Şimdi Ara

HP iPAQ rw6815 Kullanıcıları (240. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.231
Cevap
13
Favori
524.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 238239240241242
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya kimsemi bilmio nasıl kapatılacağını ben bi türlü kapatmayı beceremedim cihaz 2 gündür devamlı açık boşu boşuna pili yiyor. lütfen yardımmmmm
  • quote:

Orjinalden alıntı: alibeyyy

arkadaslar wireless ikonuna tıkladığımda açılmıyor soft reset attık kaç defa ama faydası yok ne yapabilirim acaba

Bir de Hard Reset atmayı düşünebilirsin.(İlk aldığın güne döner,rehber,mesaj,kurduğun programların hepsi uçar. Ama önce yedek alabilirsin belki, olmazsa geri dönersin.) Açılmayan "Kablosuz Yönetici" kısmı mı yoksa internette bir sayfa mı?

quote:

Orjinalden alıntı: vtecpower

ya kimsemi bilmio nasıl kapatılacağını ben bi türlü kapatmayı beceremedim cihaz 2 gündür devamlı açık boşu boşuna pili yiyor. lütfen yardımmmmm

Bu başlığın ilk sayfasında yazıyor diye hatırlıyorum, bu alet hiç kapatılamıyor. Pilini çıkarırsan kapanır.

• ilk başlıkta yazdığını görmedim arkadaşım 5çci sayfaya kadar geldim 1 hafta alır hepsini okumak neyse. benim bi sorunum var belki sizde yaşamıssındır nasıl olsa aynı marka aynı işletim sistemi sadece kasa görünüşü farklı her neyse ipaqda avea hattı takılı fakat sms göndermiyor bunun sebebi nedir? sms almıyo göndermiyo gönder dio 2-3 dk sonra hata mesajı beliriyo ve sms mesajınız gçnderilemedi dior? çünkü işitme cihazı kullanıyorum cep telle konuşamıyom sms ile iletişim kuruyom. lütfen yardımç. mutlaka sizdede olmuştur bu durum
  • Arkadaşlar epeydir sorunuma care bulamdım ewde wireless hp ile girmek istiyorum....
    bağlantı kuruluyor nitekim bağlantı kuruldu da diyor ama internete girdiğim zaman gprs aktif hale geliyor.. aynı sorunla karşılaşan arkadaşlar ne yaptı merak ediyorum yardımcı olursanız sewinirim ortada kaldım :D
    telde mi sorun war ayarlarda mı anlamadım ...
  • Chief_99 arkadaşım,
    Acaba bahsettiğin remote desktop programını paylaşabilir misin? Diğer üyelerinde çok işine yarayacağını düşünüyorum.
    Şimdiden teşekkürler.
  • arkadaşlar hp6815 aldım ancak merak ettiğim bir konu exe dosyalarını nasıl çalıştırabilirim ya da çalıştırabilir miyim cevaplarsanız çok mutlu olucam çünkü bunun için program yazmaya başladım bile bitince de paylaşıcam
  • ya arkdaşlar mesaj yazarken tus takımını nasıl cıkarbılırm. bazen yolda mesaj yazmak lazım olabılıor
  • Rom güncellemesi yapmak isteyen arkadaşlar bence tereddüt etmesin. 2 gün önce türkçe romu kurdum. Gayet güzel. özellikle wireless olayı daha hoşuma gitti. çok kısa sürede arama yapıyor ve hızlı bir şekilde bağlanıyor. Güzel bir klavye arayüzü ile beraber geliyor. Hız ise ojinal rom ile kafa kafaya. Fazla bir fark göremedim.
  • Acil!! Cihazın yes tuşu çalışmıyor, hard reset atmam lazım, başka bir yolu var mı 4 düğmeye aynı anda basmanın dışında.
  • Yes tuşuna basmadan da sadece no on/of ve reset düğmeleri ile de oluyor.
    New Menu gibi bir çok programla da hard reset atılabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenan111 -- 13 Kasım 2007; 12:10:39 >
  • Çok sağol Kenan ÇAvuş,
    Ne ilginç bir cihaz yahu yes tuşu çalışmıyor 4 üne aynı anda basıyorum belki olur diye ama nafile, sonra senin dediğin gibi 3 üne aynı anda bastım oldu! Yani yes tuşu çalışmadan da 3 üne aynı anda basmış olmuyormuydum? Servise vereceğim bugün, değişim istiyecem ve ilk fırsatta satıp kurtulacam yarın bir gün garantisi bitecek, belimizi kırar bu cihaz. İşimde yardımcı olsun diye aldım, işi gücü bıraktım cihazın sorunları ile cebelleşiyorum.
  • merhabalar arkadaşlar, forum taa en başlardayken hep gelirdim okurdum yazardım ama foruma aylardır uğramıyordum. gördüm ki yine aynı benzer seyler konusuluyor doğal olarak. en çok konusulan konu bu cihaz hep bozuluyor mu yoksa saglam mı felan..
    bu baglamda şunu söylemek istiyorum yeni kullanıcılara fikir vermesi açısından. hp 6815'imi 8 aydır kullanıyorum. yere düşürdüğüm için ekran kapağının köşesi kırılmıştı geçen ay. kapaksız kullanmak da güzel ama. toplamda 2-3 kere yere düşürdüm ama kapak dışında bir sorun olmadı. onun dışında 8 ay boyunca toplam 3-5 kere soft reset attım, bazen de isteyerek atıyorum. hiç hard reset atmadım daha. bir sürü programlar ve oyunlar kurduğum halde sorunsuz kullanıyorum. umarım buraya böyle yazdım diye nazar deymez...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimbulunamadı -- 13 Kasım 2007; 15:39:54 >
  • Evet Aynen katılıyorum bende önemli bir sorunla karşılaşmadım
    Zaten sorunlar genelde yazılım problemleri örneğin bir klavye programı (interkey) yüklemiştim cihazı göçerttik.
    Sonuç hard reset bir başka programı yüklüyorum başka bir sorun tuşların bazen basmaması gibi çeşitli problemler...
    Ancak elimizdeki cihazda windows bulunduğunu düşünürsek bu gayet normal windows ne zaman düzgün çalıştı ki..
    Sorun varsa çözümleri de mevcut
    Bende hafıza kartında iki yedek bulunur. Birisi En sık programların yüklendiği ilk yedeğim.
    Diğeri ise bir program yüklemeden önce veya canım sıkıldığında (ama düzgün çalışan) aldığım geçici yedek.
    Arada Sadece mesaj ve rehberin yedekleri de var tarih ilerledikçe sürekli güncelleniyor.
    Baktım bişeyler ters gitti bir hard reset hop yedeği geri al olsun bitsin. Sadece 5 Dk. sürüyor.
    Bir de son güncellenen ingilizce romunu kullanıyorum.

Cihazın ekranında koruyucu bant var ve silikon kılıfıyla kendi çantasında kullanıyorum.
    Ne bir çizik var nede problem daha ilk alındığı günkü gibi. Cihazımı da değiştirmeyi düşünmüyorum.
    Herkese iyi forumlar

• wireless aktif olmuyor bir turlu neden olablir
    napmam lazım
  • arkadaşlar benim cihaz şarjdaydı ve açık durumdaydı şarj tamamen olduktan sonra cihazı açtım ekran beyaz heryer beyaz başlat(start) a bastığımda cihaz ses veriyo ama ekranda görüntü yok sizce neden olabilir birde cihaz wirelless ağı buluyor bağlan dediğmde sinyal gidiyor bu sinyalin düşük olmasımı yoksa cihazda bir sorun olmasındanmı kaynaklanıyor olabilir paylaşım içinsağol
  • arkadaslar telefonun masaustunu bilgisayardaki gibi yapabilme olanagı varmı klasör seklinde varsa nasıl yapabilecegimi yazarmısınız??
  • arkadaslar tcpmp yükledim pluginleri dahil fakat programdan cıkıs yaptığımda alet ekranı yavas yavas kararıyor ve reset atmadan çalışmıyor
  • arkadaşlar yokmu yardım edebilecek kimse
  • InterKey 2.0 Professional serial'ı yanında...
    Türkçe Q ve F Klavye ve T9 desteği var.

quote:

Orjinalden alıntı: evolkan

Arkadaşlar bana türkçe desteği sunan klavye programı lazım. Geçmiş sayfalarda bi arkadaş Interkey adlı bir programdan söz etmişti. Netten indirdim ama ilacını bulamadım. Gönderebilecek arkadaş var mı?
    Ya da başka bir freeware program da olabilir...
  • 2 yıl garantili 6815 buldum 509 $ + kdv 12 taksit sizce almalımıym hemen ?
  • 
Sayfa: önceki 238239240241242
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.