Şimdi Ara

Hp Omen 15 i7-10750h, 2070 MaxQ, 144Hz [İndirim Sona Erdi] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
423
Cevap
4
Favori
18.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ultimateFB

hocam sen ne yapacaksın iade etmeyi düşünüyor musun ?
    Ben iade etmeyi düşünmüyorum, dediğim gibi super olsa bonus olurdu ama RTX 2070'de oldukça iyi bir chip. Bu fiyata RTX 2060 ve 512 GB SDD disk'li makina ancak alınır.
  • A

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kdrkrt03@gmail.com -- 9 Eylül 2020; 16:36:37 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

Ben iade etmeyi düşünmüyorum, dediğim gibi super olsa bonus olurdu ama RTX 2070'de oldukça iyi bir chip. Bu fiyata RTX 2060 ve 512 GB SDD disk'li makina ancak alınır.

Alıntıları Göster
    Ben de aynı şekilde düşünüyorum, alacaksam RoG serisi düşünüyordum fakat o da Rtx 2060 ve 512ssd'ye sahip ve üstelik 1000tl daha pahalı. 2gb fazladan Vram'in üstünlüğü ileri mimari gerektiren oyunlarda daha belirgin olacaktır Rtx2060'a karşı.

• Genelde hpde ısınma pil ve zamanla performans düşüklüğü sorunları bulunuyor diye şikayetler var kullanmaya karar veren arkadaşlar bu ürün hakkında test verileri aktarırsa bizede yardımcı olmuş olurlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanem92

Genelde hpde ısınma pil ve zamanla performans düşüklüğü sorunları bulunuyor diye şikayetler var kullanmaya karar veren arkadaşlar bu ürün hakkında test verileri aktarırsa bizede yardımcı olmuş olurlar
    şuan daha kimse paketi açmadı 13k'ya yakın para verip paranla rezil oluyorsun
  • ultimateFB kullanıcısına yanıt
    Ben yine böyle bir duruma düşmüştüm asus rog da kamera varmı diye sordum bir satıcıya var dedi ama kamera yeri yok bu serilerde aynı onun gibi olmuş :D buna en yakın yine laptop monsterinhttps://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/monster-tulpar-t7-v21-2-1/ bu modeliki bu model 2070 reflesh normal olanından 15200 tabi fiyatı ama özellikleri çok güzel
  • kanem92 kullanıcısına yanıt
    Hocam bana maliyeti 12.219 TL oldu monster ile aradaki fark çok şu haliyle bile avantajlı duruyor omen

O zaman akıllarda bir soru kutuyu açıcak mısın :D :D
  • kanem92 kullanıcısına yanıt
    Kutuma güveniyorum acun bey

O zaman kutuna gitte bize kullanıp yorumlarını gerçekleştir burada almayı düşünen vatandaşlar var
  • quote:

Hocam bana maliyeti 12.219 TL oldu monster ile aradaki fark çok şu haliyle bile avantajlı duruyor omen
    Satıcının yanlışına rağmen bu haliyle bile çok iyi fiyat. -Tabi Hp iadesi ve sepet indirimi ile-. Bence 2060 lı modele göre 500 liraya kadar fazladan vermeye değer. Güncel fiyata göre 2060 daha mantıklı. Siz iyi satın almışsınız.

Bence moralinizi bozmadan kullanın. Hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fırat.ç. -- 25 Ağustos 2020; 18:14:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler kutuyu açtım ekran 300hz

• Hp Omen 15 i7-10750h, 2070 MaxQ, 144Hz  [İndirim Sona Erdi]

• quote:

4k mı o model çözünürlüğü
    kutuda 144hz ekranda 300hz anlamadım hiç bide bu 2070 super max q çıkmasın mı içine baktığında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanem92 -- 25 Ağustos 2020; 18:33:33 >
  • Kutu üstüne sonradan yapıştırılan etiket yanlış o halde. Ekran çözünürlüğü, Gpu Super Max Q mu, Gsync desteği var mı diye kontrol edebilir misiniz?

Düzeltme: Çözünürlük FHD olsa gerek. Fotoğrafta pixeller belli oluyor. 300 Hz lik panelin renk değerlerinden parlaklıkk seviyesine kadar daha iyi olduğu aklımda kalmış. Belki Gysnc desteği bile olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fırat.ç. -- 25 Ağustos 2020; 18:37:34 >
  • quote:

Kutuma güveniyorum acun bey
    Harbi ona döndü olay
  • kutu bildiğin süpriz yumurta çıktı :D
  • Format bitmek üzere hemen atacam

kutuya etiketi yanlış vurup farklı bi laptopmu geldi noldu
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.