Şimdi Ara

HP iPAQ rw6815 Kullanıcıları (252. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.231
Cevap
13
Favori
524.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 250251252253254
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam arkadaslar rw6815 aldım. ama telefonun cd si filan yok elimde hp nin sitesindende hic bişey anlamadım pc ye kuracagım software yokmu rom dedigi şey sanırım telefon icin yanlış anlamadıysam. pc ile tel arasında baglantı kurmayı başaramadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafacagli -- 6 Mayıs 2008; 18:40:20 >
  • İzmirdeyim.2. el temiz hp 6815 almayı düşünüyorum.Cihazın bana iyi ve kötü yönlerini yazabilirmisiniz?Sizce bu cihazı alsam memnun olurmuyum yoksa şikayetlerim olur mu?
    Program ve oyun arşivi bol mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efege -- 9 Mayıs 2008; 20:25:11 >
  • Son dönemde bu cihazı alan arkadaşlara;

Best Pocket Pc Awards dosyasını bulmalarını tavsiye ederim. İçinde 100 taneye yakın ödüllü, işinize yarayacak yazılımlar ve oyunlar var. Spb lerden şaşmayın, fazlada program yüklemeyin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: berne15

Arkadaslar lutfen yardım cihaz daha once yazmıstım kendi kendine kapanma problemi vardı olanlarada onerim servise gonderin anakartta problem var degiştiriyorlar . Degistikten sonra cihaz geldi 1 gun kullandım simdide cihaz hic acılmıyor soft hard herturlu reset atıyorum .basına gelen oldumu hic acılmazsa ne yapıyorsunuz bilgisayarda gormuyor cihazdan cok sogudum lutfen yardım edin

ben de aynı problemden gönderdim garantiye 30 iş günü sonucu elime gelmedi ve 1.177,66 YTL paramı geri aldım :) tabii bu dediğim 6 ay önceydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreamRiver -- 12 Mayıs 2008; 18:16:51 >
  • Beyler ben kızılötesi ile başka telefondan pda ya aktardım fakat bu dosyaları bulamıyorum.Nereye gidiyor resmi aldığında ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: UçanPırasa

Beyler ben kızılötesi ile başka telefondan pda ya aktardım fakat bu dosyaları bulamıyorum.Nereye gidiyor resmi aldığında ?

My Documents e bir gözat
  • Arkadaşlar benim cihazdan telefon çaldığında gelen melodi sesi hariç ne kulaklıktan nede mikrofondan ses gidip gelmiyor, sadece altta kulaklık bölümüne kulaklık takarsam ondan ses gelip gidiyor, bu cihazdaki bu sorunun çözüm varmı, hard resette denedim aynı...
  • 6815 tamamiyle bozuk beyler 1 sene kullanarak bunu söyleyebilirim. sorunsuz çalışanını duymadım hiç bir yerde. 614c alın hiç sorun yok ;) büyük olması dışında
  • Ben 10 aydır sorunsuz kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım.
    Tamamiyle bozuk demek fazla iddialı olur. Şüphesiz elektronik aletlerin hepsi bir değil, arada sorunlular olabilir, ama topyekün çöptür demek bu kadar kolay olmamalı.

quote:

Orjinalden alıntı: DreamRiver

6815 tamamiyle bozuk beyler 1 sene kullanarak bunu söyleyebilirim. sorunsuz çalışanını duymadım hiç bir yerde. 614c alın hiç sorun yok ;) büyük olması dışında
  • Madem bozuk 1 sene nasıl kullanmış, bende sessiz messiz fakat kullanıyorum, standart çözümü yoksa ben teknik çözüm bulurum...
  • benimde 10 ay boyunca sorunum yoktu ama 10. ayın ortasında cihaz kendi kendine kapanmaya başladı ve cihazımdaki tek sorun oydu. garantiye yolaldım 30 iş günü doldu paramı geri aldım. aynı cihaz abimde de var ve ondada ses gelmeme sorunu vardı. forumdaki arkadaşlara bakıyorum bir çoğu şikayetçi. haa cihaz kötü mü diyorum? hayır kesinlikle! ben çok beğeniyordum ama keşke bu kadar hatalı piyasaya sürmeselerdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: kenan111

quote:

Orjinalden alıntı: eser_83

quote:

Orjinalden alıntı: micro77

wm6 ıcın dogru adres :
    http://www.****.com/forum/showthread.php?t=8937

yada bu rom :
    http://www.****.com/forum/showthread.php?t=9151
    test ettım cok super.

cevabın için teşekkürler dostum yanlız oradaki foruma baktım. Ancak birçok bugdan söz etmişler bu kullanımı etkiliyormu ? Yüklemelimiyiz sence yoksa biraz daha bekleyelim mi ?

micro77 arkadaşa teşekkürler benden önce cevaplamış ben üst linkteki romu yükledim çok güzel ben herhangi bir bug göremedim zaten ayrıntısını yukarıda yazmıştım. Bence de yükleyin çok güzel bir rom olmuş daha da geliştirileceğine eminim hatta türkçesi bile yapılabilir. Cebitat çok iyi çalışıyor.

quote:

Orjinalden alıntı: neon knight

hafıza kartına yükleniyor diyorlar, doğru mu bu? Hafıza kartına format atılması gerektiği durumlarda back-up almadan eskiye döndürülme ihtimali kalmıyor. mpx200 dönemlerinden beri orijinal ROM ile hafıza kartına yüklenen diğer ROM un açılşta hangisiyle başlamak istersiniz diye sormasını beklerdim. Böylelikle, orijinasl ROM u upgrade ederek ve yeni WM sürümlerini yükleyerek her zaman güncel ve risksiz bir kullanım sağlanmış olırdu, iyi de olurdu

rom hafıza kartına kurulmuyor sadece hafıza kartındaki rom imajını açıyor yani bildiğimiz gibi rom roma kuruluyor Ancak önemli bir nokta bu rom update işlemi hafıza kartı seçiyor kesinlikli 1 GB dan yukarı hafıza kartı kullanmayınız bendeki orjinal 1 gb hp minisd ile sorun çıkmadı ancak romu kurarken hp logolu beyaz ekranda baya bekletiyor 15-20 dakika kadar göbeğim çatladı bitene kadar.

selam kardes bu linklerdeki *** yazanlar nedir? bende 1 yılı askın süredir 6815 kullanıyorum ve mümkünse WM6 denemek isterim. yardımlar için şimdiden teşekkürler.

• up
  • c e b i m d e k i p c
  • tesekkürler yardım için.

yanlız oradaki rus linki çalışmıyor. diskimg.rar ı indiremedim. Sizde varmıdır?
  • 6.1 BULDUM GEREK KALMADI TESEKKURLER
  • Arkadaşalr bana çok acil 6815 için modem drriver verebilecek varmı xp için.

canerhoruz(a)hotm... msn
  • ARKADAŞLAR

HP 6815 İMİ SATIYORUM...

2008 ARALIK AYINA KADAR GARANTİLİ KUTULU
    TEKNOSADAN ALINMA FATURALI orjinal fatura ile gönderilecektir

2 ORJİNAL PİLİ VAR
    ARAÇ ŞARJ CİHAZI ORJİNAL
    CRADLE DEDİKLERİ MASA ÜSTÜ USB BAGLANTI APARATI ORJİNALDİR ( KUTUSU FATURASI VAR )
    KURULUM CD Sİ
    TELFONUN KUTUSU
    ŞARJ APARATLARI
    KULAKLIK
    DERİ KILIFI
    KULLANIM KİTAPÇIKLARI
    koruyucu kapak ve kalemi de sağlamdır..
    OYUN CD Sİ
    PROGRAM CD Sİ
    1 GB HAFIZA KARTI
    TÜRKÇE ÇEVİRME PROGRAMI (TÜRKÇE KULLANMAK İSTEYENLERE )
    KESİNLİKLE ÇİZİK HASAR TAMİR SÖZKONUSU DEGİLDİR.
    İHTİYAÇTAN SATILIKTIR.. ( 550 ytl ) küçük bi pazarlık olabilir

imise@ford.com.tr mail atabilirsiniz...
  • Arkadaşlar afrikanın bi ülkesinde yılda %165binleri bulan enflasyon yüzünden hükümet yeni bi karar alıp 250 milyon dolarlık banknot bastırmış, bizde sıfırı en ol ülke biz sanırdık bir zamanlar.

550ytl onun yanında hiçbişimiş.

Ben 2. elini kulaklığı ile 350ytl ye veriyorum full kutulu kulaklık motorola bluetooth kulaklık.
  • fiyatı nedir.
  • 
Sayfa: önceki 250251252253254
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.