Şimdi Ara

HP Laptop 15.6'' FHD,i3-1115G4, 4 Gb, 256 SSD, FreeDOS, 3299Lira

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
2
Favori
3.277
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Prime day zamani yok satan Laptop heralde. Ozamanki fiyattan daha uygun.

HP Laptop 15.6'' FHD,i3-1115G4, 4 Gb, 256 SSD, FreeDOS, 3299Lira
    amazon
    HP Dizüstü Bilgisayar, 15.6'' FHD, Intel Core i3-1115G4, 4 GB RAM, 256 GB SSD, FreeDOS, 2N2Q9EA, Beyaz
    https://www.amazon.com.tr/dp/B08MWPFP67

Edit: Prima day konusu:https://forum.donanimhaber.com/hp-dizustu-15-6-fhd-i3-1115-256-ssd-3399--149533822

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biyikliadam -- 20 Ağustos 2021; 10:44:29 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• combo varmı, yapıştıralım hemen

• quote:

Orijinalden alıntı: babatolia

combo varmı, yapıştıralım hemen

aynen, bilen varsa paylaşırsa, alalım hemen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 20 Ağustos 2021; 13:14:14 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar.

Çok satan model bu değil. Amazondaki 2046 mümkünse bunun 15s-fq2045nt olan modelini alın.

Neden diye sorarsanız Full HD ve IPS panel bir bilgisayar.

Ben şu ana kadar 4 tane aldım 2045 modelini. Bazılarından 2666 bazılarından da 3200 mhz ram çıktı.

İşletim sistemi ve ram yüklemesi yapıp kapatıp sattım müşterilere.

Şimdi 3300 tl ye bu bilgisayar kötü mü derseniz tabiki değil çok iyi fiyatı var orası ayrı ama şuan 3700 olan modeli kovalayın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowmexo -- 20 Ağustos 2021; 13:12:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fivestars

Bu mesaj silindi.

Kendisinden şu ana kadar 3 tane kod aldım. Tavsiye ederim.

• Ram ekleniyor mu buna ram çok az gibi? Hp iade kodu ile ne kadar iade alınıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selmand -- 20 Ağustos 2021; 16:47:44 >
  • selmand kullanıcısına yanıt

ram ekleniyor. bir slot boşta. iade ile 480 tl indirim alınıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowmexo

ram ekleniyor. bir slot boşta. iade ile 480 tl indirim alınıyor.

Teşekkürler camerası var mı bunun zoom vb için, kardeşim alacak lazım oluyormuş?

• bilgisayarı yeni aldım 4 gb ram aldım 2666 mhz 8 gb oldu dota 2 de denedim 60 fps de oynanıyor.

ekran ips mi değilmi anlayamadım hiç ips laptobum olmadı ama bilgisayar bu şartlarda güzel herkese hayırlı olsun

• Fiyat super kacirmayin Ama ben hp almam.Bu ozelliklere bu fiyat mukemmel kacirmayin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-ACF0A91A6

Fiyat super kacirmayin Ama ben hp almam.Bu ozelliklere bu fiyat mukemmel kacirmayin

Neden almazsınız?

Yoksa ısınıyor mu?

• shadowmexo kullanıcısına yanıt

Hocam bu cihaz da full hd. IPS mi değil acaba? biliyor musunuz?

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

hocam evet isinma var yani bu modelde olmayabilir ama cevremde gozlemlerime dayanarak hp yi hic bi zaman cazip bulmadim.Bu benim sahsi dusuncem

• Arkadaşlar burda sorular birçok sorunun cevabi linkini ilk mesaja biraktiğim önceki konuda mevcut. Ekran İPS değil, extra RAM takiliyor, ikinci bir harici HDD takma yeri yok. Önceki konuda çokça faydali bilgi var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: f.emre

Hocam bu cihaz da full hd. IPS mi değil acaba? biliyor musunuz?

Dostum bu ürün ve diğerleri ips değil. Sadece 2045nt olan model ips ekranlı. Şahsi görüşüm ne yapın edin aradaki fiyat farkını verip 2045 olan modeli alın. Şuan hepsiburada da 3700 TL indirim ile sepette 3500 TL ye geliyor.

https://www.hepsiburada.com/hp-15s-fq2045nt-intel-core-i3-1115g4-4gb-256gb-ssd-freedos-156-tasinabilir-bilgisayar-2n2n8ea-p-HBV000019GSOU?magaza=VPB%c4%b0L%c4%b0S%c4%b0M&url_src=and-product-detail

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowmexo

Dostum bu ürün ve diğerleri ips değil. Sadece 2045nt olan model ips ekranlı. Şahsi görüşüm ne yapın edin aradaki fiyat farkını verip 2045 olan modeli alın. Şuan hepsiburada da 3700 TL indirim ile sepette 3500 TL ye geliyor.

https://www.hepsiburada.com/hp-15s-fq2045nt-intel-core-i3-1115g4-4gb-256gb-ssd-freedos-156-tasinabilir-bilgisayar-2n2n8ea-p-HBV000019GSOU?magaza=VPB%c4%b0L%c4%b0S%c4%b0M&url_src=and-product-detail

Alıntıları Göster

ürünü inceledim fakat 2.5 inç ssd takacak slot yok.Acaba ips ekranlı böyle uygun fiyatlarda başka model var mı ? upgradeye açık olan ?

• Bu fiyata daha uygun model yok. Eski bir hp bilgisayarınız varsa 480 tl de geri ödeme kampanyası ile çok sıcak.
    Not; geri ödeme kampanyası seri numarası vs ile işlemiyor. Çok fazla suistimal eden olmuş, eski cihazın varlığı fotoğraf, video, fatura vs ile teyit ediliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hopemd -- 21 Ağustos 2021; 20:24:52 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hopemd

Bu fiyata daha uygun model yok. Eski bir hp bilgisayarınız varsa 480 tl de geri ödeme kampanyası ile çok sıcak.
    Not; geri ödeme kampanyası seri numarası vs ile işlemiyor. Çok fazla suistimal eden olmuş, eski cihazın varlığı fotoğraf, video, fatura vs ile teyit ediliyor.

Eski ürünün faturası kesin olması lazım mı?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.