Şimdi Ara

HP NX7400, Windows 2003 Stnd. ve yanlış pil seviyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    HP NX 7400 diz üstü bilgisayarıma bir test için demo Windows 2003 Server Standart kurdum.
    Kurulumda bir sorunla karşılaşmadım. NX 7400 ortalama 2-3 saatlik pil ömrüne sahip bir diz üstü.

2003 server kurduktan sonra pil durum seviyesi yanlış göstermeye başladı. Tam şarj halindeyken pil ile kullanıma geçtiğimde 1 saat 16 dk. kullanım ömrü biçiyor. Süre sonunda kapanmıyor ancak tabii bu can sıkıcı bir durum süre sonunda 0 gösterdiği için süreyi ne zaman kapanacağınıda bilemiyorsunuz.

Daha önce benzer sorunla karşılaşan, çözüm yolunu bilen arkadaşlar paylaşırlarsa çok mutlu olurum. Şimdiden herkese teşekkürler.

• Selamlar. Konu oldukça eski ama benzer sorun yaşayan arkadaşlara faydası olabilir diye yazıyorum. Windows pilin bitiş hızını tam olarak bilemediği için kalan süreyi tahmin eden mekanizma kendini omatik olarak kalibre eder. Sizin örneğinizde yapılması gereken sanırım pili tam olarak şarj ettikten sonra bir kereliğine bilgisayarı şarjdan çekip pil bitene kadar pil ile kullanmak. Bu durumda windows kendini tekrar kalibre edecektir. Söylediklerim bir çok windows versiyonu için geçerli.

Sevgilerimle..

Gokcer Gokdal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokcergokdal -- 29 Mart 2010; 14:26:21 >
  • Bu arada bir tek ben degilmisim leptopuna server surumleri

Ben \
    windows server 2003 standart
    window server 2003 enterprise
    server 2003 sbs
    server2008 standart

windows xp
    Linux ubuntu hepsi bi arada kullaniyorum... gerci 2003 standart ile enterprise ayni sayilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 7 ve bluetooth Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.