oranda sorunu hallediyor.
    Eğer başka bir türlü hışırtı varsa cihaza yüklediğin bir program cihazı fazla kasıyor olabilir. Ram kullanımına bir bak boş ram 20 mb in altındaysa çalışan programları kapatmanı öneririm. Benim de dikkat ettiğim konu fazla program açıksa telefon olarak problem yaratıyor bence telefonu rahatça kullanabilmen için sistem kaynaklarının en az yarısını kullanması gerekiyor makinenin yani bu cihaz bir bilgisayar telefon onun için hiç bir önceliğe sahip değil. Hava durumunu gösteren program neyse telefonda o.

yok dostum sanırım anlatamadım.
    Yankıyla falan alakası yok olayın.
    yada program yoğunluğuyla. zaten 25mb free oluyor genelde.

Sorunu ben duymuyorum zaten. Beni arayan kişilerin teledonuna diiit diiit diye çalarken arada çok yüksek sesli ne zaman kesileceği belli olmayan sürekli çok tiz anfi sesi gibi bir ses geliyor. Çok ürkütücü. mistic bişi.

• Arkadaşlar internetten video izleyen yok mu allah aşkına ya.. hangi programı indirmem gerek direk videoları izlemem için bilgisi olan warsa ilgilensin benle pls :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: celenlee
    Sorunu ben duymuyorum zaten. Beni arayan kişilerin teledonuna diiit diiit diye çalarken arada çok yüksek sesli ne zaman kesileceği belli olmayan sürekli çok tiz anfi sesi gibi bir ses geliyor. Çok ürkütücü. mistic bişi.

Bu sorun HP 6815'lerde kronik; bizde 2 tane var, ikisinde de aynı sorun. Bir tanesi servise gitti, board değişti ama sonuç aynı. Daha önce forumda 3 kere cihaz değişimi yapıp, sonunda bu şekilde kullanmaya karar verenler de vardı.

En kısa zamanda cihazları yeniden servise göndereceğim; 3 defa aynı arızayı verecekler doğal olarak. Ben de ödediğimiz parayı geri alıp, başka bir cihaz alacağım; fakat büyük ihtimalle "avuçiçi bilgisayar" olmayacak. Belki SmartPhone olabilir, araştırma yapmam gerekiyor.

• o zaman bende başliim servise yollamaya..
    Fyat kaybı yaşamak istemem..

Bir servis yaklaşık ne kadar sürüyor???
  • quote:

Orjinalden alıntı: celenlee

o zaman bende başliim servise yollamaya..
    Fyat kaybı yaşamak istemem..

Bir servis yaklaşık ne kadar sürüyor???

Son board değişimi 2 iş günü sürmüştü. Zaten HP 1 iş gününde (kurumsal ürünlerde) arıza tespiti yapıyor.
    Mesela 15 gün parça beklenecek derlerse, "cihazı alayım geri parça gelince getireyim" dersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signore -- 30 Kasım 2007; 12:50:54 >
  • 
Sayfa: önceki 239240241242243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.