Şimdi Ara

HP OMEN ile LENOVA LEGİON arasında kaldım yardıma ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar uzun süredir araştırma sürecindeyim ve çabuk karar veremeyen birisiyim en son şu altta paylaşacağım iki laptop arasında kaldım gibi ama fikirlerinizi de merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim.

gittigidiyor
    HP OMEN 15-ek0002nt 3A694EA Dizüstü Bilgisayar (Laptop) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/dizustu-laptop-notebook-bilgisayar/hp-omen-15-ek0002nt-3a694ea_spp_822752?id=588860069

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanem92 -- 24 Ağustos 2020; 12:5:8 >

• Bu ürünleri yeni gördüm fiyat olarakta ikiside uygun geldi fakat bilemedim hangisi daha tercih edilmeye yakın :(
  • Hocam omen daha fazla performans verir ama ısınabilir, lenovo ise daha kalitelidir ve çok ısınmaz. Ben lenovo alırdım şahsen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lenovo nun ürünü hakkında hepsiburadaya açıklamalı ürün bilgisi istedim fakat daha cevap alamadım açıklamalarda tam bir özellik aktarımı bulunmuyor pili ekranı vs vs ondan tereddüt ediyorum
  • kanem92 kullanıcısına yanıt
    Omende okuduğum kadarıyla ısınma sorunu varmış ve pil şarja takılıyken bile düşebiliyormuş.Omen kullanıcıları diye bir grup vardı orayı okursan daha detaylı bilgi alabilirsin bence kullanıcılardan.
    Lenovo Legion daha güvenilir bir tercih gibi geliyor bana şahsen.

Normalde hepsiburadada sağ altta lenovo chat çıkıyordu,ordan hemen bilgileri alabiliyordunuz.Şu an girdim ben de göremedim.Umarım kısa sürede netleştirirsiniz özelliklerini.

Youtubedan detaylı incelemerini -ingilizce kaynaklardan- ve forum donanımdaki kullanıcı yorumlarını okumanızda fayda var.
  • Magister Equitum kullanıcısına yanıt
    İnce araştırma sonucu özellerinde şöyle bir şey buldum nasıl sence
    https://psref.lenovo.com/Detail/Legion/Lenovo_Legion_5_17IMH05H?M=81Y8003VTX
    Hocamwww.psref.lenovo.com sitesine modelin numarasını yazarsanız detaylı özellikleri yazıyor. Ben ss aldım buyrun bakın:
    HP OMEN ile LENOVA LEGİON arasında kaldım yardıma ihtiyacım var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 Laptop arasında kaldım.
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • GTX 1650Ti kullanıcısına yanıt
    Eyw kardeşim ilgin için bende yeni buldum ekran kartı normal 2060 gözüküyor performans olarak 2070maxq lu bi pcye göre %6 civarı performans farkı oluyomuş galiba buda çok etkileyecek bir durun değil gibi benim için
  • 2060 modelinin farklı tipleri var hangisi olduğu önemli

Hp'nin ise 2070 super max q olduğunu söyleyenler var forumda, konusu var bakabilirsiniz
  • Msaniyamac M kullanıcısına yanıt
    Aynen orayı da takip ediyorum ama hp nin bu modeli konusunda bir ısınma bir sıkıntı var mı acaba çünkü fiyata göre özellikleri çok iyi gerçekten
    Hp omen 2020 kasasının çok iyi olduğu söyleniyor

referans:
    Dave Leeyoutube
    HP Omen 15 Review - Victory!
    https://www.youtube.com/watch?v=kkvzHjuZAb8&t=1s
    Rica ederim kanka her zaman

• Bu yeni legionlari kullananlar cok olmadigi icin hp kadar bir bilgi sahibi olamiyoruz

Al hpyi geç :)) yarın sana özel detaylı inceleme Atacam foruma

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ultimateFB kullanıcısına yanıt
    Hemen erkenden gelsede şu laptop acayip heyecanliyim alicam bende görüşlerinize göre :)

• Aklımdasın hocam geldiğinde inceler fikrimi belirtirim

• Hp omen 2020 açık ara önde

• lenovoya yazdım ekran kartı hakkında kaç watt model tam nedir diye bir bilgi alamadım :(
    muhtemelen 115 watttır 2020 modelleri öyle geliyor
  • Selamlar. Reddit'teki yorum ve incelemelere göre 2020 serisi refresh 2060 olduğunu ancak 80w-90w(boost) aralığında çalıştığını söylüyorlar. "legion 5i 2060 watt site:www.reddit.com" olarak aratıp inceleyebilirsiniz. Bu arada fiyat 500 lira düştü. Ben de kararsız kaldım sipariş veremedim hala.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _lightning_ -- 26 Ağustos 2020; 23:33:58 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.