Şimdi Ara

hp laptop aldım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ses dediğim uğultu, sürtme falan değil, ilk aldığımdan beri böyle. 3 ayda o kadar bozulmaz herhalde
  • quote:

Orjinalden alıntı: hashus1099

ses dediğim uğultu, sürtme falan değil, ilk aldığımdan beri böyle. 3 ayda o kadar bozulmaz herhalde

ben kesin bir karara vardım artık,senin hp gercekten aşırı canını sıkmış

vallaha aslında ne diyeyim ben HP de 'deliricem artık' seviyesinde veya huzurumu kaçıracak bir sorunla karşılaşmadım.
    HP alan arkadaşlara da ilk önce iyi şanslar diliyorum

kimbilir! eğer uslu bir çocuk olursanız HP de belki sorunları görmezsiniz

• Cihaziniza ait ekran karti driverini asagidaki linkten indirebilirsiniz.
    http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareDescription.jsp?lang=en&cc=us&prodTypeId=321957&prodSeriesId=3688712&prodNameId=3688717&swEnvOID=1093&swLang=8&mode=2&taskId=135&swItem=ob-62657-1

Yukaridaki driveri yuklemenize ragmen sorun devam ediuorsa asagidaki dosyi yukleyiniz.

<http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/genericSoftwareDownloadIndex?cc=us&dlc=en&lc=en&softwareitem=ob-63052-1&jumpid=reg_R1002_USEN>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinman -- 23 Ocak 2009; 12:09:10 >

• eskişehir corfeur sa da varmıdır bu ürün bilen gören fiyat verebilecek varmıdır.
  • arkadaşlar bende geçen ay aldım 899 ytl ye carrefourse card ile 100 ytl indirim yapıldı. benim bil. bir süre çalıştıktan sora donuyor.
    ekran kartında da problem var.
  • arkadaşlar sizin driver cd si varmı benimkinin içinden çıkmadı.
  • Arkadaşlar. Bu ekran kartı driver sorununuza ben çözüm getirdim. Mağdur olan arkadaşlar için driveri upload ettim ve indirebilirsiniz. cinman beyin verdiği linkteki driverler çalışmamakta, bizzat kendisi belirrtti bunu. Hp'nin yapmadığını ben yaptım. Driveri buradaki konuda bulabilirisiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_29364798/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sulphur -- 27 Ocak 2009; 23:47:58 >
  • Ram'i 2 gb yaparsanız günümüz oyunlarını rahatça oynarsınız.
  • arkadaşlar bu ürün hangi carrefoursa larda var yardımcı olunda alalım.hangi illerde ve nerden aldınız.?alacam pc yi bulamıyorum.herkez carrefoursa dan aldım diyor ama hangi il hangi carrefoursa??????
  • ben izmit carrefoursa dan aldım 1 ay önce şu an bu kampanya devam ediyormu veya pc kaldı mı onu da sorarsanız arkadaşlar boş yere aramaktan kurtulursunz.
  • tek tek carrefoursa ları arıyacağız sanırım var mı yoq mu die.
  • Öncelikle cihazıma 2 gb ddr 2 800 Mhz ram bulayım diye göbeğim çatladı çoğu sitenin stoklarında yokmuş neyse sonundabuldum da aldım salı günü takacam cihjazın özelliklerine gelince vista 32 bit ayrıca counter strike oynarken ekeran donuyo takılıyo yada hızlı ileri atıyo red alert kurdum on da da normal pc deki gibi göstermiyo oyunu küçük bi bölümünü gösteriyo ve sağ taraftaki üniteler kısmı dev gibi bişey ayrıca birde fan sesi insanın aklına takılıyo uğultu gibi ama şu rami bir takayım da ondan sonra bakacam bu arada cihazımın performansını ölçebileceğim bir site varmı yada 3d mark gibi bir şeye test tutmak istiyorum ama nasıl yaparım bilmiyorum ayrıca lcd ekran kaliteside o kadar iyi değil yani
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.