Bildirim
Hp kaliteli toner tozu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Merhaba,
Bu yazıcının tonerlerini daha önce kendiniz doldurdunuz mu ?
Nasıl yapılacağını biliyor musunuz ? -
Uygun fiyat isterseniz ipm toner tozu ama pahalı tozlarda var birebir olarak ama sahsi gorusumle ipm toner tozu isinizi gorecektir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: net çözüm
Merhaba,
Bu yazıcının tonerlerini daha önce kendiniz doldurdunuz mu ?
Nasıl yapılacağını biliyor musunuz ?
doldurmadım ama doldurma yöntemini biliyorum hocam hatta drum üitesini ben değiştirdim çizik yapıyordu -
quote:
Orijinalden alıntı: Fixyazici
Uygun fiyat isterseniz ipm toner tozu ama pahalı tozlarda var birebir olarak ama sahsi gorusumle ipm toner tozu isinizi gorecektir
benim için kalite ön planda sürekli baskı yaptıgımızdan fiyatlara bakmam lazım -
Ben IPM Toner Tozunu öneririm Biz onu kullanıyoruz. Yalnız siyah toner tozunun Hp Color Unıversal Black olsun sadece bu tozun 3 çeşidi var (Hp Color Unıversal Black / Hp Color Unıversal Black I / Hp Color Unıversal Black II) sen Hp Color Unıversal Black olanını al
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tunahan20 -- 23 Ekim 2013; 10:06:58 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Tunahan20
Ben IPM Toner Tozunu öneririm Biz onu kullanıyoruz. Yalnız siyah toner tozunun Hp Color Unıversal Black olsun sadece bu tozun 3 çeşidi var (Hp Color Unıversal Black / Hp Color Unıversal Black I / Hp Color Unıversal Black II) sen Hp Color Unıversal Black olanını al
TOZU HP UNİVERSAL SİYAH MİTSUBİSHİ 500 Gr olandan sipariş verdim hocam tşkler -
renklileri de Mitsubishi toz isterseniz eğer renkliler için çok kaliteli tozlarımız var. -
renklileri aldım hocam Mitsubishi olandan
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X