Arkadaşlar merhaba. bir kaç haftadır araştırmaktayım .Hp pavilion Dv6 1115et yahut 1144et bana çok yatkın geldi.Hem ddr3 ekran kartı ve 1 gb olması.4gb rami olması.Lakin merak ettiğim bir kaç unsur var duyduğum kadarıyla hp teknik servis konusunda bayağı baş ağrıtıyormuş bu ne kadar doğru.Bunun dışında gene bu modellere yakın fiyatı 1900lirayı geçmeyen hangi model ve markaları önerebilirsiniz?(mümkünse acer dışında [çünkü acer biraz sorunluymuş galiba]) .Ayrıca ankarada oturduğum için hangi firmalardan almalıyım .Sizin önerebilecekleriniz nelerdir?şimdiden teşekkür ediyorum . Buna benzer başlıkları elimden geldiğince kontrol ettim .Kusrum varsa affola.
Arkadaşım ö.m.den haberleştik hayırlı olsunEğer sorun çıkarsa her zaman danışabilirsin
quote:
Orjinalden alıntı: SlİpKnOt_FaTiH
Arkadaşım ö.m.den haberleştik hayırlı olsunEğer sorun çıkarsa her zaman danışabilirsin
sağaolasın:)Yardımların için de ayrıca teşekkürler.Şimdilik çok memnunum bilgisayardan.Daha doğrusu kardeşim çok memnun:D
Hp servisi diğer servislere göre iyi, en azından değişim veya iade yapmaları çok güzel birşey fakat hp'nin nbleri ısınma sorunu başta olmak üzere birçok kez sorun çıkartıyorlar ve 5-6 kez servise yollamak zorunda bile kalabiliyorsun.
hp nin yeni çıkan modellerinde hiç bir sorun yok...ısınma olayına gelince gayet normal...o kongigurasyondaki bir notebook un ısınmaması anormal olurdu...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme