Şimdi Ara

HP Omen 15 - 2020 Modelleri - Ryzen 7 4800H, i7-10750H, i5-10300H (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.063
Cevap
31
Favori
90.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ne aldığımızı bilelim sonuçta 😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • P0yrazz kullanıcısına yanıt
    Mesajın altında bi yatan pişmanlık veya başka bir şey yok dimi

CoD MW yüklendi. Bugün biraz takılıp akşama veya yarın sabaha ilk izlenimlerimi yazarım.
  • KOSMERCAN kullanıcısına yanıt
    Hahaah 😂 yok yok gayet memnunum ama laptopun tüm özelliklerini falan bilmek iyi olurdu

• Evet yeni omen ile ilk render ımı yaptım, gayet seri video renderı aldı ,kalite olarak nasıl , bilgili arkadaşlar bakabilirmi.

GameZoneFPyoutube
    PubgMobile Drop İçin Gelenleri Tek Tek Avlıyorum!!
    http://https://youtu.be/uNI7cAZ4hWk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi P0yrazz -- 11 Ağustos 2020; 13:6:14 >

• Hocam Afterburner'dan bulamadım ben GPU için kaç watt çektiği bilgisini, başka uygulamadan mı bakıyorsunuz? Yada buysa hangi değer oluyor o?
    Hocam alet ile ölçülüyor doğru ölçüm için fakat bende alet yok gpu-z ile tahmini görebilirsin genelde doğru çıkıyor.

• TheLordOfTheGames kullanıcısına yanıt
    Warzone GPU'yu pek kullanan bir oyun olmadığı için pek bir anlamı olmadı ama tam olarak hangi değer bakacağımız?

HP Omen 15 - 2020 Modelleri - Ryzen 7 4800H, i7-10750H, i5-10300H

Bu arada sıcaklığa baktım genel olarak performans modunda. Afterburner veya GPU-z çok zıplayıp düşüyor anlık bi 100 gösteriyor bi 94 vs. Omen'e baktım ara ara hemen alt tab yapıp 94'ten fazlasını görmedim. Ya Omen kolpalıyor yada diğer uygulamalar açıkken 10 dakika oynayıp ortalamaya bakmak gerek. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOSMERCAN -- 11 Ağustos 2020; 17:41:30 >

Hocam Gpu chip power draw olması lazım ama düşük gözükmüş o da. Oyundan da olabilir yazılım doğru sonuç vermediği için de. En sağlıklısı kill-a-watt denilen bir alet sanırım ama Türkiyede temin etmek zor olur. Bence youtubedaki testlerden bir oyuna bakın sonra pcde deneyip aradaki fps farkına bakarak anlarsınız gibi. Ortak oyunumuz varsa benle de karşılaştırabiliriz.( RDR2/Witcher 3/Hellblade var şu an işlemci isteyenleri saymıyorum).

• TheLordOfTheGames kullanıcısına yanıt
    Anladım. Yok zaten GPU Load da aynı şekilde düşük. Witcher tarzı bir oyun indirmeyi düşünüyorum o zaman az çok anlaşılır. Sadece merak ettim. Uğraştığımız şeye bak yahu bu kadar zor olmamalı bunu belirtmek.
  • Hocam klavye parlaklığı hangi tuş kombinasyonuyla ayarlanıyor?
  • vivalaliberta V kullanıcısına yanıt
    Hocam Omen'in programında öyle bir şey bulamadım. Umarım yanılıyorumdur ama öyle bir şey yok sanırım.
  • Tamamdır hocam ben de bulamadım bilen varsa söyler zaten ama yok gibi.
    Hocam tuş kombinasyonu yok sanırım fakat omen command center açın orada klavye renk ayarlama kısmında istediğin bölgeyi seçince sağ altta advanced var ona tıklarsanız parlaklığı ayarlayabilir ve daha geniş renk skalasından renk seçebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLordOfTheGames -- 12 Ağustos 2020; 8:38:16 >
  • Çok teşekkürler hocam, gece gece rahatsız ediyordu fazla parlaklık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bir de win10'u n'aptın? Ben yazılımbudur.com'dan özellikle retail istiyorum diye mesaj attım ama MAK gönderdiler. Bir daha arayıp değiştirmelerini istesem retail gönderirler mi?
  • Ahahaha çok saçma yarım saat Advenced kısmında uğraştım hiç aklıma gelmedi o şekilde parlaklık kısılabileceği. Tam bir kısma olmuyor ama işe yarar. Keşke koysalarmış öyle bir ayar. Yurt dışında full RGB 20 dolar mı ne. Keşke opsiyon olarak sunsalardı bize de.

@vivalaliberta Hocam Retail aynı fiyata gelmez. Bu şirketlerden artanlar vs yani MAK'lar ucuza geliyor bayağı. Ben şunu aldım:
    gittigidiyor
    Windows 10 PRO Lisans Key + Office 365 Pro Plus Dijital Hesap Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/windows-10-pro-lisans-key-office-365-pro-plus-dijital-hesap_pdp_548526105

Şimdilik bir sıkıntı yok. Aldığınız keyi Google'da aratın, çıkmıyorsa sıkıntı yoktur yüksek ihtimalle. Benimki çıkmadı. Çünkü kazıklamaya çalışan yerler böyle internete düşmüş keyleri de verebiliyor.

• Hocam arattım ve sonuç çıktı. 5-10 TL'liklerden de almamıştım halbuki. Hiç içime sinmedi bu olay format atıp orijinal satın almayı düşünüyorum. Hepsiburada'da 400 TL'ye Home SL vardı onu alabilirim.
    Yani dediğim gibi benim aldığım da çıkmadı, referans olamam tabii tanımıyorum lakin 400 falan çok gerçekten. Son karar sizin tabii ki.
    Ha bir de hocam aklıma gelmişken, format atmanız gerekmiyor neden şimdi alasınız ki? Key patlarsa düşünürsünüz bence. Key değiştir deyip devam ediyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOSMERCAN -- 12 Ağustos 2020; 21:57:19 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.