Şimdi Ara

HP Laptop Sorunu Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar arkadaşımın laptop unun ekran sorunu bulunuyor.
    Sorun : Laptop kapalı halde iken kapağı 30 derece yapıp power tuşuna bastığımda görüntü geliyor. Normal 90 derece konumunda iken power tuşuna basınca ekrana sadece ışık geliyor.(görüntü gelmiyor.)
    Not : Bilgisayara format atıldı. Windows 7 kurulduktan sonra kapak ayarını hiç birşey yapma olarak ayarladım orda gayet sağlıklı çalışıyor. Ekranı kapatınca ekran kararıp açıncada görüntü geliyor.

Yardımlarınızı bekliyorum.

• eski ayarlara geri alıp kapağın sorunsuz çalışmasını istiyorsun heralde . herhangi bir darbe vs mi aldı pc . görüntü gelmiyorsa ekrandan giden kablolar yerinden oynamıştır kasma yapıyor olabilir .
  • freekiller kullanıcısına yanıt
    Aynı problemi olan toshiba marka bir laptop getirmişti arkadaşım.
    Laptopu tamamen söktüm wd-40 ile temizliğini yaptım. Soketleri kabloları iyicene oturtup laptopu topladım ve problem çözüldü.
    Denemenizde fayda var. Ufak bir arıza.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mocle

Aynı problemi olan toshiba marka bir laptop getirmişti arkadaşım.
    Laptopu tamamen söktüm wd-40 ile temizliğini yaptım. Soketleri kabloları iyicene oturtup laptopu topladım ve problem çözüldü.
    Denemenizde fayda var. Ufak bir arıza.

Anakart üzerindeki kablolari söküp tekrar taktim. Sorun devam etti. Yarin paneldeki kablolarla uğraşıcam. Ufak ama sinir bozucu bi ağriza

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • monitörde de var o girişlerden oraya da baktınmı anakarta giren gibi monitöre de giren var oraya da bak .
  • freekiller kullanıcısına yanıt
    Elin yatkın anlaşılan. Sorunu çözersin sen. Ama hazır açmışken wd-40 ya da selülozik tiner ile fırça eşliğinde temizlik yaparsan çok iyi olacak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.