HP Notebook şarj aleti id korumalı mı?
Merhaba. HP victus notebook kullanıyorum. Daha düşük W da düşük ebatta şarj aleti almak istedim ama şarj etmedi. HP şarj aletlerinde ID koruma denen bir özellik mi var? Hangi şarj almalıyım illa 230w değildir diye düşünüyorum. Yardım eder misiniz?
Kendi orjinali 19.5V 230W güçte ben 19.5V 90W yan sanayi ve 19.5W 120W orjinal HP şarj aleti ile denedim ama şarj olmadı malesef
elektronik olarak Voltaj tutması yeterli düşük Watt olması geç şarj etmesini sağlar ama mühim değil bu şarj aleti küçülsün yeter ki taşıması dert kullanması dert.
Bu arada bende HP ZBook kullanıyorum bu ili 90W ve 120W şarj aleti Zbook bilgisayarı şarj etmektedir.
Merhaba
Tp link marka M7200 mobil taşınabilir modem kullanıyorum. Modemle ilgili şöyle bir sıkıntım var TT hat kullanıyorum. Cep telefonumdada aynı operatör hattı var. İkisinde de aynı hız testini yapıyorum mobil wifi de 25mbps hız var telefonda 100mbps hız görüyorum. Her yerdeki testlerimde ayın sonuç çıktı. Bant ayarı yaptım sonuç düzelmedi.
TP link e başvurdum cep telefonundaki chip farklı bu cihazdaki chip farklı imiş bu sebeple hız farkı var dediler. Böyle bir şey mümkünmü yoksa cihazda sorunm mu var. Bana hızı bu kadar düşürmeyen başka bir cihaz önerebilir misiniz? Zyxel in LTE2566 modeline bakıyorum.
Not: hattım normak konuşma hattı ama ben mobil wifi de kullanıyorum hız düşmesinin bununla alakası olmadığını düşünüyorum.
Notebook adaptörü şarj etmiyor
|
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 167 (Bu ay: 35)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware