Şimdi Ara

Hp Omen 15 i7-10750h, 2070 MaxQ, 144Hz [İndirim Sona Erdi] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
423
Cevap
4
Favori
18.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekran kartı 2070 maxq satıcıyı aradım özellikle sordum mesaj attınız 2070 super maxq diyerek neden yanlış bilgi verdiniz diye, satıcı hp bize yanlış bilgi aktardı diyor
  • Hp Omen 15 i7-10750h, 2070 MaxQ, 144Hz  [İndirim Sona Erdi]
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultimateFB

Ekran kartı 2070 maxq satıcıyı aradım özellikle sordum mesaj attınız 2070 super maxq diyerek neden yanlış bilgi verdiniz diye, satıcı hp bize yanlış bilgi aktardı diyor
    Direk iade. Şimdi uğraş dur parayı almak için

Yazık valla
  • Sizce iade edeyim mi ? 2070 super maxq diye aldık ama 2070 maxq çıktı :(
  • quote:

Sizce iade edeyim mi ? 2070 super maxq diye aldık ama 2070 maxq çıktı :(
    tabiki de edin hocam
  • Valla ben iade etmeyi düşünmüyorum super olmasa bile, 12700tl bu özelliklere normal değil mi ? Asus RoG Rtx 2060 modelleri 13800'ken hele
  • Satıcıya aşağıdaki mesajı attım cevap bekliyorum..

quote:

Almadan özellikle sordum ekran kartı ürün ekran kartı RTX 2070 Super Max-Q ise sipariş geçeceğim? diyerek özellikle iade işlemleri ile uğraşmamak adına ben ve arkadaşlarım toplu olarak alım yaptık fakat Super Max-Q Modelidir dediğiniz halde normal MAXQ modeli göndermişsiniz. ürün elinizin altında etiketini okuyup doğru cevabı vermek yerine insanları kandırır gibi farklı bilgi verdiniz. Bu hiç etik bir davranış değil. Ödediğimiz para az bir para değil 12699 tl para ödedik doğal olarak en doğru bilgiyi almak hakkımızdı diye düşünüyorum...
  • Satın alım yapan arkadaşlar kendilerini belli edebilir mi ben daha kutuyu açmadım ortak fikirde buluşalım iade edeceksek toplu davranalım.
  • ultimateFB kullanıcısına yanıt
    Gerçekten morelman bende bir düştüm böyle satıcının yanlış bilgi aktarması insanın gerçekten morelini bozuluyor.
  • Direkt iade edin hocam. Super max-Q diye aldık. 110W 2060'la aynı güçte. Bu fiyata almanın bir avantajı kalmıyor. Şaka gibi, onlarca mesaj attık halbuki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kanem92 kullanıcısına yanıt
    sorma hocam can sıkıcı.
  • hocam piyasada eş değer özellikte 2060lı pclere bakıyorum hep casper, monster denk geliyor. acaba kullansam mı diye düşünüyorum
  • İade edecek olanlardan 11k tl ye satın alırım. Kargo eve gelince 2. ele düşer k.bakmayın

:D şaka bir yana iade edecek olursanız gidin şubeye şubede paketlerken kutunun her tarafının özellikle bantlarının resmini çekin. Resmi biraz geriden alın şubede olduğunuz belli olsun. BElli olmaz bunların ne yapacağı. İade almamak için uğraşır. Satıcıya da mesaj atın. Ben şubeden gönderdim resim de çektim. Alırken kontrol edin kabul etmem deyin. Kendinizi garantiye alın arkadaşlar.
  • Siz bilirsiniz hocam. Ben şahsen sırf bu yaptıkları için dahi iade ederdim. Sabahın köründe aradık, mesajlar attık. Ayıptır yani gerçekten.

Ekleme: Ayrıca ekleme olsun kesinlikle GamersArena'dan bir şey almam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Japonolog -- 25 Ağustos 2020; 16:16:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DreamSs

İade edecek olanlardan 11k tl ye satın alırım. Kargo eve gelince 2. ele düşer k.bakmayın

:D şaka bir yana iade edecek olursanız gidin şubeye şubede paketlerken kutunun her tarafının özellikle bantlarının resmini çekin. Resmi biraz geriden alın şubede olduğunuz belli olsun. BElli olmaz bunların ne yapacağı. İade almamak için uğraşır. Satıcıya da mesaj atın. Ben şubeden gönderdim resim de çektim. Alırken kontrol edin kabul etmem deyin. Kendinizi garantiye alın arkadaşlar.
    sana satmakmı kredi kartından 11.000 nakit avans çekmek mi

haklısın hocam etiketleri açmadan dikkatli bir şekilde kargolamak lazım ama iade edip etmemek konusunda kararsızım. Satıcı bize birer omen çanta gönderse tatlıya bağlanır aslında

• Hicks kullanıcısına yanıt
    hocam sen ne yapacaksın iade etmeyi düşünüyor musun ?
  • ultimateFB kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi gördüm yazdığınızı üzüldüm, bildiğiniz gibi ben de şüpheyle yaklaştığım için sipariş vermemiştim fiyatta yükseldi şu an tamamen vazgeçtim.

Açıkcası super olmasa ile 2070 max q'nun 2060a göre 2gb vram ve üst model olması farkı sebebiyle ilerki vadede driver güncellemeleri ile 110 watt 2060dan daha uzun ömürlü olacağını düşünüyorum. Ek olarak sanırım 110 wattlık 2060ların bulunduğu kasalar max q kasaları kadar ince olamıyor hatam varsa düzeltin lütfen.

Bu durumda çok iyi bir fırsat olmasa dahi güncel piyasa fiyatlarına göre makul bir alışveriş olduğunu düşünüyorum hala.

Ancak şöyle bir durum var HP OMEN yeni tasarımı çok beğensem de ürünün ısınma, uzun süreli kullanımda verimlilik gibi konularda nasıl olduğu konusunda net bilgim yok açıkcası. Ben olsam 2070 super olsaydı bunlar gözardı ederek alırdım ancak maxq olduğu için biraz araştırın derim.

• quote:

hocam sen ne yapacaksın iade etmeyi düşünüyor musun ?
    Bu fiyatlar ileride çok aranabilir iade etmek pek mantıklı gelmedi... Şu na bile daha pahalı oldu... İleride overclock ve harici ekran kartı takma durumları düşünülebilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: legionaire471

Hocam şimdi gördüm yazdığınızı üzüldüm, bildiğiniz gibi ben de şüpheyle yaklaştığım için sipariş vermemiştim fiyatta yükseldi şu an tamamen vazgeçtim.

Açıkcası super olmasa ile 2070 max q'nun 2060a göre 2gb vram ve üst model olması farkı sebebiyle ilerki vadede driver güncellemeleri ile 110 watt 2060dan daha uzun ömürlü olacağını düşünüyorum. Ek olarak sanırım 110 wattlık 2060ların bulunduğu kasalar max q kasaları kadar ince olamıyor hatam varsa düzeltin lütfen.

Bu durumda çok iyi bir fırsat olmasa dahi güncel piyasa fiyatlarına göre makul bir alışveriş olduğunu düşünüyorum hala.

Ancak şöyle bir durum var HP OMEN yeni tasarımı çok beğensem de ürünün ısınma, uzun süreli kullanımda verimlilik gibi konularda nasıl olduğu konusunda net bilgim yok açıkcası. Ben olsam 2070 super olsaydı bunlar gözardı ederek alırdım ancak maxq olduğu için biraz araştırın derim.
    teşekkür ederim hocam piayasayı araştırıp inceleyeceğim, elektronik ürünlerde oldukça şanssızım.

• metbey M kullanıcısına yanıt
    haklısın hocam benimde aklımı çelen nokta burası.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.