Şimdi Ara

hp mi? lenovo mi? lg mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • daha önce küçük görünümlü dell notebook kullanıyordum. garantisi bitti notebook bozuldu. dell den soğudum.
    hp almayı düşündüm. fiyatı uygun olan notebook görünüm olarak hoşuma gitmedi. aynı fiyatlarda olan Lg nin dış görünümü hoşuma gitti. ama lg dell den daha kötü çıkar diye cesaret edemiyorum. bir tane lenovo nın özelliklerini begendim fiyatda uygun. ama çin malı ya kötü çıkarsa. hem dış görünümü güzel olsn hemde özellikleri. kararsız kaldım. lütfen fikir verin.
    aşağıda begendiğim notebooklar var. sizce hangisini almalıyım?
    HP

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=28302
    Intel Core Duo Processor T2080
    1.73 GHz
    533 MHz
    1024 KB
    1024MB
    DDR2
    533 Mhz
    120 Gb
    5400 Rpm
    128 Mb
    INTEL ( Paylaşımlı )
    15.4 " BRIGHT VIEW
    WXGA
    1280*800
    DVD±RW
    Wireless
    Win Vista Basic Tr
    2.98 KG

LENOVO

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=26139
    Intel Core 2 Duo T5200
    1.6 GHz
    533 MHz
    2MB
    1024MB
    DDR2
    667 Mhz
    Max 2048 Mb
    120 Gb
    5400 Rpm
    128 Mb (384mb Turbo Cache)
    NVIDIA
    GF7300
    15.4 Parlak Ekran
    WXGA
    1280*800
    DVD SUPER MULTI
    Wireless
    Kart Okuyucu
    BlueTooth
    Ent parmak izi okuma
    Win Vista Premium Tr
    2.87 KG
    4 USB - VGA - IEEE 1394

LG
    http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=28032
    Intel Core Duo Processor T2350
    1.86 GHz
    533 MHz
    2MB
    1024MB
    DDR2
    667 Mhz
    80 Gb
    128 Mb
    INTEL ( Paylaşımlı )
    GMA 950
    14.1 " FINE BRIGHT
    WXGA
    1280*800
    DVD SUPER MULTI
    Kamera
    Kart Okuyucu
    Wireless
    BlueTooth
    Win Vista Basic Tr
    2.35 KG
    3 USB - VGA - TV OUT

• Bu üçü arasında tek core 2 duo lu işlemci olan lenovo derim.Tabi bu en basit kriter.Lenovo bunların hepsinden sağlamdır.Daha önce bi başlıkta da belitmiştim ve diyorum ki kesinlikle Lenovo
  • şimdi bu lenovo fiyatina ancak dell core duo alabilirim.
    dell mi lenovo mi diye sorsam? lenovo nin özellikleri hoşuma gitti...
    çok çabuk bozulursa diye korkuyorum.
  • Merak etme sorun çıkarmayan laptop yoktur ama en az sorunçıkaran laptopları üreten firma IBM(lenovo) dur.Dell ile ben olsam kıyaslamam çünkü dell in kasalarının fazla sağlam olmadığı söyleniyor.Oysa lenovo taş gibidir.
  • evet bende de var lenovo çok memnunum
  • çok alakasız oldu ama toshiba aldım :)
    dun 5 saat dolastim. gitmedigim bimeks vatan teknosa kalmadi.
    lenovo alicaktim ama malesef teşhir urun kalmis. herkesin ellediği bir bilgisayar istemedim. sonunda birden toshiba da karar kildim. fiyati biraz yüksek oldu (gerçi çok fazla da değil 150 ytl fark etti) ama özellikleri çok iyi. satıcı yalan söylemedi ise 1 yıl içinde bozulursa yenisi ile değişiyorlarmış. tek alışamadığım boyutu. daha önce kullandigim minik dell yaninda bu dev gibi kaldi. artik ona da zamanla alışırım diye umuyorum.

sizce kötü mü yaptım ?

Tecra A8 - 103
    Intel Centrino Duo Mobile Teknolojisi, Intel Core 2 Duo T5500 - 1.66GHz, 667MHz FSB, 2MB 2. seviye ön bellek, Intel 945PM Express Chipset Intel Pro/Wireless 3945ABG Network Bağlantısı

İşletim sistemi
    Windows Vista Business Edition (TR/ENG)

Ekran
    15.4” WXGA TFT ekran (1.280x800)

Ekran kartı
    Intel 945GM Express Chipset, max. 128MB DDR2 Video RAM

Hard Disk
    100GB (5.400rpm) S-ATA

Sistem Hafızası
    1024MB (2x512) DDR2 RAM - Max. 4.096MB

Sürücü
    DVD Süper Multi Drive

İletişim
    Wireless LAN (802.11 a/b/g), Bluetooth 2.0 + EDR kablosuz iletişim, Gigabit Ethernet LAN 10/100/1000, Uluslar arası V.90 modem (V.92 ready)

Ses sistemi
    Toshiba Bass Enhanced Sound System, 24-bit stereo, MIDI support, Entegre stereo hoparlörler
    Arayüz
    DC-in, harici monitor, ext. mikrofon, kulaklık (stereo), RJ-11, RJ-45, Docking port, TV-out (s-video), Seri port, SD Card Slot, 3x USB 2.0, 1x PC Card Type II, Express Card Slot, Q Klavye, TouchPad

Batarya
    Li-ion pil (4.00 saate kadar pil kapasitesi)

Toshiba EasyGuard Anti-theft protection timer, Sıvı geçirmez klavye, Antivirus software, Toshiba Summit, Diversity antenna, HDD protection (3-axis), Shock protection design, Durable design, Execute disable bit protection (XD-bit)
    Boyut - Ağırlık
    EnxBoyxYükseklik: 368x268x29,8/36,9mm - 3.0kg

• Hayırlı olsun.Toshiba laptop işinde lider firmalardandır.Bu laptop'un eksisi ekran kartının paylaşımlı olması;ama diğer özellikleri fena değil.1 yıl içinde arıza olursa değiştirme olayı da güzel bi olay.ama zannedersem o fırsattan yaralanabilmen için toshiba 'nın sitesinde bir yere kayıt olman lazım heralde.Çok da emin değilim.

İyi günlerde kullan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Just be* -- 21 Temmuz 2007; 17:26:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP mi MONSTER mi
    geçen ay açıldı
    DELL Mİ ? LENOVO MU ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar,size şöyle söyleyebilirimki,lenovo 2005 yılı itibariyle ibm'in pc ve notebook tarafını satın alan firmadır,zaten uzun yıllar ibm'in pclerini ve notebooklarını üretiyordu,ibm'in pc ve ve notebook tarafını sattıktan sonra yine aynı kalitede ve daha farklı ürünlerlede piyasada satışları devam ediyor,ben uzun yıllardır ibm thinkpad serisi notebook kullanıyorum,birde lenovonun size özelliklerine anlatsam inanın aklınızı yitirebilirsiniz bir noıtebookta nasıl bukadar fazla şey olur diyebilirsiniz,zaten eğer ben anlattıktan sonra bu teknolojiler diğer notebooklarda da vardı diyebilirsiniz belkide,ancka bunları ilk üreten marka lenovo,örneğin,rescue and recovery dediğimiz bir sistemvar thinkpad serilerinde,windows işletim sisteminiz tamamiyle göçtüğü zaman,tek bir tuşa basıyorsunuz ve sisteminiz 15 dakikada eğer sizde backupınızı almışsanız yeniden yerine geliyor aynı haliyle,sağlamlığı derseniz cabası,ürünün yani t serisi bir notebookun üzerine tartı gibi çıkabiliyorsunuz hiç ama hiçbirşey olmuyor makineye,rolecage dedikleri bir sistem var makinenin belirli bölgelerine çelik materyaller yerleştiriliyor ve sağlamlığı 10 kat daha fazla artıyor.diğer özelliklerine gelince,makinenizin üzerine su,cola,ayran,yada herhangi bir sıvı döküldüğünde dert etmeyin öyle bir cihazki,anında akan sıvıyı klavyesindeki giderlerden boşaltıyor ve makineniz herhangi bir arızaya sebebiyet vermiyor,başka bir notebookunuz varsa yandınız demektir,ürünün garanti kapsamına alınmayacağını bilmeniz gerekiyor.bu nedenle lenovo diyorum,gece elektriklermi söndü?acilen yetiştirmeniz gerek bir işmi var?dert etmeyin,thinklight dediğimiz bir olay var monitörün tam ortasında bir ışık var,ve tek bir düğmeye basıyorsunuz makinenizin tüm klavyeleri aydınlanıyor.ayrıca active remote system diye bir olayda var,bu olay muhteşem,makinenizi dışlardan gelecek herhangi bir darbeye karşı koruyor,hardiskinizin üzerindeki yazan parçası otomatikmen bir titreşime dahi duyarlı oluyor ve bilgileriniz kaybolmasın diyeanında yazan noktayı yukarı kaldırıyor.ve bunu isterseniz bir ekrandan dahi izleyebiliyorsunuz,makinenizdeki tkinkvantage düğmesine basıyorsunuz ve anında karşınıza makinenizin canlı hali geliyor,sağa oynatsanız görüntü sağa sola oynatsanız sola,yulkarı aşağı oynatsanız aynı şekilde oluyor,yani siz ne yapıyorsanız makinenizde onu yapıyor.Olayı özetlemeyi çok isterim ancak anlatıcak okadar fazla şey varki,ama bitmrkte bilmiyor,lenovo harika bir marka ben 7 yıldır aynı bilgidayarı kullanıyorum ve halen taş gibi ayrıca yeni bir 3000 serisi makinesinden aldım,800 usdlik bir makinesinde bile parmak izi okuyucusu var,diğer tüm markalar kazıklamaktan başka birşley yapmıyor,kalite 0,sağlamlık 0,janjanlı makine yapmakla olmuyor bu işler bu konuda emin olun,ve düşünün lenovo,dünyada ilk defa sizi yüzünüzden tanıyan bir makine bile icat etmiş,şuan için türkiyede yok bu cihazlar önümüzdeki sene içerisinde türkiyeye gelebiir diye düşünüyorum,lenovo hakkında soruları olan arkadaşlara memnuniyetle vakit buldukça cevap verebilirim.

• İyi bir açıklama olmuş. 12 ekran Lenovo 2 milyardan az bulunur mu?
  • EVET 12'' OLARAK ÇOK UYGUN MODELLER VAR ORNEGİN URUN KODU VE OZELLİKLERİNİ YAZDIĞIM NOTEBOOK ÇOK GÜZEL ,TY2B2TK Centrino Duo, Core 2 Duo T7300(2.00GHz), 1x1 GB,120GB/5400rpm, DVD±RW DL, NVIDIA 256MB VRAM, 15.4" WSXGA+ TFT(1680x1050) VibrantView + Camera ,Modem,   10/100Mb Ethernet,   Intel 802.11n,   Bluetooth, FPR, 6 cell,   Card reader 5-in-1, Vista Business 32,BU MAKİNEYİ İNTERNETTEN IULAŞABİLİRSİNİAKLINA TAKILAN BİR SORU OLURSA BANA YAZMAN YETERLİ,SENİ DOĞRU BİR ŞEKİLDE YÖNLENDİREBİLİRİM BU ÜRÜNLE ALAKALI,KESİNLİKLE İŞİNİ ÇOK RAHAT BİR ŞEKİLDE GÖREBİLİRSİN,CNN TURK KANALININ SPOR SERVİSİDE BU MODELDEN KULLANIYOR,VE İNANILMAZ DERECEDE MEMNUNLAR.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.