arkadaşlar merhaba...bi konuda yardımınızı rica edecektim...bu telefondaki msjları bilgisayar nasıl atabilirim acaba???yardımcı olabilirseniz sevinirim...
Arkadaşlar HP6815 için kaliteli standart batarya ve harici şarj cihazı var, çok kaliteli ve çok uygun fiyatlı kaçırmayın.
HP İPAQ 6515 İLE İP KAMERAYI IZLEMEK ICIN ACTICE DIYE BIR PROGRAM OLMASI GEREKIYORMUS.
BILGI OLAN VARMI BU KONUYLA ILGILI...
MERHABA
HP İPAQ 6515 MODELI ACTİVE X DESKTELIYORMU ACABA? UZAKDAN OC YE BAGLANIP KEMERA CALISTIRA BILIRMI? (İP KAMERAYI)
TŞK..
benim telefonum açılmıyor:( acaba nedendir? şarjını taktığımda kırmızı ışığı yanıyor ama açılmıyor bı turlu.
selam,
benim 6815'imin ekranım kırıldıgında promarketi kullanmıstım. ekran icin 180tl odedim. baya da memnum oldum. internet siteleri de var asagida veriyorum.
rw6815 imin dokunmatiği kırık. Ekranda sorun yok gayet güzel gösteriyo ama dokunmatiği kırık olduğu için işlem yapamıyorum. Bunu yaptırmak ne kadara mal olur bana ? Ve bu dokunmatik ekranı nerden bulabilirim? Bildiğiniz güvenli yerler varsa paylaşabilir msiniz ? Yada dokunmatiği dışında arızalı aynı cihazdan bulabileceğim güvenli siteleri söyleyebilir msiniz ? Konya da bulabileceğim yer varsa bilen biri yerini söylerse sevinirm =)
İlginiz için teşekkürler. Hayırlı bayramlar.
quote:
Orijinalden alıntı: wafwaf
benim telefonum açılmıyor:( acaba nedendir? şarjını taktığımda kırmızı ışığı yanıyor ama açılmıyor bı turlu.
bulabilirsen yenibir batarya ile dene.. benimkilerden birtane yollarım bulamazsan.. istanbuldaysan doğubankın hemen karşısında iyibir tamir yeri var oraya baktır garantisi bittiyse!!
Beni de ekleyin aranıza ben de aldım ^^
quote:
Orijinalden alıntı: hardcoretavsan
selam,
benim 6815'imin ekranım kırıldıgında promarketi kullanmıstım. ekran icin 180tl odedim. baya da memnum oldum. internet siteleri de var asagida veriyorum.
rw6815 imin dokunmatiği kırık. Ekranda sorun yok gayet güzel gösteriyo ama dokunmatiği kırık olduğu için işlem yapamıyorum. Bunu yaptırmak ne kadara mal olur bana ? Ve bu dokunmatik ekranı nerden bulabilirim? Bildiğiniz güvenli yerler varsa paylaşabilir msiniz ? Yada dokunmatiği dışında arızalı aynı cihazdan bulabileceğim güvenli siteleri söyleyebilir msiniz ? Konya da bulabileceğim yer varsa bilen biri yerini söylerse sevinirm =)
Biraz daha reklam yapsaydın? Hayatımda promarket gibi bir kazıkçı görmedim. 4 dolara dealextremeden kargosuda bedava olan bataryayı 60 tl ye, cihazın sağlam ve ikinci eli 200tl olan telefonun ekranına 239,90 TL (bkz: gittigidiyor) istiyen bir zihniyet burası. Tabi bizde mal insanlarız neyi nerden alacağımızı bilmiyoruz
valla arkadasın sorusuna kendi yasadigim deneyim ile cevap verdim. neyin nerde ne kadar oldugunu bilmek durumunda degilim. sadece yasadigim olayı yazıyorum. bilmem anlatabildim mi??
quote:
Orijinalden alıntı: ya hocaya
quote:
Orijinalden alıntı: hardcoretavsan
selam,
Biraz daha reklam yapsaydın? Hayatımda promarket gibi bir kazıkçı görmedim. 4 dolara dealextremeden kargosuda bedava olan bataryayı 60 tl ye, cihazın sağlam ve ikinci eli 200tl olan telefonun ekranına 239,90 TL (bkz: gittigidiyor) istiyen bir zihniyet burası. Tabi bizde mal insanlarız neyi nerden alacağımızı bilmiyoruz
kredi kartı borçlarım yüzünden hp'mi satmak zorundayım ilgilenen varsa erdiozmen@istanbul.com
bendeki cihaz birkaç gündür kendi kendine kapanıyor. ışığı yanıp sönerken açma düğmesine basıyorum, cihaz yeniden açılıyor. Bazen birisiyle konşurken veya beklemedeyken birisi aradığında ulaşılamıyor. Arayanlar telefonun kapalıydı cevap vermedin diyorlar. Bir tanıdığımızın arkadaşında da aynı cihazdan varmış. Benzer sorunlar yaşamış. Servistende bordunun arızalandığını değişmesi gerektiğini söylemişler. Oda yeni telefon almış. Hp net bir cevap vermedi, servise getirin dedi. Yaptırmazsak 20 usd istiyorlar. Acaba benzer sorunla karşılaşan oldumu. Olduysa nasıl bir uygulama yaptı. Cevap yazarsanız sevinirim.
mrb arkadaslar bir sorum olucaktı bende Hp İPAQ Hw6910 var. WM 5 yüklü. Wm 6 yüklüyebilirmiyim ?
slm arkadaşlar ben bu gun aldım bu pda yı 2 tane sorum var 1. girdiğimiz programlarda çıkış seçeneği göremedim x işaretine basıp kapatıyortum veya no tuşuna basıp ama arka planda çalışıyor gözukuyor bunun bir ylu yokmu direk çıkışın mesela media playerden çıkıyorum müzük devam ediyor mecbur yoneticiden kapatmak zornda kalıyorum
2. arandığım zman önce çalıyor sonra numarayı ingilizce soluyor onu nasıl kapatırım
slm arkdaşlar ben ttnetten huawei kablosuz modem aldım..elimde rw6815 var fakat cihazım modemi bulamıyor modem ayarlarını wpa-psk tkıp yaptım zaman bulamıyor nasıl bir çözüm önerirsiniz yardmlarnz içn teşkkürkler...
bu telefonun wireless modem yanında olunca iyi çalşıyor arkadaşın ipodun bağlandığı yerlerde ben bağlanamıyorum süper wireless
arkadaşlar, telefonumuzdaki mesajları bilgisayara atmamız için ne yapmak gerekiyor.. yardımcı olursanız çok sevinirim... adım adım anlatabilirseniz :))
Merhabalar,
Bu cihazı işyerinden verdiler en azından maillerime bakmak için kullanmak istiyorum. Bir türlü ne gprs ne de wifi üzerinden internete bağlanamadım. Umarım hala aramızda bu cihazı kullananlar vardır. Öncelikle wifi bağlanabilmem için settingsde network cards denilen cihazlardan birine (bunlar cihaz mı onu da bilmiyorum) ihtiyacım var mı ? Ayarlarım aşağıdaki gibidir. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Teşekkürler
HP iPAQ rw6815 Bootloader Ver 1.0.5 OS Ver 1.0.5 ROM Date : 06/10/09 ROM ver: 1.10.04 WWE
Settings/Network Cards ********************
- Wireless add new
- network adapters // work / internet ne anlama geliyor ? my network card connects to -the internet // seçtim -work
tap an adapter to modify settings // burada sayılan şeyler gerçekte olması gereken donanımlar mıdır ?? -L2TP NDISWAN Miniport NE2000 Compatible Ethernet Driver HP IPAQ Wi-Fi Wireless Adapter // seçtim - Use Server-assigned IP Adress Remote-NDIS Host Virtual Ethernet Intermediate Miniport PPTP NDISWAN Miniport AsyncMac NDISWAN Miniport
My Work Network // burada herhangi bir ayar yapmadım - Add a new modem connection - Add a new VPN server connection - Set up my proxy server
Advanced
Select which networks are automatically used Select Networks - my work network // seçtim - Turkcell MMS Settings - Turkcell GPRS Settings - My ISP
Programs that automatically connect to a private network should connect using: - my work network // seçtim - Turkcell MMS Settings - Turkcell GPRS Settings - My ISP
Modem Ayarlarım : ************************* Wireless SSID Broadcast: Enabled Security Mode : -Disabled // seçtim -Wep -wpa personal -wpa2 personal
mac filter : Disabled
SPI Firewall Protection : Disabled
arkadaşlar bende hp ipaq rw 6815 kullanıcısıyım hp min birimde windows 6.5 kurulu aldım benimki orjinal win dow su nasıl 6.5 win dows yapa bilirim bir yardım birde windows medya pleyra müzik nereye atarsam devamlı müzik çalacak bilin meyen sanatçı dosyasına attımn tek tek çalıyor yani şarkı bittiginde tekrar bilinmeyen sanatçı dosyasına gidip başka şarkı başlatıyorum bir de nerden zil sesi atabilirim win dows 6.5 olan cihazım dan orjinalwindowslu makineminsesi az cıkıyor windowstan olabilirmi yani 5.6 windowslu makineler daha performansı mı düşük ben ce 6.5 win dows daha hızlı laptoppum da hp compaq yazıcımda bir hp hpyi seviyorum bana bir yardım hepinize sevgiler
arkadaşlar hepiniz kullnacısınız bu telefonun sarjı nasıl bende almayı düsünüyorum ama sarj durumu nedir? sarjı kaç gün gidiyo çok kullnısan az kullanırsan kaç gün gder?