Şimdi Ara

HP Notebook şarj aleti id korumalı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
58
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. HP victus notebook kullanıyorum. Daha düşük W da düşük ebatta şarj aleti almak istedim ama şarj etmedi. HP şarj aletlerinde ID koruma denen bir özellik mi var? Hangi şarj almalıyım illa 230w değildir diye düşünüyorum. Yardım eder misiniz?

Kendi orjinali 19.5V 230W güçte ben 19.5V 90W yan sanayi ve 19.5W 120W orjinal HP şarj aleti ile denedim ama şarj olmadı malesef

elektronik olarak Voltaj tutması yeterli düşük Watt olması geç şarj etmesini sağlar ama mühim değil bu şarj aleti küçülsün yeter ki taşıması dert kullanması dert.

Bu arada bende HP ZBook kullanıyorum bu ili 90W ve 120W şarj aleti Zbook bilgisayarı şarj etmektedir.

• adaptör yeterli gücü veriyorsa ve takılı ise zaten notebook öncelikli olarak adaptörünü kullanır. adaptörün gücü düşük olursa, bilgisayarın pile yüklenir. bu durumda pili besleyebiliyor olman lazım. adaptör neylesin.. yani notebooku kullanmıyorken, şarj etmeyi dene demekten başka bir çözüm yok gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haykoatmaca -- 21 Ekim 2024; 8:6:25 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.