Şimdi Ara

Hp nx-6125 Kasa Soyulması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, daha önce bu sorun forumda konuşulduysa özür dilerim. Benim aletin iç tarafında(parlak kaplama olan tuş takımı kısmında) sanki naylon varmışda soyuluyormuş gibi bir görüntü oluştu. Önce naylon kaplama zannedip kaldırmaya çalıştım ama alakası olmadığını gördüm. İğrenç bir görüntü oluştu.
    Servise versem çözülürmü sorun, sanırım komple alt kısmın değiştirilmesi gerekiyor. Ne yapmak gerekir? Bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum.
    Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jakalon -- 30 Nisan 2008; 17:20:47 >

• quote:

Orjinalden alıntı: jakalon

Merhaba arkadaşlar, daha önce bu sorun forumda konuşulduysa özür dilerim. Benim aletin iç tarafında(parlak kaplama olan tuş takımı kısmında) sanki naylon varmışda soyuluyormuş gibi bir görüntü oluştu. Önce naylon kaplama zannedip kaldırmaya çalıştım ama alakası olmadığını gördüm. İğrenç bir görüntü oluştu.
    Servise versem çözülürmü sorun, sanırım komple alt kısmın değiştirilmesi gerekiyor. Ne yapmak gerekir? Bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum.
    Teşekkürler...

Garantin devam ediyorsa kasayı değiştirebilirler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.