Şimdi Ara

HP Laptop 15.6'' FHD,i3-1115G4, 4 Gb, 256 SSD, FreeDOS, 3299Lira (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
2
Favori
3.277
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    İlk etapta fotoğraf veya video isteniyor. Fatura istedikleri de olmuş istemedikleri de.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Çok satan model arkadaşların da dediği gibi 2045, yalnız kasası ömrüm boyunca gördüğüm en kalitesiz kasa. Kalitesizliğini ve iğrenç dokusunu anlatacak benzeştirecek bir parça bile gelmedi aklıma, en yakın şey diyebilirim herhalde eski bmc otobüslerin koltuklarının malzemesi :d Bunun kasası en azından düz, tırtıklı değil. Ekran ips değil ama bu fiyata yine de iyi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaciRomantik

Çok satan model arkadaşların da dediği gibi 2045, yalnız kasası ömrüm boyunca gördüğüm en kalitesiz kasa. Kalitesizliğini ve iğrenç dokusunu anlatacak benzeştirecek bir parça bile gelmedi aklıma, en yakın şey diyebilirim herhalde eski bmc otobüslerin koltuklarının malzemesi :d Bunun kasası en azından düz, tırtıklı değil. Ekran ips değil ama bu fiyata yine de iyi.

Soğutması nasıl bir kasa içi soğutma görseline ulaşamadım.

• Çöpe 3bin

• selmand kullanıcısına yanıt
    Valla bilmiyorum hocam kasayı görünce iade etmiştim ben incelemedim bile, zaten ekran kartsız, oyun dışı kullanılacak bir 11. nesil laptopun ısınması mümkün değil diye düşünüyorum.

• HULKBABA H kullanıcısına yanıt

Ne alalım 2800 liraya, var mı önerin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazı kendim denk gelip satın aldım ve bende fırsat olarak değerlendirerek foruma konu açayım dedim. Daha sonra bu konu ile karşılaştım.

Amazon üzerinden Windows 10 ve Office 2019 lisansı aldım ve henüz etkinleştirmedim. Sadece Windows 10 kurdum ve driver kurulumu yapıp kapattım. Aktaracaklarım şimdilik bu kadarlık deneyimle sınırlı...

Aykut bey cihazın plastik kalitesini tarif etmekte zorlanmış ama bence hiç öyle değil. Bilek bölgesi fırçalanmış alüminyum görüntüsünde ve pürüzsüz bir plastik. Ekran çerçevesi dışında cihazın her yeri beyaz. Arkasının ve yanlarının da beyaz olması çok güzel gösteriyor. Esneme birçok bilgisayarda olduğu kadar, abartılı bir klavye esnemesi yok. 350 dolarlık bir bilgisayar için materyal kalitesi bence yeterli, beklentileriniz Macbook, zenbook, matebook seviyesinde ise bütçe artırıp performansı daha düşük bir cihaz alabilirsiniz. Ama 11. Nesil i3, fhd ekran, M2 SSD gibi anahtar özelliklere sahip bu bilgisayarı 3300tl ve hatta becerebilenler için 2850tl fiyatla satın almak günümüz şartlarında sıcak fırsattır. Şahsen evde, işte kullanmalık bir bilgisayar arayanlar için kesinlikle tavsiye ediyorum. Bu tip bir kullanım için en az 5 yıl boyunca rahatlıkla kullanılabilecek bir cihaz. Değerlendirenlere hayırlı olsun.

@selmand menteşe bölgesinde fan çıkışı mevcut, update işlemleri esnasında hiç ısınma olmadı ve fan sesi çok azdı.

• Kurulum esnasinda SSD i görmüyor, windows USB sinin içerisine SSD sürücüsünüde koymaniz gerekiyor. Ayni sekilde Touchpad calismadigindan harici mause ihtiyaciniz olacak. Son olarakta kurulum tamamlandiktan sonra Wifi sürücüsü olmadigindan internete baglanamiyor dolayisiyla harici bir sekilde wifi surucusunu indirip kurmaniz gerekiyor. Sonra HP asistan uygulamasi ile tek tusla tüm driverleri kendisi kuruyor.

Windows 10 kuruluyken sifirdan masaüstü ekraninin gelmesi 6-7sn.

• ryodo kullanıcısına yanıt
    İsyanim zaten ürüne değil, resmen TL’nin değersiz olması nedeniyle 3k’nın böyle bir makineye verilmek zorunda kalınması.

• quote:

Orijinalden alıntı: biyikliadam

Kurulum esnasinda SSD i görmüyor, windows USB sinin içerisine SSD sürücüsünüde koymaniz gerekiyor. Ayni sekilde Touchpad calismadigindan harici mause ihtiyaciniz olacak. Son olarakta kurulum tamamlandiktan sonra Wifi sürücüsü olmadigindan internete baglanamiyor dolayisiyla harici bir sekilde wifi surucusunu indirip kurmaniz gerekiyor. Sonra HP asistan uygulamasi ile tek tusla tüm driverleri kendisi kuruyor.

Windows 10 kuruluyken sifirdan masaüstü ekraninin gelmesi 6-7sn.
    WiFi ve touchpad konusunda bende aynı durumu yaşadım fakat SSD ile ilgili problem yaşamadım. İmaj yapılan iso dosyasının son sürümlere yakın bir sürüm olduğunu belirteyim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.