ben de derim kiwww.pxdxa.com . yakışıklı sitedir kendileri :)
sevgili herkes, eski rw6815'im kaybolduğu için yenisini aldım. içinden wm5.0 türkçe version çıktı. voice command olayı rezalet. ingilizce rom yüklemek için hp'nin sayfasından gerekli dosyayı indirdim. ama bana "senin makinan türkçe rom'lu" diyerek ingilizce rom'u install etmiyor. hp servislerinin durumu malum. önerisi olan var mı?
selamlar erol
Ya arkadaşlar yeni romu yükledikten sonra javayı çlaıştıramaz oldum ? hiç karşılaşan oldumu ?
wm5 türkçe, tüm türkçe microsoft yazılımları gibi rezalet, anlaşılmaz ve sorunlu. aynı sebeple ben de cihazımı mecburen servise götürmek zorunda kaldım. lakin sabah erken götürürsen bir ihtimal aynı akşam alırsın ama en kötü ertesi gün veriyorlar zaten çünkü sonuçta rom update'i 15 dakikalık bi işlem.
quote:
Orjinalden alıntı: erolsungur
sevgili herkes, eski rw6815'im kaybolduğu için yenisini aldım. içinden wm5.0 türkçe version çıktı. voice command olayı rezalet. ingilizce rom yüklemek için hp'nin sayfasından gerekli dosyayı indirdim. ama bana "senin makinan türkçe rom'lu" diyerek ingilizce rom'u install etmiyor. hp servislerinin durumu malum. önerisi olan var mı?
selamlar erol
çok teşekkürler, "do it yourself" modeline girmeyeceğiz yani... erol
Daha 10 gün önce Türkçe ROM u kaldırıp İngilizce ROM yükledim doğru düzgün çalışsın diye. Dün kamerayı açınca ekranda çıkan ikonlar yine kayboldu. Artık bıktım, usandım reset atmaktan. Kesin çözüm için ne yapabilirim?
quote:
Orjinalden alıntı: neon knight
Daha 10 gün önce Türkçe ROM u kaldırıp İngilizce ROM yükledim doğru düzgün çalışsın diye. Dün kamerayı açınca ekranda çıkan ikonlar yine kayboldu. Artık bıktım, usandım reset atmaktan. Kesin çözüm için ne yapabilirim?
yüklediğin rom son version mu acaba? çok basit bir soru olduysa kusura bakma, belki de donanımsal bir şey vardır çünkü yazılım hatası olsaydı diğerlerinin de başına gelirdi...
ya da... dr. house gibi hissettim şimdi: makinanın üzerinde senin kurduğun yazılımlardan biri keyifsizlik yaratıyor olabilir?
e-rol
ROM elbette en son sürüm
program ekle kaldırı defalarca yaptım ama değişen birşey yok. Aylardır aynı şeyle uğraşıyorum.
mrb.forumda çok aradım ama bulamadım.şu stylus kalemler teknosada satılıyor fakat ben dün ekran kapağımı telefonu yere düşürmek suretiyle kaybettim.ancak bu akran kapağının satıldığı herhangi biryer bulamadım...nasıl temin edebilirim?gerçi garanti kapsamında ama bana kapak vermeleri herhalde bir ayı bulur, bu aletin ekranı hassas öyle kullanamam ve uzun süre bekleyemem o yüzden hemen bir adet satın almak istiyorum..ayrıca garanti kapsamında ekran kapağı temin edebilen arkadaş varsa bana msj atabilir mi, prosedürü nedir, ne kadar sürüyor? çok teşekkürler...
quote:
Orjinalden alıntı: gi mrb.forumda çok aradım ama bulamadım.şu stylus kalemler teknosada satılıyor fakat ben dün ekran kapağımı telefonu yere düşürmek suretiyle kaybettim.ancak bu akran kapağının satıldığı herhangi biryer bulamadım...nasıl temin edebilirim?gerçi garanti kapsamında ama bana kapak vermeleri herhalde bir ayı bulur, bu aletin ekranı hassas öyle kullanamam ve uzun süre bekleyemem o yüzden hemen bir adet satın almak istiyorum..ayrıca garanti kapsamında ekran kapağı temin edebilen arkadaş varsa bana msj atabilir mi, prosedürü nedir, ne kadar sürüyor? çok teşekkürler...
Ben HP teknik servisi aradım, Artim Bilişim diye bir yer bu yedek parça teminini gerçekleştiriyormuş. Ekran koruma kapağı için 50 Dolar+KDV, Stylus içinde 15 Dolar+KDV. Biraz fazla gibi. Google'da aratırsan iletişim bilgilerine ulaşabilirsin, ben daha geçen hafta görüştüm durum böyle.
Ancak cihazı alırken yapılan bir yıllık sigortanın bu ekran kapağı konusunu kapsayıp kapsamadığını merak ettim bende şimdi, pazartesi bu konuyu araştıracağım.
BU girişten sonra sizlerin deneyiminden faydalanarak birşey sormak istiyorum cihazım için sanırım navigasyon kullanamıyorum, buna benzer harita ile ilgili programları nasıl yğkleyebilirim ve nerden konu hakkında bana yardımcı olabilirseniz sevinirim. Şimdiden Teşekkürler...
selam, 1 aydır kullanıyorum ve hala çözemediğim o kadar şey var ki... Aranıza katılırsam memnun olurum...
BU girişten sonra sizlerin deneyiminden faydalanarak birşey sormak istiyorum cihazım için sanırım navigasyon kullanamıyorum, buna benzer harita ile ilgili programları nasıl yğkleyebilirim ve nerden konu hakkında bana yardımcı olabilirseniz sevinirim. Şimdiden Teşekkürler...
arkadaşlar tekrar soruyorum, ekran koruma kapağını sigorta kapsamında değiştiren var mı, varsa telefonu ne kadar alıkoyuyorlar, prosedür nedir?teşekkürler..
quote:
Orjinalden alıntı: blood955
arkadaşlar geçen bir kaç program kurmuştum coreplayer vb. programlardan sonra ses ekolu bir şekilde gelmeye başlamıştı. neyse bu programları kaldırdım ama ses yinede düzelmedi. sesi eski haline getirmek için ne yapmalıyım daha önce bu durumu yaşamış birileri varmı acaba aranızda ?
settingsin içinden(veya programlar) ipaq audio ayarlarıyla oynamış olabilirsin.... 3d, bas, tiz ayarlarını bi kontrol et istersen?
navigasyon kullanabilmen için bir gps cihazı satın alman gerekiyor. ondan sonra program işi kolay..forumda igo diye arattırırsan direkt bulursun. syg,
arkadaşlar cihazı yeni aldım bana bikaç tema linki verebilirmisiniz????
SAYIN SİTE KURUCUSU MERHABA YA BEN MP 3 LERİMİ DİNLEYEBİLECEĞİM PROGRAMLAR İSTİYORUM AMA Bİ TÜRLÜ BULAMIYORUM LÜTFEN CEVAP YAZABİLİRMİSİNİZ TEŞEKKÜR EDERİM İYİ FORUMLAR
Pocket Music 5 tavsiye ederim. Cihazını MP3 playerlarla yarıştırabilirsin. Şifre isterse cebimdekipc, cebimdekipc.com,www.cebimdekipc.com biri olabilir.