Şimdi Ara

HP iPAQ rw6815 Kullanıcıları (247. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.231
Cevap
13
Favori
524.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 245246247248249
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Madem ipaq'a ilgi devam ediyor, lutfen daha önce sorduğum soruya bir cevap verebilir misiniz:

"Benim cihazın son zamanlarda batarya simgesinin (bugün ekranında, en alttaki simge) yanında soru işaretleri belirmeye başladı. Her zaman değil, arada sırada böyle oluyor. Ayrıca cihaz yine son zamanlarda kendiliğinden kapanır oldu; sanki bataryası temas etmiyor. Yardımcı olacaklara şimdiden çok teşekkür ederim."
  • Hard Reset atın öncelikle. Yüklediğiniz bir uygulama ya da birşeyler sistem kararsızlığına da yolaçmış olabilir ve normalde görünmemesi gereken ikonların çıkmasına neden olabilir. eğer bir oc programı ile işlemci hızını yükselttiyseniz bu ani kapanmalara da yolaçabilir, başıma gelmişti. Hard reset attığınız zaman ilk ayarlara geri dönersiniz ancak back-up almanızda fayda var. Eğer pil ile alakalı ise bunu forumdaki kimse bilemez. Anakart sorunu da olabilir...
  • selam beyler
    ben bu pda dan alıdm gittigidiyordan getirttim bu telefonu hala çözmeyi başaramadım da acaba bunda zil sesini nereden ayarlıyoruz_?
  • quote:

Orjinalden alıntı: c160

selam beyler
    ben bu pda dan alıdm gittigidiyordan getirttim bu telefonu hala çözmeyi başaramadım da acaba bunda zil sesini nereden ayarlıyoruz_?

Dostum hayırlı olsun öncelikle güzel bir cihaz aldın ancak biraz araştırma yapman gerekiyor manyak bir makina parasını hak ediyor.
    cebimdekipc.com u tavsiye ediyorum. Ayrıca bu konuyu ve Asus P535 kullanıcı rehberi konusuna bir göz at. Çok yararlı bilgiler elde edeceksin.

Soruna gelince yes tuşuna bas telefon programı çıkacak ve Menü Ayarlar (Options) dan değiştirebilirsin.
    Veya Start > Settings > Personal sekmesindeki Phone.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kenan111

quote:

Orjinalden alıntı: c160

selam beyler

Dostum hayırlı olsun öncelikle güzel bir cihaz aldın ancak biraz araştırma yapman gerekiyor manyak bir makina parasını hak ediyor.
    cebimdekipc.com u tavsiye ediyorum. Ayrıca bu konuyu ve Asus P535 kullanıcı rehberi konusuna bir göz at. Çok yararlı bilgiler elde edeceksin.

Soruna gelince yes tuşuna bas telefon programı çıkacak ve Menü Ayarlar (Options) dan değiştirebilirsin.
    Veya Start > Settings > Personal sekmesindeki Phone.

bilgilendirmen için teşekkürler....

• mrb arkadaslar

alakasız yanlıs bı yere yazmıyorumdur umarım.vaktim kısıtlı oldugu ıcın sayflarda dolasıp benzer bı sorun var mı bakamadım o yuzden dırek soruyum dedım.Benım 6815ımde bı ses sorunu olustu.ıcınden cıkamadım.Muzık calarken yada normal uyarı tonlarını/melodılerını calarken ses cıkmıyo.Ama bı cagrı geldıgı zaman zıl sesı calıyo.dıger sekılde hıc bır ses alamıyorum pdamdan.bıde sanırım ahıze sesıde gelmıyo karsı taraftan.hard reset attım yınede sorun cozulmedı.arabada kaset adaptoru ıle 6815ımı kullanarak muzık dınledıkten sonra oldu sanırım.jackı cıkardıktan sonra oldu gıbı geldı bana ama emın degılım.dusurme yada farklı bı olay olmadı.tamıre vermek ıstemıyorum hem cozumu cok pahalı oluyo hemde makınenın ıcı acılmıs oluyo.garantısı suruyo ama belgeyı de bulamıyorum.var mı bı bılgısı olan ya?cıkolata ısmarlıycam walla,bıskrem de olabılır....

• garantiden faydalanmak için belgeye gereksinim yok. servise bırakmalısınız, en iyisi bu...
  • up...
  • arkadaşlar ben 6815 aldımda bu hard reset olayından sonra il ekran ayarlama olayını bi türlü geçemiyorum yardımcı olursanız sevinirim

teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doktor_21 -- 10 Şubat 2008; 20:03:17 >
  • Cihazı düşürmeyin ve kesinlikle cebinizde taşımayın.
    Benim ve bir çok kişinin başına geldi.Ekran kayboluyor ve 280 dolar para isteniyor servisten buna vede garanti kapsamına girmiyor kesinlinle bu olay.
    Demedi demeyin cihazınızı seviyorsanız kılıfında taşıyın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MAD MAX

Cihazı düşürmeyin ve kesinlikle cebinizde taşımayın.
    Benim ve bir çok kişinin başına geldi.Ekran kayboluyor ve 280 dolar para isteniyor servisten buna vede garanti kapsamına girmiyor kesinlinle bu olay.
    Demedi demeyin cihazınızı seviyorsanız kılıfında taşıyın.

Aynen katılıyorum bu tip ekranı büyük ve dokunmatik cihazları kesinlikle cepte taşımamalı taşınsa bile yanına anahtar vb. bişeyler koymayın herhangi bir bastırma veya darbeye maruz bırakmayın. İlk dokunmatik ekranlı telefonum SE P800 idi bununda ekranı gitti hatta ekranına koruyucu folyo yapıştırayım demiştim dokunmatik özelliği gitmişti (fazla bastırmaktan) çok nazik cihazlar.
  • Merhabalar herkesee,

forumun butun sayfalarını okudum emeği geçen herkese teşekkür ederim

bende 6815 kullanıcısıyım

benim şöyle bir sorunum var,

usb den bağlağımda bilgisayarıma,

usb şarj açık

iki seçenecek var hızlı ve yavaş usb den şarj

yavaş usb den şarj da alet hiç şarj olmuyor

hizli usb den şarj da oluyor

,bunun nedeni nedir bilenler varsa teşekkür ederim şimdiden

Saygılar
  • Hp 6815 almayı düşünenler bu sitede kampayada bitmeden alın kaçırmayın 499 ytl +4.5 kargo=503 ytl hemde peşin fiyatına 12 taksite.Kaçırnayın derim.

http://www.shopping.com.tr/product.aspx?ProductId=204340&GroupID=10086&ref=akakce&v=0.23.8

Ben 01.02.08 cuma akşamı sipariş verdim.cumartesi kargoya verdiler.04.02.08 pazartesi sabah elimde oldu.

Ben çok memnun kaldım.Ürün hemen tükenmişti zaten tekrar stoklara girmiş alacak olanlar kaçırmasın bu fırsatı.

Gelen ürün garanti belgesinde ARENA bilgisayar yazıyor.Faturası herşeyi var.

• Vay anasinii...
    Süper valla fiyat
    Üründe problem çıkmazsa süper fiyat.. Her şekilde değer.
  • siteye girdim ama sepete ekle çıkmıyor. SAnırım stokta yok. Bu arada firmanın telefon numarası yazmıyor sitede. Bi sorun yaşasan adamlara ulaşman mümkün değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: doktor_21

arkadaşlar ben 6815 aldımda bu hard reset olayından sonra il ekran ayarlama olayını bi türlü geçemiyorum yardımcı olursanız sevinirim

teşekkürler

sorunu çözebildiniz mi? tap screen ekranındaki artı simgesinin tam ortasına stylusun ucunu hafifçe bastırın, yer değiştirdikçe tekrarlayın.daha sonra zaman dilimini seçin(+2 ist, athens olacak) 10. satırdaki yazının üzerine bastırıp ''copy'' yaparak daha sonraki ekrana da yazan yere paste yapın...
  • Arkadaşlar merhaba;

Benim sizden ricam eğer bilginiz varsa yardımcı olmanız.
    Benim isteğim HP 6815'imle gps konum belirleme. Yol haritası v.s navigasyon gibi şeylerden ziyade pusula özelliği olan ve tek tuşla konum belirleyip daha sonra o konuma yönlendirilmek.

Umarım anlatabilmişimdir. :)

Şimdiden değerli yorumlarınız ve yardımlarınız için teşekkür ederim.
  • Dün aldım rw 6815 i GG den 499 ytl ye daha 21 ay garantiside var süpermiş ama hala daha keşfedemediğim milyonla özelliği var
    Artık forum kardeşliğinden yararlanacazz öle değilmi...
    Bu arada 499 a garantili kutulu aldım kazık yememişimdir değilmi
    Walla hiiç niyetim yoktu sırf ucuz die aldım yeni telefon alacağıma

Kolay Gelsin....
  • Dostum biraz pahalı gibi geldi.
    http://www.shopping.com.tr/product.aspx?ProductId=204340&GroupID=10086&ref=akakce&v=0.23.8
    burada sıfırı 499YTL hemde 12 taksit. Keşke bir almadan önce sorsaydın.
    Bende bu cihazı 1 sene önce 1200 YTL ye almıştım ancak 1 sene önce.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AxeLnAreD

Dün aldım rw 6815 i GG den 499 ytl ye daha 21 ay garantiside var süpermiş ama hala daha keşfedemediğim milyonla özelliği var
    Artık forum kardeşliğinden yararlanacazz öle değilmi...
    Bu arada 499 a garantili kutulu aldım kazık yememişimdir değilmi
    Walla hiiç niyetim yoktu sırf ucuz die aldım yeni telefon alacağıma

Kolay Gelsin....

güle güle kullan hocam fiyat konusuna gelince; biraz daha uygun bir fiyata da bulabilridin ama sorun etme bence. 6815 iyi bir makinedir.

• 
Sayfa: önceki 245246247248249
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.