Şimdi Ara

HP Omen 17' 11800H + Rtx 3070 Max-P 140W (Garantili-Hatasız)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Cihaz Tipi #Dizüstü Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 HP Omen 17" 11800H + Rtx 3070 Max-P 140W (Garantili-Hatasız)

Ürünü oyun oynamak için aldım fakat stok bulup Ps5 alınca, güçlü bir laptop'a ihtiyacım kalmadı.

Ürün 11.nesil intel işlemcilidir, içindeki rtx3070 en yüksek performansta çalışan maxp serisidir ve 140w'tır, 1080p ips panel 144hz ekrana sahiptir, laptop muxswitch'lidir bu gaming laptopta en önemli özelliktir , özellikle 1080p ekranda mux-switch sayesinde en yüksek fpsleri alabilirsiniz. Klavye led aydınlatmaya sahiptir, ses sistemi bangolufsen imzalıdır ve harika ses kalitesi mevcuttur. Cihazın soğutması sınıfındaki en başarılı soğutmaya sahiptir, farklı marka laptoplarda kullandım , bu kasa kadar sessiz ve serin çalışan cihaz görmedim kesinlikle, özellikle yaz aylarında çok faydası görülecektir.

Ürün fotolarda görüldüğü üzere masaüstü olarak kullanılmış olup, neredeyse elimi değdiremedim desem yeridir.

Ürün HP Türkiye garantilidir, faturası, kutusu, aksesuarları hepsi hatasız ve eksiksizdir. Şarj aletinin jelatini bile üzerindedir, nokta toz yoktur.

18 Ay daha garantisi mevcuttur, 11/2023'e kadar garantilidir.

Windows 10 Lisanslıdır.

Takas yoktur, gelip istediğiniz gibi test edip alabilirsiniz.

Fotolar için;

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 23750 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 1 Kasım 2023 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• pm gönderdim

• takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.