Şimdi Ara

HP mi TOSHİBA mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• verdiğin linkler aynı. toshiba nın link ini düzeltmelisin.
  • 2side asagi yukari ayni ben bi fark goremedim pek toshiba hem ucuz hem kalitelidir hp alip basini agritma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mellkor -- 4 Şubat 2007; 1:26:01 >
  • asus a3f ye bakmanı öneririm ben.işlemcisi t5500fiyat aynı.ama yukardaki ikisinde ısrar ediyorsan toshiba hp ye vercein paraya yazık
  • İbre Toshiba'ya doğru kayıyor.
  • toshiba almani tercih ederdim hatta biraz daha kas A100-912 modelini al Toshibanin gercekten mukemmel bir makina
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hp mi xerox mu?
    16 yıl önce açıldı
    HP mi MONSTER mi
    4 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Toshiba'yı herkez tavsiye ediyor.Bende keseme uygun bir Toshiba almaya karar verdim.Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürlerimi sunarım.
  • bencede toshiba al!!! bende HP var sorun yok ama milletteki sorunları okuyunca sana tavsiye edemem açıkçası
  • Her yol Toshiba'ya çıkıyor.
  • ne hp ne toshiba. markaya boşuna para verme. bende toshiba var, hiçte kuşkondurmuyo. asus düşün, pb düşün, yani ihtiyacına göre bir makine al. aynı özellikteki makinete sırf toshiba diye fazla para vermenin mantığı yok.
  • toshibalar genelde hp lere göre daha az sorunsuz laptoplar durumunda toshibayı tavsiye ederim..
  • herkez bi yorum yapmis bende yapim ..ben lg, toshiba ve en sonda hp kullanıyorum. kıyaslamak gerekirse hp yi hiçbirine deişmem..hem donanım hem performans ve özellikle görüntü hp kat kat üstün üstelik hiç bir sorun yaşamadım ..tek sorun milletin hp ye bakıp dibi düşmesi ..
  • Yorumlarınız benim için önemli sağolun arkadaşlar.
  • Hp bundan bir önceki kasasındaki sorunlar yüzünden acayip prestij kaybetti. Alan çoğu kişinin bilgisayarı en az 1 kere servise gitti. Bende onlardan biriyim ve para iadesi isteyip yerine toshiba aldım. Hp nin tasarımı tartışılmaz 1 numara ama acayip sorun çıkarıyo. Belki yeni kasada bunlar giderilmiştir. Gerçi toshibalarında tasarımları güzel. Ayrıca hp diğer laptoplardan genelde çok daha pahalı oluyo. Bence hp ye para verilmez millete hava atıcam diye.
  • biz de tam tersi 2 toshibada sorun yaşadık 4 hp sorunsuz gidiyor. yeni kasalarda ben bir sorun göremiyorum. ben herkese rağmen hp diyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: thereborned

biz de tam tersi 2 toshibada sorun yaşadık 4 hp sorunsuz gidiyor. yeni kasalarda ben bir sorun göremiyorum. ben herkese rağmen hp diyorum...

Slm thereborned

acaba benim almak istediğim HP notebook yeni kasa mı? Aydınlatırsan sevinirim.Saygılar

http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=119995992&CS_Category=_SBA_63_1662_444_914&CS_Catalog=_BILGISAYAR&T_Category=_NOTEBOOK63

• quote:

Orjinalden alıntı: korikan

quote:

biz de tam tersi 2 toshibada sorun yaşadık 4 hp sorunsuz gidiyor. yeni kasalarda ben bir sorun göremiyorum. ben herkese rağmen hp diyorum...

Slm thereborned

acaba benim almak istediğim HP notebook yeni kasa mı? Aydınlatırsan sevinirim.Saygılar

http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=119995992&CS_Category=_SBA_63_1662_444_914&CS_Catalog=_BILGISAYAR&T_Category=_NOTEBOOK63

Yeni kasa bu.
    Bizim eski kasa diye tabir ettiklerimiz siyah olan hp ler.

• quote:

Orjinalden alıntı: Cherokee

quote:

Orjinalden alıntı: korikan

quote:

Slm thereborned

Yeni kasa bu.
    Bizim eski kasa diye tabir ettiklerimiz siyah olan hp ler.

Sağol Cherokee

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.