Şimdi Ara

HP OMEN 25i (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
8
Favori
9.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @bjkyener Öncelikle ayarlar için teşekkürler hocam. Son olarak kafamda 1-2 soru işareti kaldı bu yüzden sorayım dedim. Dediğin ayarları yaptıktan sonra HDR açayım mı? yani sen açıyor musun?

Response Time ve sharpness ayarını neye göre yapmalıyız ve bu ayar ne ile ilgili? Color kısmında RGB Gain Adjust R: 253 G: 253 B:255 dediğin modda yaptım birde standart moda aldım, film izlerken değiştirebilir miyim? Film içinde önerdiğin ayar varsa yazabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cloyd -- 13 Nisan 2023; 17:40:49 >
  • bjkyener kullanıcısına yanıt
    Hocam win 11 kurdum da ayarlarda hdr açılmıyor ne yapmak gerekir HP OMEN 25i

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apathetic -- 12 Haziran 2023; 17:30:40 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Win 11 ayarlardan açılıp kapanmıyor mu?
    Güncelleme mi gerekiyor gerçek 8bit için?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apathetic -- 12 Haziran 2023; 17:50:7 >
  • apathetic kullanıcısına yanıt

HDR de bu ayarıda kullanabilirsin ben bu ayarı kullanıyorum

Adaptive : On

MBRT : Off ----------------------------------> Adaptive Sync off ve SDR seçerseniz MPRT açılır. Diğer modlarda açılmaz

Response Time : Level 3

Color -------------> Standard

Parlaklık : 42 (HDR için)

Kontrast : % 100 (HDR için)

Gama : 0,89

Digtal vibrance %65

Standard modda R: 253 G: 253 B:255

Image -------------> Sharpness : Level 4

HP OMEN 25i

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 12 Haziran 2023; 21:50:54 >

Eyvallah hocam büyüksün

böyle daha mı güzel oldu

İşteyim yarın deneyeceğim henüz deneye edim

• Arkadaş emek vermiş ayarlarını yazmış ama onunla aynı ayarları yaparsanız monitörü iade edebilirsiniz. Siyah yerler resmen görünmüyor, win ayarlarını orijinal bırakıp monitör ayarlarını aynı yapabilirsiniz onun haricinde sıkıntı yok.

• Bu monitörü ikinci el satın aldım. Alırken de arkadaşın evinde test ettim biraz, bir sorun göremedim orada. Test ederken baktığım sitelerden biri https://www.wide-gamut.com/test sitesi idi. Onun sisteminde kullanırken kırmızı karenin içinde W logosunu görebildim. Ancak şimdi evde kullanırken bu logoyu göremiyorum. Wide gamut için bir ayar mı yapmam lazım? Asus rog laptop kullanıyorum, g513rm, 3060 ekran kartı. Hdmi 2.1 kablosuyla denedim önce, ancak freesync hdmi üzerinden desteklemediği için usbc - displayport 1.4 kablosu aldım. Şu freesync'i açabildim ancak şu wide gamut işini çözemedim.

• onno92 kullanıcısına yanıt

nvidia kontrol panelinden ------> çözünürlük

Masaüstü renk derinliği : HDR (64bit) bu seçili olmadığı zaman göremezsiniz

Renk Çıkış formatı : RGB

Çıkış renk derinliği : 10bpc

Çıkış dinamik aralığı : Tam

yaptığınız zaman W harfini görürsünüz

ikinci el kaça aldınız

Mouse Sağ Tuş --------> Görüntü Ayarları  --------> Windows HD Color Ayarları --------> HDR/SDR Parlaklık Dengesi %80 - 90 na getirin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 26 Eylül 2023; 18:9:29 >

4.5'e aldım. Nvidia control panelde 64 bit seçeneği çıkmıyor bende.

HP OMEN 25i

HP OMEN 25i

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onno92 -- 27 Eylül 2023; 10:29:6 >

fikri olan var mı bununla ilgili? laptoptan çıkış aldığım için mi bi sorun yaşıyorum acaba?

Bende bu ürünü aldım bugun yanın da mini dp kablosu ile.Laptop ile kullanmayı düşünüyorum bir sıkıntı oluyor mu laptop ile kullanınca.Laptop ekran 60 hz bunun ekranı 165 hz bazıları fps düşmemesi için laptop ekranı kapatmak gerekir yazmış ama bilemedim sizde durum nedir

• Monitör sürücüsünün nasıl güncelleneceğini anlatan bir rehber var mı?Daha önce vardı ama şimdi bulamıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rsel kullanıcısına yanıt
    Kutuda gelen kabloyla güncelleniyordu benim hatırladığım.

• hakikidaredevil kullanıcısına yanıt
    Kutudan sadece dpi kablo çıkıyordu sanırım onunla mı

Yok hocam şu tarz bi kablo daha var kutuda.
    HP OMEN 25i

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.