Şimdi Ara

HP Notebook Almak İstiyorum Yardım Eder Misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hp marka bir notebook almayı düşünüyorum.Sınırım 1500 TL,şu özelliklerin bulunmasını istiyorum:

4 GB RAM
    2 GB Ekran Kartı (1 GB Paylaşımlı-Nvidia Geforce GT540 veya ATI Radeon 5650 HD)
    500 GB Harddisk
    Intel Core i5 İşlemci
    Windows 7 İşletim Sistemi
    15,6 '' Ekran Boyutu

Tavsiyelerinizi bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: kadir1045

Hp marka bir notebook almayı düşünüyorum.Sınırım 1500 TL,şu özelliklerin bulunmasını istiyorum:

4 GB RAM
    2 GB Ekran Kartı (1 GB Paylaşımlı-Nvidia Geforce GT540 veya ATI Radeon 5650 HD)
    500 GB Harddisk
    Intel Core i5 İşlemci
    Windows 7 İşletim Sistemi
    15,6 '' Ekran Boyutu

Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Dediğiniz özelliklere ve fiyata göre Hp marka laptop bulmanız neredeyse imkansız. Asus marka laptoplara yönelmenizi öneririm.http://pcdepo.com/asus-k53sv-sx045r-laptop-urun5896.html bu linkteki ürün size en uygun ürün gibi gözüküyor.

• Ekran Kartı Hafızası : 1 GB
    Ekran Boyutu : 15 - 16
    Ekran Kartı : nVIDIA GeForce DDR3 NVidia GT 540M Harici 1Gb

Bu ekran kartının belleği 1 gb,gerektiğinde de 1 gb ramden kullanabiliyor anlamına mı geliyor ?
  • toshiba veya dell öneririm.
  • Toshiba notebooklar çok pahalı.Dell marka yaklaşık olarak istediğim özelliklerde ve fiyatta bir notebook önerin var mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir1045

Ekran Kartı Hafızası : 1 GB
    Ekran Boyutu : 15 - 16
    Ekran Kartı : nVIDIA GeForce DDR3 NVidia GT 540M Harici 1Gb

Bu ekran kartının belleği 1 gb,gerektiğinde de 1 gb ramden kullanabiliyor anlamına mı geliyor ?

1gb paylaşımsız remden falan yemiyor ayrıca ekran kartı belleğine bu kadar takılmayın sizin için en iyi ürün asus k53sv dir
  • http://www.pcdepo.com/hp-dv6-3108st-xr554ea-notebook-urun5476.html "Ürün kısa bir süreliğine temin edilememektedir."yazıyor.Hiçbir yerde bulamaz mıyım ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.