Şimdi Ara

Hp İsteğe Göre Konfigürasyon TR'de neden yok? (Lütfen Hep Beraber Hareket Edelim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HP'nin ABD'deki sitesinde isteğe göre konfigürasyon yapılabiliyor ancak bu bildiğim kadarıyla TR'de yok
    Belki burdan sesimizi duyurabiliriz diye düşündüm...
    Nitekim bazen birisi için bluetooth çok önemli oluyo, beğendiği bir modeli sırf o özellik olmadığından almıyor,
    keza bu örnekler arttırılabilir (parmak okuyucu, hard disk boyutu vs)
    hem bu şekilde onların da önüne geçilmiş olur, hem de kişi kendi isteğine ve bütçesine en uygununu seçebilir...fena olmaz mıydı sizce ?

edit: aşağıda yazdığım son mesajımı okuyun lütfen...

Hp İsteğe Göre Konfigürasyon TR'de neden yok? (Lütfen Hep Beraber Hareket Edelim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BahtsizWampir -- 8 Aralık 2009; 0:23:49 >

• +1
  • Fena olmaz olurmu ama malesef yok işte hemen bi mail atmaya çalışacağım bu konuyla ilgili cevap gelirse yazatım buraya
  • yanlış hatırlamıyorsam electro word böyle bir uygulaması var.4 yıl garanti veriyor.ama laptop marka olarak deilde toplama gibi
    oluyor heralde.ama tabi hp toplamak bambaşka
  • hp nin zaten çıkardığı modellere yetişmek imkansız adamlar her hafta yeni seri çıkarıyolar bi de başımıza bunlar çıkarsa forumda hpden başka sayfa kalmayacak
    Şaka bir tarafa tabii olsa böyle bir olay ne kadar iyi olurdu. Ama hp ve diğer birçok marka kendi konfigirasyonlarını yaparken bişey ekleyip birşey çıkartarak piyasasını canlı tutuyor bu onların pek işine gelmez sanırım...
  • ISTEGE GORE DERKEN ABD BOLE BISEY VARMI EMINMISIN BUNUN SONU OLMAZKI YETISEMEZLER BILE HERKEZ FARKLI BI OZELLIK ISTER 1 ADET URETMEK HP ICINDE SIKINTI OLUR FAZLA ADETTE BOLE BISEY YAPILIYO ZATEN OZELLIKLE TEKNOSADA BOLE URUNLER HEP OLUR SADECE ONDA OLAN MODELLER KENDI YAPTIRDIGI URUNLER
  • quote:

Orijinalden alıntı: leooel

ISTEGE GORE DERKEN ABD BOLE BISEY VARMI EMINMISIN BUNUN SONU OLMAZKI YETISEMEZLER BILE HERKEZ FARKLI BI OZELLIK ISTER 1 ADET URETMEK HP ICINDE SIKINTI OLUR FAZLA ADETTE BOLE BISEY YAPILIYO ZATEN OZELLIKLE TEKNOSADA BOLE URUNLER HEP OLUR SADECE ONDA OLAN MODELLER KENDI YAPTIRDIGI URUNLER

Dediğinde haklısın yetişmeleri imkansız gibi duruyo ama siteyi gezdiğimde gördüm...

http://www.shopping.hp.com/webapp/shopping/home.do buraya girip bakabilirsin istersen,
    herhangi bi model seçtiğinde alt tarafta "Customize & Buy" seçeneği var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar bugün hp türkiye sitesine girdiğimde aşağıdaki anketle karşılaştım,orada konfigürasyonla ilgili bi istek kutucuğu vardır...
    belki bu şekilde sesimizi duyurabiliriz...herkes hp tr sitesine girip anketi doldurursa onlar da kulak vermek zorunda kalacaklardır..siteye girdiğinizde anket otomatik olarak karşınıza çıkıyo zaten...

• Benim laptopum kendi konfigure ettigim bir makinedir (imzamda yaziyor ozellikleri).

ABD'de iken hp.com dan konfigurasyonu yapip onayladiktan sonra, Cin'deki fabrikalarinda uretiliyor, ABD'ye gonderiliyor.

Hersey dahil ben siparis verdikten 7-8 gun sonra kapiya kadar gelmisti kargo ucreti odemeden.

Buradaki Dv-5'lerden farkli olarak;

Komple cam ekran (infinity look)
    1680x1050 cozunurluk
    7200 rpm'lik hard disk
    Yuksek kapasiteli 6 hucreli batarya (high capacity 6 cell battery)
    64 bitlik Windows Vista isletim sistemi

bunlari secmistim.

Yani tek tek ugrasamazlar, yetisemezler gibi bir durum soz konusu bile degil. Gayet mukemmel bir sekilde kapiya kadar geliyor istediginiz urun.
  • enazından teknolojiyi geriden takip etmeyiz, nerdeyse core2quad'ı görmeden i7'ye geçtik halbuki amerikadaki sitede aylardır core2quad'lı konfigürasyonlar vardı şimdi de i7'liler var zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihgh3 -- 8 Aralık 2009; 3:57:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhunturk

hp nin zaten çıkardığı modellere yetişmek imkansız adamlar her hafta yeni seri çıkarıyolar bi de başımıza bunlar çıkarsa forumda hpden başka sayfa kalmayacak
    Şaka bir tarafa tabii olsa böyle bir olay ne kadar iyi olurdu. Ama hp ve diğer birçok marka kendi konfigirasyonlarını yaparken bişey ekleyip birşey çıkartarak piyasasını canlı tutuyor bu onların pek işine gelmez sanırım...

Yıl başında DV6- 14xx serisi gelicek ya da ocak ayında ve ekran kartıda 4650 olmayacak. Nvidia platformuna geçeceklerini sanıyorum. GT260 koyabilirler. Ya da daha yüksek bir Ati kartta olabilir. Firma ile anlaşmalarına bağlı gerçi ama yeni seri gelecğeinden eminim

Tamini en uç configrasyonu,

core i7 işlemci
    DDR3 4GB bellek
    500 GB 7200 rpm HDD
    1 GB GT260 ekran kartı
    15,6" HD led display
    paradan kısmak için boardcom ağ kartı koyabilirler yine.
    Kasa ve optik sürücü aynı kalır.
    Eğer laptoplar için USB3,0 çıkarsa da usb3,0 portu olabilir diye düşünüyorum.

Corei7 ve corei5 işlemci seçenekleri olabilir ya da core 2 duo ve corei7 olabilir sadece.

Zaten E sata devri bitecek ilede. USB 3,0 Esatayı geçiyor boşuna fazladan bir arayüz gerekmeyecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 8 Aralık 2009; 4:50:34 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.