Şimdi Ara

HP LaserJet Pro P1102W - VS - Samsung ML-2165W

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uygun fiyatlı Wi-Fi si olan lazer yazıcı arayışındayım bu iki yazıcı arasında kaldım.

HP LaserJet Pro P1102W

ARTILARI
    Toner dolumu sorunsuz oluyormuş
    Muadil tonerleri ucuzmuş
    Çipliymiş

EKSİLERİ
    WI-FI si sıkıntı çıkarıyormuş
    Android telefonlardan direk bağlantısı olmuyormuş ( illa bir networke ihtiyaç var)
    Fiyatı samsunga göre 40 tl falan daha pahalı

CE657A -CE658A iki sub modeli var bunların arasında nasıl bir fark var bulamadım

--------------------------------------------------------

Samsung ML-2165W

ARTILARI
    Daha yeni bir ürün
    Wİ-FI direct baskısı varmış
    Android telefonlardan direkt baskı imkanı varmış
    Fiyatı biraz daha ucuz.

EKSİLERİ
    Muadil tonerleri biraz daha pahalı
    Toner dolumu için yazılım falan atmak gerekiyormuş
    Çipliymiş

benim gönlüm samsung dan yana ama çip, yazılım bu konular yorar mı ?

Arkadaşlar bu durumda hangi yönde karar vermeliyim? bilgisi olan arkadaşlardan değerli yorumlarına ihtiyacım var

• Hiçmi kimsenin fikri yok!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetkoray

Hiçmi kimsenin fikri yok!!!

HP P1102W
  • quote:

Orijinalden alıntı: BYYUNUSX

quote:

HP P1102W

cevap için teşekkürler neden samsung değilde hp ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BYYUNUSX

quote:

HP P1102W

cevap için teşekkürler neden samsung değilde hp ?

- Samsung'un toner yapısı çok kötü. ( MLT101 kullanır)
    - Hpnin toneri daha ucuz.
    - Samsung a dolum kullanabilmeniz için yazıcıya yazılım atılması gerekiyor. tabi buda var olan yazıcı garantisini bozuyor. Garantide sıkıntı yaşarsınız.
    - Şimdiye kadar hiç P1102 garantiye göndermedim.

• BYYUNUSX kullanıcısına yanıt
    BU SSÖYLEDİKLERİNE İLAVE OLARAK DA SAMSUNG LARDA KRONİK ARIZA OLARAK KAĞIDIN ÇIKIŞI TAMAMLANMAK ÜZEREYKEN KAĞIDI DALGALANDIRIP ÇIKARTIYOR FUSER ÜNİTESİNİN YAPISINDA Bİ SORUN VAR VE SAMSUNG MLT-101 DE SIRADAN SAMSUNG UNİVERSAL TOZ DOLUMU YAPILAMIYOR SORUN ÇIKARTIYOR VE YEDEK PARÇA MALİYETİ HP YE BAKARAK YÜKSEK :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tunahan20

BU SSÖYLEDİKLERİNE İLAVE OLARAK DA SAMSUNG LARDA KRONİK ARIZA OLARAK KAĞIDIN ÇIKIŞI TAMAMLANMAK ÜZEREYKEN KAĞIDI DALGALANDIRIP ÇIKARTIYOR FUSER ÜNİTESİNİN YAPISINDA Bİ SORUN VAR VE SAMSUNG MLT-101 DE SIRADAN SAMSUNG UNİVERSAL TOZ DOLUMU YAPILAMIYOR SORUN ÇIKARTIYOR VE YEDEK PARÇA MALİYETİ HP YE BAKARAK YÜKSEK :(

aynen dediklerinize katılıyorum hocam, MLT101 yapı olarak çok kötü bir toner.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP CP1025 mi HP M251yazıcımı
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cevaplariniz için çok tesekkur ederim arkadaşlar saolun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmetkoray A kullanıcısına yanıt
    rica ederim faydalı olabildiysem ne mutlu. iş sadece o ürünleri satmak değil yedek parça ve sarf malzeme olarak da arkasında durmak önemli . bu yüzden bu maliyetleri en düşük olan yazıcıyı önerdik sana.
  • quote:

rica ederim faydalı olabildiysem ne mutlu. iş sadece o ürünleri satmak değil yedek parça ve sarf malzeme olarak da arkasında durmak önemli . bu yüzden bu maliyetleri en düşük olan yazıcıyı önerdik sana.

bu yazıcının farklı türlerimi var ? varsa hangisini almalıyım ?

(CE657A,CE658A,CE285A gibi )
  • 1102w bende kullanıyorum öneririm.

wifi sıkıntısı yaşamadım.

android telefonlardanda e print aracılığıyla drek yazdırabilirsin.
  • tyll kullanıcısına yanıt
    YAZICI YAPISI BİREBİR AYNI HP CE657A/658A WİFİ MODELİDİR. CE285A A DA KULLANDIĞI TONERİDİR. Wİ-Fİ İŞİME YARAMAZ DİYOSAN DA DÜZ P1102 Wİ-Fİ SİZ DE ALABİLİRSİN.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tyll

quote:

bu yazıcının farklı türlerimi var ? varsa hangisini almalıyım ?

(CE657A,CE658A,CE285A gibi )

Arakadaşlar bu yazıcının ilk partisine CE657A yeni çıkanına da CE658A demişler (araştırdığım kadarıyla öğrendiğim bu)
    klavuzunda özellikle belirtmiş CE658A da direct print özelliği varmış (koyu harflerle yazmışlar) bende demekki önceki versiyonda( CE657A) bu özellik yoktu. ama benimkisi tamamen bir çıkarım, oladabilir. onun haricinde bir fark yok heralde

Ayrıca bu yazıcıyı almamda versile olan arkadaşlara çok teşekkür ederim doğru bir seçim yaptığımı birkez daha anladım. yazıcıyı wi-fi ile kullanıyorum hem androidten hem pc den çok rahat çıktı alabiliyorum ayrıca kendi kendine kapanıyor ve otomatik olarak açılıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.