Şimdi Ara

hp laptop açılma sorunu..görüntü yok ışıklar yanıp sönüyor.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63
Cevap
1
Favori
63.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: arda_skl

anakart kompresörlerinde bi sorun var galiba teknik bilginiz varsa kendiniz halledin servis baya fiyat istemiş

kompresör derken hangi elemanı kastedtiniz acaba ?
  • anakart bölümü işte anakrtın kendisi şismiş olabilir yani anakart elemanlarında bir arıza olabiliri kastetmiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem_k12

merhaba arkadaslar..,
    bugun laptopumda bi sorunla karşılaştım..hp pavilion dv6 1280us...power tusuna bastıgımda ekran hiçbir şekilde gelmıyor..ses ve wireless ın mavı olması gereken tusları turuncu durumda.ve caps lock la num lock ısıkları 2 sanıye arayla yanıp sonuyor..ne kadar beklesemde degısme olmadı..bıcok sey denedım ama hep bunlar meydana geldi..son 2 haftada 2 3 kere oyun oynarken pat dıye goruntu gıtmıstı..ses gelıodu..power a basılı tutup kapadım..tekrar actıgımda duzelıyordu..2 3 kere ole oldu..bu sabah yıne kapadım..sonra acmak ıstedıgımde anlattıgım sey oldu..kendı halıne bıraktım sımdı duzelırmı dıye ama basıt bı sorun oldugunu sanmıyorum.nerdeki sorundan kaynaklanıyordur?bı bılgısı olan varmı..nette biraz arastırdım ama net bsy bulamadım..

birde ben bu laptopu yazın abd den almıstım..garantisi burda da gecerlımı yoksa baska bır bilgisayarcıya paraylamı yaptırmam gerekır..yada kendi kendime yapabılmemın bı yolu varmı..basına gelmıs bırı olabılr belki..

şimdiden tesekkurler..

Merhaba aynı sorun bende de var bugün burdakş yazıdan sende de aynı sorun oldugunu gördüm bu sorundan nassıl kurtuldun ve sana kaç paraya patlattı benm makineye ne kadar sıkışmış öğrenmeye çalışıyorumda

• quote:

Orijinalden alıntı: suatozyurt

quote:

merhaba arkadaslar..,
    bugun laptopumda bi sorunla karşılaştım..hp pavilion dv6 1280us...power tusuna bastıgımda ekran hiçbir şekilde gelmıyor..ses ve wireless ın mavı olması gereken tusları turuncu durumda.ve caps lock la num lock ısıkları 2 sanıye arayla yanıp sonuyor..ne kadar beklesemde degısme olmadı..bıcok sey denedım ama hep bunlar meydana geldi..son 2 haftada 2 3 kere oyun oynarken pat dıye goruntu gıtmıstı..ses gelıodu..power a basılı tutup kapadım..tekrar actıgımda duzelıyordu..2 3 kere ole oldu..bu sabah yıne kapadım..sonra acmak ıstedıgımde anlattıgım sey oldu..kendı halıne bıraktım sımdı duzelırmı dıye ama basıt bı sorun oldugunu sanmıyorum.nerdeki sorundan kaynaklanıyordur?bı bılgısı olan varmı..nette biraz arastırdım ama net bsy bulamadım..

birde ben bu laptopu yazın abd den almıstım..garantisi burda da gecerlımı yoksa baska bır bilgisayarcıya paraylamı yaptırmam gerekır..yada kendi kendime yapabılmemın bı yolu varmı..basına gelmıs bırı olabılr belki..

şimdiden tesekkurler..

Merhaba aynı sorun bende de var bugün burdakş yazıdan sende de aynı sorun oldugunu gördüm bu sorundan nassıl kurtuldun ve sana kaç paraya patlattı benm makineye ne kadar sıkışmış öğrenmeye çalışıyorumda

100-170 tl arası bir msarafı var hocam...

• quote:

Orijinalden alıntı: laptopcum

quote:

quote:

merhaba arkadaslar..,

şimdiden tesekkurler..

100-170 tl arası bir msarafı var hocam...

eyvallah kardeş saolasın desene biraz incelcek bizim cüzdan :)

• quote:

quote:

merhaba arkadaslar..,

şimdiden tesekkurler..

garantiye vermiştim ben pc yi.yurt dısı olmasına ragmen garantıye aldılar..2 ayda geldı cıhaz ama para odemedım..

• iyi akşamlar arkadaşlar ben Gaziantep ten murat bende bir casper nirvana var. bilgisayar normal açılıyor on tarafında 3 tane ışık yanım sönüyor. Windows ekranı gelirken kapatıyor kendini
    bios a girince aynı ışıklar tekrar yanıp sönüyor ama ikaz veriyor hemen hemen 30 defa ikaz verdikten sonra yine kapanıyor
    fanı çalışıyor işlemcide ısınma yok
    BU KAPANMA NEDENI NE OLABILIR YARDIM EDEBILIRMISINIZ TESEKKURLER ARKADASLAR
  • Aynı sorun bana da hasıl oldu. evde çözülebilecek bişey değil anlaşılan
  • quote:

Orijinalden alıntı: krstarica

quote:

Orijinalden alıntı: mehmetmetingülcan

quote:

Orijinalden alıntı: makedon

quote:

tesekkur ederım sanırım anakarttan..evet işlemci amd..nerden intelden şaştıysam..haftaiçi servise ulaşcam gecerlıdır senın dediğine gore cok saol..içim bıraz rahatladı..teknik servis calısanıysan tahmını ne kadar surede sorun gıderılıp elime ulasır alet bı fıkrın varmı..ayrıca bır ıkı tus bozuk benm laptop ta ..o sıkayetımı de belırtsem tus takımı deıstırılebılrmı..basınca ıcıne gocuyo ole kalıyo gerı yukselmıyo tus :D bıde abd den aldıgım ıcın ıng klavye var.. ğ ü ö ç gbı harfler yok..tr ile değiştirme yaparlarmı??

Klavye değişimi yapmazlar,ancak bozulan tuşlarını tamir edebilirler,bu işin teknik servis çalışanı ile alakası yoktur 30 iş günü garanti süresi mevcuttur ürünün buda 1,5 aya tekabül eder kısacası bu süre zarfında en geç elinize ulaşır ancak bu süreden daha kısa süredede elinize ulaşabilir 3 haftalık bir periyot gibi...

eskiden garanti süresi 30 du ama artık 20 iş günü

http://forum.donanimhaber.com/m_48592385/tm.htm

makedon hocam biraz geri kalmışsın güncel i yakalayamamışsın bu da benden sana kıyak olsun :))

Mesaj 2010 Nisan ayında atmışım. 2011 yılının Nisan ayında 30 iş gününden 20 iş gününe düşürülmüş.

hocam pardon yazdığın tarihe bakmadan sana laf atmışız hakkını geç de olsa helal edersen sevinirim

• eski bir konu ama aynı sorun bende de mevcut. casplook ve sağ üst köşedeki tuş ışığı yanıp sönüyor. bu konuda sorun yaşayan arkadaşlar ne yaptılar acaba ?
  • Aynı sorun bende de var. Ramleri, Harddiski çıkartım ses var görüntü yok. Arada açılıyor arada açılmıyor. Şöyle bir çözüm mevcut.

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?cc=tr&lc=tr&dlc=tr&docname=c02689307
  • Aynısı bende var ve gitti laptop

hplerde çok yapıyor bunu sanırım sırf bu ısınma sorunundan.
  • geçmiş olsun hocam..evet hp lerin genel sorunu bu problem sanırım..ısınmadan kaynaklanıyor sanırım..asusa gectım 1 yıldır mutluyum cok şükür...
  • quote:

geçmiş olsun hocam..evet hp lerin genel sorunu bu problem sanırım..ısınmadan kaynaklanıyor sanırım..asusa gectım 1 yıldır mutluyum cok şükür...

Teşekkürler hocam.

Valla laptop çöp oldu işte.

Bende lenova Z580 serini düşünüyorum.

Bakalım.
  • Görüntü gelmiyor ama ışıklar yanıyor diyorsunuz,yani harddisk ışıkları yanıp sönüyorsa sistem çalışıyor olabilir,HDMİ veya VGA kabloyla laptopu başka monitör yada lcd tv ye baglayın görüntü geliyormu ?
    Eğer görüntü varsa sorun % 95 lcd inverter'ı denen lcd içindeki voltajı ayarlayan devreden kaynaklanıyordur,genelde eski laptoplarda olabilir ama bozuk adaptör veya voltaj dalgalanmaları bozulmaya neden olabilir,
    Benim 5 senelik 2 el toshiba A200 laptop um bir anda görüntü gitti tv bagladığımda görüntü vardı,araştırınca İNVERTER denen parçadan kaynaklı olduğunu ögrendim bi tamirciye götürsem en az söküp takması parçası 150-200 tl fiyat çekerler dedim, Kadıköyde Yazıcıoğlu Handa sordugumda sıfırını 20tl aldım netten degiştirme videosunu seyredip degiştirdim hala kullanıyorum sorun ortadan kaltı bilginize durum benzer olabilir,aşağıya tamir videolarının linkini koyuyorum bir umut faydası olabilir.

hp laptop açılma sorunu..görüntü yok ışıklar yanıp sönüyor..

LCD İnverter Tamiri

• Arkadaşlar benim hp laptop umda görüntü gitti
    Isiklar yanip sonuyor ekran karanlik diskin islem yapmadigini düşünüyorum.

Sizlerinde tahmin ettig8 gibi
    Sirasiyla suphelendigim ekran karti islemci yada anakart bu 3.unden biri arızalı diger arkadaslar sorunlarini nasil cozduler ve hangi parcada ariza cikmis biraz detay verir misiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

merhaba arkadaslar..,

şimdiden tesekkurler..

acaba açabildi mi

• mustafa1403 kullanıcısına yanıt
    hocam benım sorunumda anakart yanmıs demıslerdı..servis ücretsiz olarak anakartı degıstırdı..ürünü abd den aldıgım ıcın parca oradan geldı..2-3 ay gıbı bı sure almıstı teslim edilmesi..
  • quote:

hocam benım sorunumda anakart yanmıs demıslerdı..servis ücretsiz olarak anakartı degıstırdı..ürünü abd den aldıgım ıcın parca oradan geldı..2-3 ay gıbı bı sure almıstı teslim edilmesi..

Cevap icin Teşekkürler
    Bende özel bir servise sordum 200 tl tutar dedi
    Anakart uzerindeki ekran karti chipi erimistir dedi genelde hp ler hep bunu yapiyor dedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar bendede böyle sıkıntı var ama başka türlü hp logosu geliyor ama windows a gelince açılmıyor power tuşuna basıp kapatıp açıp şekilde tekrarlayınca açılıyor önceden direk abstıgımda açılıyordu şimdi windows 8 gelmiyor sonunda batarya çıkarıp takıyorum açılıyor
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.