Şimdi Ara

hp mi toshiba mı asus mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
8.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tesekkürler. kararımı verdim galiba asus u alıcam. zaten balıkesirde oturuyorum. burada henüz ACER AS5920G GameStone u bulabileceğimi zannetmiyorum. internetten de almak istemiyorum. bakalım alınca izlenimlerimi yazarım
  • keşke a100-599 a da baksan gerçi seçtiğin asus modelide iyi tabi f3jp den bahsediosak ama a100-599 un kasası sandığın gibi kötü deil söleyim hatta asusdan kaliteli olduğuna emin olabilirsin ayrıca asusun ram kapasitesi max 2b desteklio toshibanın ise 4gb artık ramler peynir ekmek gibi satılıo fiyatlarıda makul ilerde çok işine yarayabilir aynı özelliklerde bir toshiba almak var bide asus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dnomaid -- 13 Temmuz 2007; 17:42:52 >
  • Hayırlı olsun şimdiden:)
  • kesinlikle asus al hp den çok daha iyi hp sadece estetik açıdan iyi görünüyo ama asus la yarışamaz
  • Milleti kandırıp durnayın.

Santa Roseler varken aynı paraya diğerlerini aldırmaya çalışmak sizce nedir?
    Forum kuralları gereği şunu yazıyorum (http://www.notebookcheck.com/Mobile-Grafikkarten-Benchmarkliste.735.0.html) Gir grafik kartlarını bir karşılaştır.
    Grafik Kartlarının 3DMark 2006 ya göre performans testleri:
    ATI Mobility Radeon HD 2600 XT 3DMark06: 4002
    NVIDIA GeForce 8700M GT 3DMark06: 5200
    NVIDIA GeForce 8600M GT 3DMark06: 3566
    NVIDIA GeForce Go 7600 GT 3DMark06: 2800
    NVIDIA GeForce 8600M GS 3DMark06: 2743
    ATI Mobility Radeon X1700 3DMark06: 2071
    NVIDIA GeForce Go 7600 3DMark06: 1900
    ATI Mobility Radeon X1600 3DMark06: 1800
    NVIDIA NVIDIA GeForce Go 6600 3DMark06: 1150
    ATI Mobility Radeon X700 3DMark06: 900
    ATI Mobility Radeon X1400 3DMark06: 900

Yeni DirectX 10 destekli, NVIDIA GeForce 8600M GT varken daha başka birşeye neden bakıyorsun ki? Hem de yukarıdaki baktığın ürünlerle aynı para :))) heheh

• quote:

Orjinalden alıntı: DrTeach

Milleti kandırıp durnayın.

Forum kuralları gereği şunu yazıyorum (http://www.notebookcheck.com/Mobile-Grafikkarten-Benchmarkliste.735.0.html) Gir grafik kartlarını bir karşılaştır.

Yeni DirectX 10 destekli, NVIDIA GeForce 8600M GT varken daha başka birşeye neden bakıyorsun ki? Hem de yukarıdaki baktığın ürünlerle aynı para :))) heheh

Herşey oyun performansı mı ?
    Ekran kartı mı yada işlemci mi ?

Milleti kendi görüşlerinle asıl sen kandırma lütfen ..

Kendi fikrini ortaya at ama millete dil uzatmanın anlamı yok burada herkes birbirine yorumda bulunuyor kendince .

• quote:

Orjinalden alıntı: DrTeach

Milleti kandırıp durnayın.

arkadaşım aynı fiyata bana toshibanın santa rosa modelini gösterebilirmisin varsa bide merak ettiğim bu santa rosaların ömrü kaç ay olcak :D:D:D bu laptop piyasasının hızına yetşilmez arkadaşlar

arkadaşım aynı fiyata bana santa rosa modelini gösterebilirmisin varsa bide merak ettiğim bu santa rosaların ömrü kaç ay olcak :D:D:D bu laptop piyasasının hızına yetşilmez arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dnomaid -- 14 Temmuz 2007; 22:46:20 >

• dnomaid en son senin mesajına cevap gelmemiş. özel mesaj felan gönderdiler mi acaba. toshibanın santa rosa lı modeli varmıymış? benim kafam çok karıştı. asus a karar verdiydim ama acer aynı fiyata daha iyi teknoloji sunuyor.
    bir de seçimden sonra dolar yükselir mi acaba. şu an 1.27 civarında gayet düşük. dolar bu fiyatlardayken almalı diye düşünüyorum. bir de acer i alırsam internetten almam gerekecek. görmeden incelmeden almayı canım istemiyor. ne dersiniz bu konuda?
  • arkadaşlar ne dersiniz. görmeden internetten almak doğru mu? birde şimdi almak doğru mu? seçimden sonra dolar yükselir mi acaba. ya da daha düşer mi? biliyorsunuz fiyatlar dolar üzerinden. ben aceri almaya karar verdim. bana yardımlarınız için herkese teşekkür ediyorum.
  • IBM ;)
  • hp tek geçerim...serivis ağı iyi....
  • quote:

Orjinalden alıntı: onravc

hp tek geçerim...serivis ağı iyi....

sen forumun yabancısısın herhalde dostum. hp'den memnuniyetten çok şikayet var...
  • quote:

Orjinalden alıntı: angel10

arkadaşlar ne dersiniz. görmeden internetten almak doğru mu? birde şimdi almak doğru mu? seçimden sonra dolar yükselir mi acaba. ya da daha düşer mi? biliyorsunuz fiyatlar dolar üzerinden. ben aceri almaya karar verdim. bana yardımlarınız için herkese teşekkür ediyorum.

arkadaşlar cevap veren çıkmamış. ne dersiniz, şimdi mi yoksa seçimlerden sonra mı?
  • arkadaşlar sağolun cevap vermemişsiniz ama ben seçimlerden sonrayı beklemiştim. iyi olmuş. dolar müdahale edip durdurulacak kadar düştü, ve düşmeye devam edecekmiş. bugün itibarıyla Ankaradayım ve yarın gidip novabilgisayardan acer'i almayı düşünüyorum.

peki bilgisayarı almadan önce nasıl inceleme yapmam gerekiyor? nelerine nasıl bakmalıyım. bu konuda yardımcı olur musunuz?
  • NVIDIA GeForce 8600M GT varken diyerleri ne ise yarar al ben ce drteach dogru söylüyo

ben NVIDIA GeForce 8400M GT kullanıyom performans harika

A200 1 bp tasarımda harika ama ekrankartı sorun bence

Asus f3jp de aynı sorun bence ben bunları kullan dım ama son noktaa

dedim gibi ama illede tasarım dersen toshiba ekran kartı simdilik herseyi idare eder ama 1 sene sonra ???

• gördüğüm kadarıyla kafan cok karısık.. bende sen gibiydim sonra karşıma asus f3jp çıktı baktım inceledim gercekten kral bir makine.. benim gibi ram leride 2GB yaptın mı üstüne tanımam.. benden söylemesi sonra pişman olma.. asus f3jp al :)

ayrıca ekran kartı ATI x1700 nvidianın bu modele rakip tüm ürünlerine bin basar.. Bana güven ;)

NOT: asus tan para filan almıyorum ha sadece sizin gibi kafası karısık olan arkadaslarıma yol gösteriyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinetik -- 27 Temmuz 2007; 21:07:32 >
  • Hp bir kere en sona koy

F3jp ilk tercihin olsn acer da fena deil ama oyun mu yoksa pil ömrü mü kendi ihtiyacını belirle ona göre al

Adaptöre bağlarım oyun kasarım diyorsan acer al ama bana pil lazm dersen asus

Toshiba da fena değil aklının bir köşesinde bulunsun..
  • arkadaslar acer aldırmaya calısmak neden kimse memnun değil sırf yeni bir teknoloji diye almak gerekmiyor kardes asus yada toshiba al kasası elinde kalmasın makinenin
    toshibalaron 9 cellini bulursan al asuslarda 9 celli satılıyor cogu toshibanın klavye kısmı esner birazcık asusta bu da yok asus 599 alırsan cok iyi performanslı makine ama ben notebooklara genede vista daha erken diyorum....
    özellikle oyun oynayacaklar ıcın
  • arkadaşlar herkese çok teşekkür ederim. benim gibi birkaç yıldır notebook almak isteyen ve bir türlü karar verip alamayan birine yardımcı olarak notebook almasına vesile oldunuz. 27 temmuz itibariyle novabilgisayarda son kalmış olan acer 5920 notebook u almış bulunuyorum. makine çok iyi canavar gibi birşey. hele web cam ı hiç bir makinede böyle görüntü görmemiştim. ama klavyesinin özellikle ortaları basınca oynuyor. esnek yani. her notebookta yoktur bu herhalde. bu hoşuma gitmedi. neyse bana yardımcı olanlara çok teşekkür ederim. darısı almak isteyenlerin başına...

bir de aldığım yerde açık ürün yokmuş, yoksa asus F3JP ile karşılaştırmak isterdim ama açmadılar ancak alacak olunca yanımda açtılar. dolayısıyla asus u inceleyemedim. ama nova daki satıcı özellikle aceri özellik bakımından övünce bunu aldım. nasip buymuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angel10 -- 29 Temmuz 2007; 14:05:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: angel10

arkadaşlar herkese çok teşekkür ederim. benim gibi birkaç yıldır notebook almak isteyen ve bir türlü karar verip alamayan birine yardımcı olarak notebook almasına vesile oldunuz. 27 temmuz itibariyle novabilgisayarda son kalmış olan acer 5920 notebook u almış bulunuyorum. makine çok iyi canavar gibi birşey. hele web cam ı hiç bir makinede böyle görüntü görmemiştim. ama klavyesinin özellikle ortaları basınca oynuyor. esnek yani. her notebookta yoktur bu herhalde. bu hoşuma gitmedi. neyse bana yardımcı olanlara çok teşekkür ederim. darısı almak isteyenlerin başına...

bir de aldığım yerde açık ürün yokmuş, yoksa asus F3JP ile karşılaştırmak isterdim ama açmadılar ancak alacak olunca yanımda açtılar. dolayısıyla asus u inceleyemedim. ama nova daki satıcı özellikle aceri özellik bakımından övünce bunu aldım. nasip buymuş.

hp mi toshiba mı asus mu diye konu açıyorsun sonra gidip acer alıyorsun

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.