Şimdi Ara

HP Notebook Alacağım Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba yakın zamanda notebook alacağım. Çok araştırdım ve bana en uygun modelin HP Pavilion dv6-7057er olduğuna karar verdim. Ancak okuduğum heryerde HP notebookların aşırı ısınma problemi olduğunu gördüm. Ben birde arada oyun filan da oynamak istiyorum. Acaba HP kullananlar böyle aşırı ısınma problemleri yaşıyor musunuz? Şayet ısınma problemi olursa ne yapmak gerekir? Şimdiden teşekürler.

• o model turkıyeye geldımı dostum? ben de yenı cıkcak olan dv6-7000 serilerinden alıcam suan beklemedeyım.dha once 5 sene hp pavilion serisi 2 pc eskıttım.ısınma sorunu cok olmasa bıle kendını hıssettırıodu.ama yenı serılerden coolsense programı sayesınde ısınma sorunu kalmamıs dıyolar.
  • Ben yurt disindan almayi dusunuyorum. Sanirim iyi bir secim olacak isinirsa bile bir tane sogutucu alirim.
  • Bende dv 6020-st var harici ekran kartının bulunduğu kısım sol elimin bilek kısmına geliyor ekran kartının ısısı bazen elimi rahatsız edicek kadar ısınıyor ama oyunlarda en ufak bir kasma olmuyor bf 3 dahil.ekran kartı ati 6770 m.bir de ortak kullanılan ağlara bağlanmakta sıkıntİ çekiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rm_rm

Arkadaşlar merhaba yakın zamanda notebook alacağım. Çok araştırdım ve bana en uygun modelin HP Pavilion dv6-7057er olduğuna karar verdim. Ancak okuduğum heryerde HP notebookların aşırı ısınma problemi olduğunu gördüm. Ben birde arada oyun filan da oynamak istiyorum. Acaba HP kullananlar böyle aşırı ısınma problemleri yaşıyor musunuz? Şayet ısınma problemi olursa ne yapmak gerekir? Şimdiden teşekürler.

ben HP 630 A6E72EA aldım ürün çok iyi bi internet sitesinden aldım fiyatıda oldukça iyi işine yararsa ucuzsatiyorum.com dan aldım notebooklar var uygun fiyata bakın isterseniz
  • HP PAVİLİON G6 1217et
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.