Bildirim
HP LaserJet P1009
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
cb436a toner kullanıyor. %5 yoğunlukta 2000 sayfa basar. üzerinde çip vardır fakat diğer laser tonerlerdeki gibi toneri kilitleme yapmaz sadece toner bitik uyarısı verir yazdır dersen yazdırır. bu toner hp nin diğer tonerlerinden farklı toner tozu kullanır. toner tozunu satın alırken toner modelini mutlaka söylemelisin. hp nin standart toner tozunu kullandığında daha silik basar. -
Toner dolumu yapılabilen şu anda da piyasada 180-190 tlye bulabileceğin bir yazıcı xerox phaser 3117
-Hplerde toner demo 750-1000 sf arasında gelir-Xerox 3117 aldım 3 top kağıt yazdım 1500sf
-Hp'de daha sonra alacağın toner 1500 sflıkdır-Xerox 3117'de toner 3000 sflıkdır
Xerox herşeyiyle çok avantajlı bir cihaz şu anda toneride 10 tl ye doldurttum. -
xerox 3117 güzel yazıcıdır tavsiye ederim. -
quote:
Orijinalden alıntı: cool111
hp nin standart toner tozunu kullandığında daha silik basar.
Bunuda ilk defa sizden duydum.. sizin kastettiğiniz koyu yazan toner tozu ne marka merak ediyorum? EVERSHINE, SOY, Kodak Sepia I veya II serisimi ? -
düzeltme -Hp'de daha sonra alacağın toner 1500 sflıkdır- demişim cihaz 36a toner kullanıyormuş 2000 sflık -
12A ve 36A tonerlerle sadece düz yazı alınır (resim vs gibi gereksiz tablo ayrıntıları ile uğraşılmazsa) 1500 - 2200 Sayfa arası çıktı alınabiliyor.
LJ3015 + Q2612A ile 2500 sayfa civarı fotokopi + print alındığını biliyorum.Laserjet 1320 + standart 49A tonerle 3300 sayfa çıktı aldım.
Toner tamamen kullanım şeklinize göre tükeniyor.
Sadece kredi kartı ekstresi çıktısı alan biriyseniz 2000 sayfalık tonerle 5 top A4 kağıt kadar çıktı alabilirsiniz.
Yazıcı alacaksanız öncelikle cihazın toner ve drum ünitesinin tümleşik olmasına dikkat edin. Bazı üreticiler toner'i drumdan ayırıp drum'ı ayrıca satıyor..
Hem toner hem drum maliyetine katlanmak zorunda kalmayın... -
quote:
Orijinalden alıntı: enjiyu
quote:
Orijinalden alıntı: cool111
hp nin standart toner tozunu kullandığında daha silik basar.
Bunuda ilk defa sizden duydum.. sizin kastettiğiniz koyu yazan toner tozu ne marka merak ediyorum? EVERSHINE, SOY, Kodak Sepia I veya II serisimi ?
cb435a ve cb436a tonerler farklı toner tozu kullanır bunu bütün dolumcular bilir. bu tonerlere normal hp toner tozu kullandığınızda silik baskı alacağınızı sizde göreceksiniz. zaten toner tozu satan sitelerdede ayrı olarak 35a-36a toner tozu diye satılır. herhangi bir toner dolumcusuna gidip bunu teyit edebilirsiniz. bayağı firmalarla çalıştım şu anda alışverişlerimi ayazshop tan yapıyorum orjinal baskı kalitesinde çıktılar alıyorum onları arayıp ne marka olduğunu sorabilirsiniz gelen şişelerin üzerinde history yazıyor kaliteli baskı alıyorsam marka sormama gerek yok.
-
Bu modeli almayı düşünüyorum. Ama çok bilgisizim lazer yazıcılar hakkında. Tek bir şey bilmek istiyorum. Bu yazıcı ile toner dolumu kolay ve fiyat olarak uygun bir şekilde yapılabiliyor mu?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X