Şimdi Ara

hp mi toshiba mı asus mu? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
8.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar acer çok kötü menteşeleri çıkıyo ekranı kırılıyo falan filan diyolar ama acer en az sorun çıkaran notebook lardandır(araştırmalara göre)mesela arkadaşım toshiba a100-003 aldı ekran ortadan çatlak gibi tam ekranın ortasında bembeyaz bir çizgi var.Ben çıkıp şimdi toshiba çok kötüdür diyemem çünkü 1 numaradır
  • acera camur atan yok ama kaliteyi arkadasa bırakılım kullansın yorumunu yazsın ben asus kulllanırım bana göre asus bir numaradır sana göre toshiba ona göre acer digerine göre hp bu böyle sürer gider....
  • tecrübe ile sabittir toshiba veya hp acer ve asus hiç tasnif etmiyoorum çabuk güçten düşüyo ve bence hp nin sadeliği bir karizmadır
  • ya bırak allah aşkına hp yi övmeyin bir sony ci olarak asus u kötülemene izin vermem kullandıgın bilg. içindeki cogu malzeme asus tarafından üretilmiştir nankörlük yapma ki asus la hp aynı kefeye konmaz bence asus 1. sınıf bilg.lardandır
  • tüm bu saydığını markalar SONY VAİO nun eline su dökemez be! sony ile dans edemez bunlar
  • arkadaşım bence markadan ziyade özellik araştır. bir notebooktan performans bekliyorsan ya oyun oynayacaksındır yada mühendissindir. zaten işlemci ram bellek gibi parçaların en düşükleri bile şimdiki işlemlerimiz için yeterlidir. laptoplarda ekran kartlarında sorun çekiliyor. çünkü ekran kartı çok ısınan ve güç harcayan bir donanım parçası. sözün özü bir notebookta ilk bakman gereken şey ekran kartıdır. ekran kartı en iyisi hangisiyse onu al bence
  • arkadaşlar ben de x_tol gibi düşünüp özelliklerine göre acer marka aldım. santa rosalı. gayet memnunum. imdilik bir sorunu yok. tavsiye ederim.
  • arkadaşlar laptop alırken donanım değil ,önce marka önemlidir.Toshiba ,datron ,hp kullandım.bunlar arasında en iyisi toshiba a50 ydi.Ama hp nin rami 2gb toşininki 512 ydi.
    Dizüstülerde marka önemlidir diyorum tekrar ve markaların dizüstülere sunduğu software desteğide çok önemlidir.datron da bu hiç yok.Toshibada fazlasıyla var.Hp de sorunlar var ama orjinal olarak kullanırsan çok güzel bi laptop.ısınması çok kötü tabii.

Asus bence kaliteden ödün vermeyen bir MARKA.her marka kaliteli donanım kullanıyor.tekel olmuş zaten öylr değilmi.hiç asus kullanmadım ama tavsiyem 2 marka üstüne
    ! Asus ve Toshiba
    bu laptoplarda sorun yaşayacağınızı sanmam.
  • HP'den uzak durun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: capo di capi

HP'den uzak durun.

+1.000.000 Özellikle pavilion serisinden.
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba...
    Bende toshiba veya acer almayı düşünüyorum.
    Toshiba a200-1ah veya acer 5920g t7500 (bulabilirsem t7700)
    Performans bakımından acer'a daha yakınım ama herkes kalite olarak toshiba diyor.
    Gerçekten kalite bakımından ciddi bir fark var mı bu iki marka arasında....???
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.