< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
HP OMEN 25i (4. sayfa)
-
-
Klavyede parlaklık tuşu olmasına gerek yok ya. Hp Display Center uygulamasında mesela istediğiniz tuş kombinasyonuna uygulayabiliyordunuz (Varsayılan olarak control+up/down şeklindeydi ama dediğim gibi başka uygulama üstte çalışırken bu kısayol çalışmıyordu.)
-
maalesef o ayarlar yok. hp display center'ı indirip denedim fakat monitörü görmedi.
-
PS5 ve laptop bağlamak için düşünüyorum bu ürün bütçeme uyuyor ne diyorsunuz konsol ile kullanan var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
-
monitör açılıp kapandığında bu menü gelir
bendeki kasadan ses gelmiyor (windows veya kablo kaynaklı olabilir)
bazı IPS lerde siyahlarda çok az renk değişimi olur (hayatımda monitöre 70-90 derecede bakmadım)
ürünün paneli bu
canavarın resmini atabilirmisiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 2 Mart 2023; 1:45:47 > -
Valla yandan önden renk değişmez diye biliyordum bunda alttan ve yandan bakınca değişim oluyor renklerde. Canavar derken duvar kağıdını mı diyorsun hocam?
evet duvar kağıdını
ürün içine sinmediyse ürünü alma gönder
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 2 Mart 2023; 9:30:19 > -
içime sindi de normal değilse yollayayayım normalse kullanmaya devam edeyim. bu arada nvidia ek patch yüklemek gerekiyormus display port için simdi bios menusune giriyor. gündüz simdi deneyince ekran her yerde aynı renk. acaba aksam olunca panel ledleri sebebiyle mi degisim oluyordur?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apathetic -- 2 Mart 2023; 11:44:19 > -
siyahta gündüz farkı anlamak zor fakat karanlık ortamda her ıps panelde belirgin olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 2 Mart 2023; 12:42:7 > -
Ayarları yaptım da Bi daha yapayım
-
Demek ki hepsinde aynı. panel yandan daha mavimsi bir siyah gösteriyor ledlerden dolayı va gibi. Gündüz belli değil de akşamları böyle
Her pc kapanıp açıldığında kulaklık için usbyi tak çıkar yapmak zorunda kalıyorum monitördeki bu direkt algılama gibi bir ayarı yok mu acaba?
Çaprazdan bakınca eski telefonum (IPS panelli) da bu şekilde oluyordu. Karşıdan bakınca sizi etkileyen bi bozukluk yoksa önemli değil bence.
Monitöre hiç jak takmadım bu arada bilmiyorum.
S22 ultra amoled telefon kullanıyorum ips daha önce hiç kullanmadım ne telefon ne monitör o sebeple garip geldi ama baya iyi. Bu fiyata bundan iyisi olmazdı sanırım. Ekran kartı vs eski olmasına rağmen baya fark var.
Bu monitörden önce Amazondan 3 tane monitör alıp iade etmiştim. Hem TV'lerde hem telefonlarda çok daha iyi ekran teknolojilerine alıştığımız için açıkçası artık ıps-va panel vs kesmiyor. O nedenle günümüz monitörleri içerisinde kötünün iyisi diyebilirim bu monitöre. 4k 27" oled-miniled monitörler erişilebilir bi fiyat skalasına gelene kadar bu monitörle idare etmeyi planlıyorum ben de.
-
Karanlık ortamda ıps panel siyahı zaten mavisi gösterir hatta va paneller bile mavimsi gösterir
Normal ortamda siyah belirgindir
IPS panelin açıları %100 iyi değildir en kralı10 üzerinden 7,5-8 dir
Va panelde açılar 10 üzerinden 5-6 dır
Diğer çekilen resimlerde iso değeri yüksektir
Bu cihaz gerçekten güzel renk sunuyor eski kullandığım va panelden kaliteli siyah sunuyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 3 Mart 2023; 23:23:25 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X