Şimdi Ara

HP Notebook 15-bs045nt WF91EA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
3.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Börcır

Anladım hocam ama a400 biraz kalitesiz, özellikle aldığınıza göre. DRAM yok ve bu kolay bozulmasına yol açabilir

https://www.amazon.com.tr/Kingston-480GB-500MB-SUV500M8-480G/dp/B07C3LQB65/ref=sr_1_59?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&dchild=1&keywords=ssd&qid=1606244668&sr=8-59

Bunu almanız daha iyi olur. 250 gb'ı aynı fiyat zaten ama 500 alın almışken, yetmeyebilir sonra.

Amazon'da kabul eder diye düşünüyorum, 30 gün gönüllü iade olayı vardı

Alıntıları Göster

Teşekkürler hocam, aslında bende onu almayı düşünüyordum ama karşıma ilk o çıktı boyutuna bakmadan attım onu :D 500GB 'dan aşağı almayı düşünmüyorum aslında. Yardımların için tekrar teşekkürler.. HP Notebook 15-bs045nt WF91EA 

• Ürün bilgilerini kontrol ettiğimizde SSD yükseltmelerinin yapılabildiğini görmekteyiz.

eMMC configurations (not for Intel Pentium Silver N5000/Celeron N4000 processors):
    ● 128 GB
    M.2 SATA-3 configurations (value) (not for Intel Pentium Silver N5000/Celeron N4000 processors):
    ● 256 GB
    ● 128 GB
    M.2 SATA-3 configurations (TLC) (not for Intel Pentium Silver N5000/Celeron N4000 processors):
    ● 512 GB
    ● 256 GB
    ● 128 GB
    Dual storage configurations (Intel Core processors only)
    ● 256 GB Value SSD + 1 TB HDD
    ● 128 GB Value SSD + 1 TB HDD

HP bilgisayarınızın tüm donanım yükseltme bilgilerine aşağıdaki link aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

h10032.www1.hp.com/ctg/Manual/c05493257

HP servisleri tarafından yükseltme konusunda ücretli de olsa destek verilmediğini belirtmek isteriz. Yükseltme işlemini ürüne fiziksel olarak zarar vermeden siz veya bir bilgisayarcı gerçekleştirebilir. Bu işlemi yaparken cihazda fiziki bir problem olmadığı sürece ürün garanti dışında kalmayacaktır.

NOT: Kılavuz içerisinde yer alan bilgiler ürün serisine istinaden geliştirilmiştir. Net bilgi için öncesinde ürününüzü açıp yükseltmek istediğiniz donanımı takıp kontrol etmeniz gereklidir.

HP destekten gelen bilgi bu şekilde hocam. Sence ne demek istemişler?Ben pek birşey anlayamadım da :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrC61 -- 25 Kasım 2020; 18:51:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MrC61

Ürün bilgilerini kontrol ettiğimizde SSD yükseltmelerinin yapılabildiğini görmekteyiz.

eMMC configurations (not for Intel Pentium Silver N5000/Celeron N4000 processors):
    ● 128 GB
    M.2 SATA-3 configurations (value) (not for Intel Pentium Silver N5000/Celeron N4000 processors):
    ● 256 GB
    ● 128 GB
    M.2 SATA-3 configurations (TLC) (not for Intel Pentium Silver N5000/Celeron N4000 processors):
    ● 512 GB
    ● 256 GB
    ● 128 GB

HP bilgisayarınızın tüm donanım yükseltme bilgilerine aşağıdaki link aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

h10032.www1.hp.com/ctg/Manual/c05493257

HP servisleri tarafından yükseltme konusunda ücretli de olsa destek verilmediğini belirtmek isteriz. Yükseltme işlemini ürüne fiziksel olarak zarar vermeden siz veya bir bilgisayarcı gerçekleştirebilir. Bu işlemi yaparken cihazda fiziki bir problem olmadığı sürece ürün garanti dışında kalmayacaktır.

NOT: Kılavuz içerisinde yer alan bilgiler ürün serisine istinaden geliştirilmiştir. Net bilgi için öncesinde ürününüzü açıp yükseltmek istediğiniz donanımı takıp kontrol etmeniz gereklidir.

HP destekten gelen bilgi bu şekilde hocam. Sence ne demek istemişler?Ben pek birşey anlayamadım da :)

Hocam sanırım işlemci serisine göre desteklediği miktarı belirtmişler. Sizi ilgilendiren kısım şu

256 mı takılıyor en fazla acaba anlayamadım, sanırım öyle

• quote:

Hocam sanırım işlemci serisine göre desteklediği miktarı belirtmişler. Sizi ilgilendiren kısım şu

256 mı takılıyor en fazla acaba anlayamadım, sanırım öyle

Alıntıları Göster

Bende ondan tereddüt ettim aslında. 500gb almayı düşünüyordum. Şimdi alırım oda olmazsa al başına belayı :)

• quote:

Bende ondan tereddüt ettim aslında. 500gb almayı düşünüyordum. Şimdi alırım oda olmazsa al başına belayı :)

Alıntıları Göster

Hocam eğer bütçeniz yetiyorsa Amazon'dan ikisini de alın, 500 olursa 250 yi açmadan gönderirsiniz. Olmazsa 500ü gönderirsiniz.

Ya da hiç riske atmayıp 250 takar keyfinize bakarsınız. Size kalmış :)

• quote:

Hocam eğer bütçeniz yetiyorsa Amazon'dan ikisini de alın, 500 olursa 250 yi açmadan gönderirsiniz. Olmazsa 500ü gönderirsiniz.

Ya da hiç riske atmayıp 250 takar keyfinize bakarsınız. Size kalmış :)

Alıntıları Göster

Hocam senide çok yordum kusura bakma ama son bir sorum olacak sana :) Yukarıda A400 dandik demiştin Kings için birde bu modeli var da sence bu nasıl? https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07C3LQB65/ref=ox_sc_act_title_2?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1

Samsungun modelinde amazon satıcısı yok ondan almıyorum onu amazon satsa aslında tereddüt etmeden onu alacağımda yok maalesef..

• quote:

Hocam senide çok yordum kusura bakma ama son bir sorum olacak sana :) Yukarıda A400 dandik demiştin Kings için birde bu modeli var da sence bu nasıl? https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07C3LQB65/ref=ox_sc_act_title_2?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1

Samsungun modelinde amazon satıcısı yok ondan almıyorum onu amazon satsa aslında tereddüt etmeden onu alacağımda yok maalesef..

Alıntıları Göster

Bu iyi hocam, ben direkt bu ürünü atmıştım zaten size :)

• Eyvallah, teşekkürler hocam HP Notebook 15-bs045nt WF91EA 

• Merhaba Arkadaşlar,

Bu anakartın maksimum kaç GB RAM takılır bilen var mı? Yada nasıl öğrenebilirim? Şuan 8GB RAM takılı ve içini açıp baktım boş slot var. Ama alırım anakart kaldırmıyordur boş yere almış olmamak için sizlere sorayım dedim. Birde içinde Samsung RAM var, yeni alacağım RAM 'ın uyumlu olup olmayacağını nasıl bilebilirim? Neye dikkat etmem gerekli?

Not: HP 832B anakart

HP Notebook 15-bs045nt WF91EA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrC61 -- 7 Haziran 2021; 10:23:43 >
  • Memory Two non-customer-accessible/upgradable memory module slots (Intel Core processors) DDR4-2133 dual channel support (6th and 7th generation Intel Core processors) DDR4-2400 dual channel support (5th and 8th generation Intel Core processors) Supports up to 16 GB of system RAM in the following conƭgurations ● 16384-MB total system memory (8192×2) ● 12288-MB total system memory (8192×1) + (4096×1) ● 8192-MB total system memory (8192×1) or (4096×2) ● 6144-MB total system memory (4096×1) + (2048×1) ● 4096-MB total system memory (4096×1) One non-customer-accessible/upgradable memory module slot

Kendim sordum kendim cevaplamış oldum ama aynı anakartı olan arkadaşlarda yararlansın diye yazıyorum.

Benim ki 7. nesil olduğu için 16gb ddr4-2133 destekliyor maksimum..

• Hocam merhaba kendi laptopumu arastirirken size denk geldim ayni laptoptan almışız benim laptop su an aşırı yavaş ssd almayi düşünüyorum galiba siz de almışsınız ram de takmissiniz galiba ne gibi farkliliklar oldu hizlandi mi oyun performansi değişti mi bir de hangi ürünleri aldiniz cevaplarsanız sevinirim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ustalar bende aynı problemi yaşıyorum.m2 slotuna SK Hynix 256 GB M.2 SSD (Katı Hal Sürücüsü) NVMe PCIe Modeli: HFS256GD9MND-5510A BA - OEM aldım ama uymadı.Yeni m2 ssd almak istiyorum ama hata yapıp yanlış almak istemiyorum. bilgisayar bir türlü görmedi.MrC61 nickli arkadaş konuyu açmış ama havada kalmış gibi :D acaba yükseltebildi mi ya da kaç gb la yükseltti.yardımcı olursanız sevinirim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.