Bugün whatsapp teknik destek hattından durumu anlattım ve statik elektrik ile alakalı olabileceğini, Cihazın adaptörünü çıkarıp shift tuşu ile güç tuşuna 15 saniye basılı tutmamı söyledi biraz önce denedim ve oldu gibi şuan için bir şey yok. İstersen sen de dene hocam bi, bu da çözüm sağlamazsa ben de servise göndereceğim umarım kronik değildir.. |
HP Omen 15 - 2020 Modelleri - Ryzen 7 4800H, i7-10750H, i5-10300H (88. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: WolverineJxBugün whatsapp teknik destek hattından durumu anlattım ve statik elektrik ile alakalı olabileceğini, Cihazın adaptörünü çıkarıp shift tuşu ile güç tuşuna 15 saniye basılı tutmamı söyledi biraz önce denedim ve oldu gibi şuan için bir şey yok. İstersen sen de dene hocam bi, bu da çözüm sağlamazsa ben de servise göndereceğim umarım kronik değildir..
Gözünüz aydın... Shift ile Power tuşuna 15 saniye basmak ne yapıyormuş tam olarak?
-
Hocam çok teşekkür ederim, verdikleri destek tam olarak bu şekilde. Belki yardımı dokunur aynı sorunu yaşayan olursa, umarım tekrarlamaz ve kimse yaşamaz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: WolverineJxHocam çok teşekkür ederim, verdikleri destek tam olarak bu şekilde. Belki yardımı dokunur aynı sorunu yaşayan olursa, umarım tekrarlamaz ve kimse yaşamaz.
Paylaşım için çok teşekkürler, umarım tekrarlamaz...
-
destekle 5 kere konuştum hiçbirinde böyle bi şey demediler çok ilginç ben de deneyim
edit: r tuşu hala çalışmıyor x düzeldi gibi. servis yolu gözüktü :/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resatbulutt -- 11 Ocak 2021; 23:12:8 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bana sorun tekrarlanacak gibi geliyor nedense.. Bir kaç yabancı foruma baktım bir çok kişide aynı sorunlar var, sorunun kronik olduğu söyleniyor maalesef.. Değişime göndermişler yerine gelen cihazda da aynı sorunlar çıkmış tekrar..
-
Şu olay gerçekten çok güzel hemen yazarak sorununuza çözüm bulabiliyorsunuz. Sizin adınıza sevindim, umuyorum tekrarlanmaz, ilk mesaja da ekleyeyim. Teşekkürler paylaşım için.
-
Geçen hafta bahsettiğim gibi çıkartmaları söküp alkolle temizledim. 144hz kısmı en ufak iz bırakmadı. CPU - GPU kısmı da fotodaki gibi ama ışık gelince öyle gözüküyor sadece. Bunun dışında dokunulduğunda hiç bir şekilde yapışkanlık, artık vs hissedilmiyor. En ufak görsel iz olmasın diyenler 144hz'i gönül rahatlığıyla çıkarabilir ama diğerini ellemesinler. Benim gibi eline takılmasından rahatsız olanlara kesinlikle tavsiye ederim.
-
Çıkartmaları az olmak kaydı ile seviyorum ben :) ama böyle de güzel olmuş, cpu gpu yapıştırmasında niye iz kalmış acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de öyleydim ama ufaktan kalkmaya başlamıştı bir yerinden. Yazı yazarken elimle hissetmek de rahatsız ediciydi.
Yani yoğun bir şekilde yapışmış ve aylarca ışık vs görmüyor, ondan olsa gerek. Çünkü bayağı bir sildim alkolle. Onunla alakalı değildir herhalde. Ama dediğim gibi hiç batmıyor göze, tabii kişiden kişiye değişir sonra üzülmeyin. :)
-
Alkolle sildim tekrar kasayı genel biraz lekelenmişti, izlerde geçti ilginç bir şekilde. O gün boyasını çıkartmaktan korkacak kadar çok silmiştim ama geçmemişti. Şuan iz yok kesinlikle. Not olarak kalsın. :)
-
Arkadaşlar geçen gün laptopu açayım dedim severim kurcalamayı :). Fan bloğunun vidalarında herhangi bir seal Sticker ı yok. Eğer macun değişimi yaparsam garanti dışı kalır mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alihnn -- 12 Ocak 2021; 20:37:36 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Alihnn
Arkadaşlar geçen gün laptopu açayım dedim severim kurcalamayı :). Fan bloğunun vidalarında herhangi bir seal Sticker ı yok. Eğer macun değişimi yaparsam garanti dışı kalır mı?İlk sayfayı okuyalım...
Siz yine de onay alın modelinize göre...
Hicks @ 29 Eylül 2020 17:05:14
Görüştüm HP ile Omen 2020 15-ek0002nt 3A694EA için konuşursak, RAM, SSD upgrade işlemleri, CPU/VGA thermal macun değişimi gibi işlemler siz yaparken cihaza zarar vermediğiniz sürece garantiyi bozmuyormuş.
Aşağıda da cihazın nasıl söküleceği ile ilgili resmi HP Support videosu:
00:00 - Introduction
00:09 - Base Enclosure
01:11 - M.2 Solid State Drive
02:30 - Battery
03:22 - Memory Module
04:17 - Left Speaker
05:21 - SD Card Reader Board
06:22 - Heat Sink
08:15 - DC-in Connector
09:31 - System Fans
11:22 - USB Board
13:01 - RJ-45 Bracket
13:34 - System Board
16:40 - Right Speaker
17:32 - IR Board
18:46 - Touchpad
20:44 - Top Cover with Keyboard
23:56 - Display Bezel
25:21 - Display Panel
27:50 - Hinges
30:22 - Webcam
31:42 - LVDS cable
33:09 - Wireless LAN Antennas
-
Teşekkürler bilgilendirmeniz için hocam. Bu sayfa ilaç gibi bu arada. -
Bugün hp destek whatsapp hattından ek0001nt ile ilgili ram,ssd ve termal macun işlemleri için fiziki hasar vermediğiniz sürece sorun olmayacaktır geri dönüşünü aldım bilginiz olsun. -
quote:
Orijinalden alıntı: Alihnn
Bugün hp destek whatsapp hattından ek0001nt ile ilgili ram,ssd ve termal macun işlemleri için fiziki hasar vermediğiniz sürece sorun olmayacaktır geri dönüşünü aldım bilginiz olsun.Teşekkürler...
Mümkünse ekran görüntüsünü buraya atarsanız çok daha iyi olur, ben telefonda almıştım o bilgiyi...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hicks -- 13 Ocak 2021; 21:7:13 > -
Tabiki hocam. -
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X