< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fırat.ç. -- 27 Ağustos 2020; 4:40:13 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fırat.ç. -- 27 Ağustos 2020; 4:40:13 > |
- Sticker'da 300Hz yazacak, 144Hz çıkacak.
- Satıcı 2070 Super diyecek, gelince 2070 çıkacak. Direkt iade eder, üzerine bir de şikayet ederim. Durum "bu paraya bu ürün de kabulüm" noktasının üzerinde, mağduriyet ve salak yerine konma içeriyor. Verdiğiniz paranın ciddiyetinin farkında olun ve gördüğünüz muameleye bakın. Olsun ya diyip kullanan arkadaşlara denecek söz yok... |
Bu nasıl iştir ya sen koskoca hp sin böyle andavallık mı olur ev kadınlarına ev de iş olarak mı ürettiriyorsun bu laptopları
|
Arkadaşlar kendinize gelin, terbiyenizi takının. Bu forum artık çok saçma bir hal almaya başladı, hatta sadece burası değil tüm sosyal medya aynı durumda... Neden bahsediyorsun sen diyorsanız, açın 20 sene önceki mesajlarımızı, konuları okuyun ve farkı gözlerinizle görün. Internet bu kadar yayılıp, her önüne gelenin cebine girince bu sonuç elbette kaçınılmaz ama ben hala iyimserim sizlerin bunu anlayabileceğine dair...
Kimseyi yargılamak, salak demek, verdiği paranın hesabını tutmak, alışverişini yorumlamak size düşmez... Asıl konuya dönersek ortada aslında bir kandırmaca yok, ürün belli, modeli belli, HP dökümanında yazıyor ve yazdığı gibi geliyor. Ben zaten böyle bekliyordum, aksi bonus olurdu. Sadece İngilizce görselde “up to” ibaresi var, Türkçe’sinde çeviri hatasından dolayı bu nüansı atlamışlar, o da normal. Kaldıki satıcı ürünü gönderin yanlış anlaşılma olmuş HP ile bizim aramızda diyor. Bir arkadaşımızın ekranına da yanlış sticker yapıştırılmış, bunun da kandırmaca ile ilgisi yok, fabrikasyon hatası. Velhasıl kelam, ürün cidden çok kaliteli ve performanslı, bu fiyat da hala çok iyi, HP iadesi ile zaten sıcak oluyor... 12.500 liraya hala alabileceğiniz en yüksek konfigürasyon, inceliği, soğutması, performansı ve kalitesi ile zaten karşılaştırılacak bir cihaz yok. 15-16.000 lira verirseniz o zaman karşısına cihaz çıkar... |
Kesinlikle haklısın. Müşteri arkadaşların sergiledikleri tutum akıl alır gibi değil. Bir duruş sergilemek lazım ki bir zahmet 12 bin TL'ye ürün satan mağaza adam gibi profesyonellik göstersin. Üstelik bir de ürün hakkında konuşmuşlar. Mağazanın yanlış bilgi vermeye alıcıyı yanıltmaya hakkı yok!
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |