Şimdi Ara

HP laptop tamiri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HP Pavillion dv6000 laptopum var yaklasik 3 senelik. Garantisi devam ederken ekran karti yandi ve serviste ucretsiz olarak anakarti degisti. Yeni anakart bir yil sonra ayni problemi verdi ancak garanti suresi disinda oldugu icin yeni anakarta 300 dolar gibi bir fiyat biciyorlar. bu sebeple servise goturmeyi denemedim bile. Arastirinca benim model ve benzer modellerde ayni sorunun kronik oldugunu ogrendim sanirim sogutma sistemi ile ilgili bir sorun. youtubeda arayinca zaten bir suru hp pavillion black screen fix vidyosu cikiyor. Bu videolarda laptopun icini acip ekran kartina sicak hava ufleyerek tamir ediyorlar ancak arastirinca bunun kalici bir cozum olmadigini ogrendim. Hem ekran kartini duzeltebilecek hem de sogutma sorununu cozebilecek guvenilir bir laptop tamircisi ariyorum. Internetteki yazilarda bakir koyarak ekran karti sogutmasini iyilestirenler gordum. Bu tip bir islem yada daha iyi bir fanla sorun cozulurse ayni sorunu tekrar yasamam diye umuyorum. Tamircinin guvenilir bir yer olmasi ve garantili tamir yapmasi benim icin onemli. 2 yil garanti verip ilk yil dolmadan iflas edip kapanacak bir yer olmazsa da iyi olur. Yazicioglu ishani cevresinde olmasi iyi olur. Bildiginiz bir yer var mi?

simdiden tesekkurler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.