Şimdi Ara

HP iPAQ rw6815 Kullanıcıları (239. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.231
Cevap
13
Favori
524.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 237238239240241
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba, benim çok merak ettiğim bir konu var. aygıta "hard reset" yaptığımız zaman acaba cihazdaki kayıtlı teleofn numaraları ve mesajlarda siliniyormu? gerçekten çok merak ediyrum acilen öğrenmem gerek. cevaplarsanız sevinirim. şimdiden teşekkürler
  • evet her şey silinir, fabrika çıkış moduna gelir alet yeniden.

quote:

Orjinalden alıntı: dreampowder

merhaba, benim çok merak ettiğim bir konu var. aygıta "hard reset" yaptığımız zaman acaba cihazdaki kayıtlı teleofn numaraları ve mesajlarda siliniyormu? gerçekten çok merak ediyrum acilen öğrenmem gerek. cevaplarsanız sevinirim. şimdiden teşekkürler
  • arkadaşlar merhaba

forumun başında gördüm ama pek anlamadım HP rw 6815 aldım ve bugün ilk defa kullanmaya başladım

acaba bun cihaza program nasıl yükleniyor detaylı olarak anlatabilirmisiniz

teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkfearofthedark

evet her şey silinir, fabrika çıkış moduna gelir alet yeniden.

quote:

Orjinalden alıntı: dreampowder

merhaba, benim çok merak ettiğim bir konu var. aygıta "hard reset" yaptığımız zaman acaba cihazdaki kayıtlı teleofn numaraları ve mesajlarda siliniyormu? gerçekten çok merak ediyrum acilen öğrenmem gerek. cevaplarsanız sevinirim. şimdiden teşekkürler

cevap için çok teşekkürler. telefonumu birine sattım ve göndermeden önce hard reset attım. ama contacts kısmına bakmayı unutmuştum, adama bütün telefon numaralarım falan gitti diye ödüm patladı valla euheu

• Ben son sürüm romu yükledikten sonra oluşan bir problemden bahsetmek istiyorum. İlk defa ingilizce sürümü yüklediğimde farketmedim. Son sürüm romun Türkçe versiyonunu yüklediğimde bubble breaker oynadığımda sesin çıkmadığını farkettim. Cihaza soft reset yaptım birşey değişmedi. Cihaz testinde ses testini yaptım sağ ve sol hoparlörlerden ses gelmediğini gördüm. Sonra romu tekrar yükledim problem ortadan kalktı. Fakat daha sonra Türkçe romun verimsiz çalışmasından tekrar ingilizce romu yükledim, yukarıda anlattığım ses sorununu yaşamadım, fakat ne zaman mobileranın çoklu dil paketini yükledim aynı sorunu tekrar yaşadım. Mobileranın sayfasında yeni olduğu belirtilen çoklu dil paketini indirdim ve yükledim ama problem devam ediyor. Mobileranın paketini kaldırdığım zaman problem de ortadan kalkıyor. Benim yaşadığım bu problemi yaşayan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marslanoglu -- 3 Kasım 2007; 13:38:27 >
  • beni de aranıza alır mısınız?
  • Cok sayfa olmus bakindim net bi bilgi bulamadım

telefona windows live messenger yuklemek mumkunmu?mumkunse nereden,onu yuklersem pocket msni kaldırmam gerekiyormu???
  • Benim telefonda servisten geldi, yaklaşık 20 gün sanırım, sorunu telefon açıkken ekran kapanıyordu ve tekrar açılmıyordu. Ekran hariç diğer aydınlatmalar çalışıyordu. Anakartı yanmış, bir kaç kişide daha benzer problem duydum, sizin anlayacaınız çok yüklenmeyin kibar telefonunuza. Aletten acaip soğudum, wirelessı problem, gprs i problem, dandik kapağı cebimde kendi kendine kırlıdı, 50 dolar!!!! o ayrı problem. Neyse yeni alan arkadaşlar siteyi dikkatli okuyun, özellikle ilk 30 sayfada hemen her sorunuzun cevabı var, ilk sayfada ise temel sorularınızın cevabı var, sadece işe yarar programları ekleyin, almayı düşünen arkadaşlarda iyi araştırın.
  • 8 ay sonra 6815 imin kulaklığı bozuldu internetten bulamıyorum hatta hp nin sitesindeki aksesuarlar bölümünde bile yok
    nerede ve kaça bulabileceğimi bilen varmı???
  • ROM yüklerken evde sigortalar attı ve 6815 iptal oldu. ''mainboard error'' hatası veriyor ve hiç bir işlem de yapılamıyor. Ölü bir anakart böyle bir hata verebilir mi? Eğer ölmediyse nasıl geri getirebilirim?

@ndnz

live messengeri kurman için pocket msn i kaldırmana gerek yok, kalkmaz o yerinden

indirmek içinTIKLA
  • herhangi bir elektronikçide bulabileceğin jack dönüştürücü adaptörü al ve istediğin kulaklığı kullan(en fazla 3 ytl) hp kulanmak zounda değilsin.

quote:

Orjinalden alıntı: frozenerhan

8 ay sonra 6815 imin kulaklığı bozuldu internetten bulamıyorum hatta hp nin sitesindeki aksesuarlar bölümünde bile yok
    nerede ve kaça bulabileceğimi bilen varmı???
  • Selam,
    Listeye beni de ekleyebilirsiniz.. cihazı yaklaşık 6 aydır kullanıyorum bir kez kitlendi soft reset ile hallettim başka da hiç sorun yaşamadım.
    İnterneti ve maillerini cebinde taşımak çok keyifli..
    Haa birde remote desktop kurdum alete... işyerinde wireless ile bağlanıp pc ye erişmek çok keyifli... ama ufak ekranda pc kullanmak zor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chief_99 -- 5 Kasım 2007; 21:52:09 >
  • Müthiş telefonumsu bilgisayar bişeyi bu. Servisten geldi şimdi de yes tuşu çalışmıyor. Çok ince düşünülmüş bu alet Hp nin ar-ge sinden sekreterine kadar tüm çalışanlarına sevgi dolu sözcüklerle anıyorum. Burada kullanıcı arkadaşlar bu telefona baya laf ediyordu, yok almayın, etmeyin vs. diye ben de karşı görüş bildiriyordum, aleti fazla kurcalarsanız böyle olur, insanları etki altında bırakmayalım vs.. diye. Ne salakmışım.... Alın arkadaşlar, nasılsa fiyatı sirkeden ucuz, beğenmezseniz atın çöpe gitsin.
  • son sürüm ROM yükleyen???

arkadaşlar.. son sürüm ingilizce ROM u yükleyen arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilir mi burda?
    birkaç arkadaş sorunlar yaşadıklarını yazmışlardı.
    kimileri ise çok memnun olduklarını, pil tüketiminin azaldığını, wireless açık olunca ısınma sorununun kalmadığını, kulaklık sesinin daha iyi çıktığını yazmışlardı.

ben de son sürüm rom u bilgisayarıma indirdim. ancak ciddi tereddütlerim var yükleme konusunda.

bi de diyelim ki yeni sürüm rom u yükledim ve memnun kalmadım. tekrar eski rom u ma dönebiliyor muyum ve nasıl?

arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilirlerse herkes için çok faydalı olur diye düşünüyorum.

katkıda bulunacak arkadaşlara da şimdiden teşekkür etmek isterim.

syg,
  • Orjinalden alıntı: bluesoul

son sürüm ROM yükleyen???

arkadaşlar.. son sürüm ingilizce ROM u yükleyen arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilir mi burda?
    birkaç arkadaş sorunlar yaşadıklarını yazmışlardı.
    kimileri ise çok memnun olduklarını, pil tüketiminin azaldığını, wireless açık olunca ısınma sorununun kalmadığını, kulaklık sesinin daha iyi çıktığını yazmışlardı.

ben de son sürüm rom u bilgisayarıma indirdim. ancak ciddi tereddütlerim var yükleme konusunda.

bi de diyelim ki yeni sürüm rom u yükledim ve memnun kalmadım. tekrar eski rom u ma dönebiliyor muyum ve nasıl?

arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilirlerse herkes için çok faydalı olur diye düşünüyorum.

katkıda bulunacak arkadaşlara da şimdiden teşekkür etmek isterim.

syg,

ingilizce ROM türkçe den daha seri ve stabil. Bence hiç tereddüt etmene de gerek yok, yükle gitsin...Wi-fi açıkken pil ısınması tamamen ortadan kalkmamıştı, sadece azalmıştı; ama kulaklık berbat bir ses vermeye devam ediyordu...Back-up al ROM yüklemeden önce. Eğer beğenmezsen eski ROM a bu şekilde dönebilirsin...

Hayatımda kullandığım en kötü cihaz maalesef Hewlett Packard iPAQ rw 6815

Dandik kasa, mat ekran, metalik görünümlü fakat en adi mikadan tuşlar, 3 programı bile çalıştırmaktan aciz bir 416MHz lik işlemci, kamera felaketin de ötesi, ses sıfır, aşırı pahalı aksesuar ve yedek parça...O kadar para saydıktan sonra bunları söylemek elbette üzücü ama gerçekler bunlar. Geçen cuma akşamı anakartı iptal oldu, öylece duruyor.
    PPC alacak olan ya da düşünen arkadaşların çok iyi bir araştırma yapmalarını, marka tutkusunun önüne mantığa dayalı bir harcama yöntemi geliştirmelerini diler, topicte bundan sonra sadece okuyucu olarak bulunacağımı belirtiyorum...

Gri MPX220'mi çekmeceden çıkardım, bakıyorum. Ulan ne güzelmiş bu be...Bir tane de E2 aldım 220 YTL'ye. Mukayese etmek çok ters ama beş çeker benim 6815'e. Dünya varmış, size de tavsiye ederim

• Arkadaşlar Selam.

Cihaz alalı henüz 20 gün olsu. Teknosadan almıştım ancak elden çıkarmaya karar verdim. Süper bir cihaz ancak dokunmatik olması nedeniyle arabada kullanamıyorum eeee işimde pazarlama olunca günümün 3-4 saati arabada geçiyor onun için tuşlu ve biraz büyük bir cihaza ihtiyacım var.
    Nasıl ve ne kadara satabilirim arkadaşlar bir yardımcı olsanız. Zaten keyfini çıkaramadım cihazın bi yol gösterseniz bana.....
  • Arkadaşlar wm 6 yuklenırmı bu alete.
    yuklenırse nasıl olur bu iş
    yol gosterecek olan var mı
  • Arkadaşlar Selam

22 gün önce Teknosa'dan aldığım HP 6815 satma kararı verdim. Hiçbir sorunu olmayan cihaz sadece dokunmatik olması nedeniyle arabamda kullanamamam sebebiyle satıyorum yada değiştiriyorum demeliyim sanırım. İlgilenen arkadaşım olursa aşağıdaki mail adresimden iletişim kurabilirler... Herkeze Hayırlı Günler Diliyorum..

engininaltekin@gmail.com
  • selam arkadaşlar dün akşam 6515 aldım çok iyi bi cihaz bide uzerine igo yükledinmi tam oldu.sizden bişi isticem biraz sa.ma olucak adamdan alırken bişe sormayı unuttum cihazı nasıl kapatılcak ya kapatma düğmesine basıyom kapatmıyo pencere çıkıyo askiya al sinyalleri kapat gibi vs vs. nasıl kapatılacağını söleyin yeter

yardımlarınız için teşekkürler
  • arkadaslar wireless ikonuna tıkladığımda açılmıyor soft reset attık kaç defa ama faydası yok ne yapabilirim acaba
  • 
Sayfa: önceki 237238239240241
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.