Şimdi Ara

Hp Omen 15 i7-10750h, 2070 MaxQ, 144Hz [İndirim Sona Erdi] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
423
Cevap
4
Favori
18.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ultimateFB

2070 Super > 2070 Super Max-Q > 2070 > 2070 Max-Q
    hocam baktımda super max q ile ilgili bir benchmark bulamadım. Karşılaştırabileceğim bir yer mevcut mu? veya Omenin bu serisinin incelemesi vs.
  • içinizden biri İ kullanıcısına yanıt
    YouTube üzerinde var hocam 2070 Super Max Q VS 2070 falan yazarsan çıkar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu fiyata boyle parcalar gercekten etkiliyici inş performansida öyledir biraz daha sabredip alan arkadaslarin yorumlarini beklemek kaldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • içinizden biri İ kullanıcısına yanıt

• 17" olsaydi cok iyi derdim.
    Yine de iyi sayilir. 2 ay once acer predator helios aldim bu fiyati, ayni ozellikte ama 17"
  • Hayla lenovo ile bu hp arasinda kaldim aralarinda bin tl var ama lenovo 17inc bu 15 digeri 2060 bu 2070 super max q lenovoda 4 fan cikisi hpde 3,pil gucu olarak lenovo onde ama bu ekran karti performans olayi beni kararsiz birakti :(

• Bu cihazın en büyük özelliği sadeliği, asla bir gamer notebook olduğu anlaşılmıyor, abartılı cizgileri yok ve en hafif/küçük 15.6 inch gamer notebook bu şu an...
  • İndirim sona erdi. Sepette 400₺(Gamersarena indirimi) + 480₺ HP iade ile alınabilecek en iyi konfigürasyondu. HP indirimi yetişmeyince tekrar alamadım. Eğer gamers arena tekrar bu ürüne kupon tanımlarsa (10.000₺ üzerine 400₺ şeklinde) o zaman tekrar düşünülebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Japonolog -- 25 Ağustos 2020; 10:19:50 >
  • Performansı yansıtıyorsa böyle yüzeysel gördüğümüz gibi indirime girmemiş hali bile rakiplerine göre 4bin 5 bin tl aralarında fark var 2070 super maxq olan bu fiyat bandında laptop görmedim
  • Önceki fiyatın üzerinden mi sepette 400 TL indirim vardı? 300 de zam gelince 700 lira zam yapmış oldular yani?

• 12699tl fiyatı vardı şimdi 12999 olmuş.Yine şuan ki fiyatı rakiplere göre çok önde alan arkadaşların yorumlarını bekliyorum bende
  • Alan arkadaşlardan yorum bekliyoruz. Bende çok merak ettim
  • Kargoyu bekliyorum arkadaşlar bir iki saate elimde olacak ürün detaylı inceleme yapacağım

• ultimateFB kullanıcısına yanıt
    Bak böyle dedin daha bi heyecan yaptım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanem92

Hayla lenovo ile bu hp arasinda kaldim aralarinda bin tl var ama lenovo 17inc bu 15 digeri 2060 bu 2070 super max q lenovoda 4 fan cikisi hpde 3,pil gucu olarak lenovo onde ama bu ekran karti performans olayi beni kararsiz birakti :(
    2070 maxq super alinir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

2070 maxq super alinir

Alıntıları Göster
    Hocam bunun SUPER olduğu yok... Omen resmi sayfasında up to rtx 2070 super with max-q yazıyor ama buradaki özelliklerde rtx 2070 with max-q yazıyor yani süper değil. Yine de kesin yanıtı alan birisinin aygıtları incelemesiyle ortaya çıkacaktır. Satıcıya inanmayın bu anlamda...
  • Super olmasa bile RTX2060'dan %10 daha performanslı artı 2GB fazlası da var. Her türlü alınır, super çıkarsa pastanın üzerindeki çilek olur...

Not:Benim kargo geldi ama vakit bulup açamadım daha. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hicks -- 25 Ağustos 2020; 14:1:38 >
  • Hicks kullanıcısına yanıt
    Kardeşim hemen aç parçala bi bak sabırsızlıkla bekliyoruz birisine gelse de açıklığa kavuşsa diye
  • Super maxq nedir öğrenmek isteyenler bu videoya bakabilir.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

Super olmasa bile RTX2060'dan %10 daha performanslı artı 2GB fazlası da var. Her türlü alınır, super çıkarsa pastanın üzerindeki çilek olur...

Not:Benim kargo geldi ama vakit bulup açamadım daha. :)
    Ne demek vakit bulamadım, dostum açar mısın şu kutuyu

Şaka bir yana, kutu üstü fotoğraf yeterli (seri numarasını gizleyin). Şimdi iade felan düşünürseniz bandrolü zorla açtırmayalım
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.