Şimdi Ara

HP OMEN KULLANICILARI KLUBÜ&ÜRÜN İNCELEMESİ (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.123
Cevap
26
Favori
98.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Y520 lenovo veya msi leopard bakın.Bu cihaz ancak turboboost kapatınca serin olur.
  • Ciddi bir ısınma ve ses sorunumu var, ekran kasa oranı hoşuma gitmişti göze hoş geliyordu. Önermediğinize göre rahatsız edici derecede galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CSHBILAL kullanıcısına yanıt
    Dell de de aynı mevzular var.

• Önermiş olduğunuz lenovo sıkıntılı bir cihaza benziyor, kasadan vida düşmesi ve en önemlisi ışık sızdırması ile alakalı epey bir şikayet var. Hp modeli içinde ısı problemi var dediniz. Msı modellerinde önerebileceğiniz başka modeller varmı 1050 ti olan.

Işık sızması sorunu bu cihazda da var. Seste bir sıkıntı yok aksine çok güzel. Isınma problemi biraz var ama çok rahatsız etmiyor. Bir daha alacak olsam yine bu cihazı alırdım. Sadece tasarımı yeter.
  • Dediğiniz gibi tasarımı bile yeter, zaten oyun oynama sürülerim çok uzun değil haftada en fazla 10-15 saat oda sadece diablo 3 oynuyorum.yurtdışında yaşıyorum medimarkt kartımda 2000 chf var ve mediamarkt ta ise hp ve lenovo harici oyuncu laptop ı yok. Nakit olarak da ödeme yapmak istemediğimden tercihim bu 2 markadan biri olacak. Düşüncelerin için teşekkür eder iyiakşamlar dilerim.

• Merhaba arkadaşlar bende HP OMEN NB 15-CE007NT bilgisayarımı temmuz ayında aldım garantisi devam ediyor. Şikayetim bilgisayarı kapatırken %100 olan şarjım açınca %90'lara düşmüş oluyor. Yani bilgisayar kapalıyken pilden bir miktar yiyor. Bunun sebebi ne olabilir ? Garantiye gönderiyimmi ? Cevaplarını için şimdiden teşekkür ederim.
    Rica ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamerafotograf

Merhaba arkadaşlar bende HP OMEN NB 15-CE007NT bilgisayarımı temmuz ayında aldım garantisi devam ediyor. Şikayetim bilgisayarı kapatırken %100 olan şarjım açınca %90'lara düşmüş oluyor. Yani bilgisayar kapalıyken pilden bir miktar yiyor. Bunun sebebi ne olabilir ? Garantiye gönderiyimmi ? Cevaplarını için şimdiden teşekkür ederim.
    Başlat ile kapattığınız halde bu durumu yaşıyorsanız bir kaç gün pc yi açmayın. ewğer 1 günde %10 düşüyorsa bir kaç günde pilin bitmesi lazım. Benzer olay Go pro Hero5 imde olmuştu. hiç kullanmadığım halde 1 haftada pil boşalıyordu. Garantiye verdim sıfırı ile değişti. Ama dediğim gibi bir kaç gün kapagına bile dokunmadan bekleyın. daha fazla düşerse garantiye verın.
  • Merhaba 17" 8. nesil işlemcili Omen ile aranıza katılmış bulunuyorum çok güzel bir makine fakat bu klavye ışıkları biraz daha yönetilebilir olsaymış örneğin elimde diğer bir makine iş amaçlı kullandığım elitebook 840'da belirli bir kullanım olmadığında klavye ışıkları otomatik kapanıyor Omen'de ise illa kendim kapatacağım yani makine idle durumda iken ışıkları kapatmıyor bir ayar yada hp tool'u varda ben mi bulamadım

bunun dışında ssd bakımınından nasıl yükseltebilirim sata3 e bağlı 2tb lık diski çıkarıp yerine ssd mi takacağız yada buna dokunmadan ek bir m2 slotu varmıdır. model HP17-AN107NT CORE İ7 8750H 2.2GHZ-16GB-2TB+256SSD-17.3''GTX1050Ti

cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
  • Arkadaşlar OMEN by HP - 17-an005nt cihazıma 2 gün önce son gelen windows güncellemerini yükleyip laptopu kapatıp yattım. Bugün laptopu açınca itunes uygulamasının uyarısı ile farkettim ki ses aygıtı bulunamıyor ve makine sessizliğe gömülmüş. Sorun giderme işlemi sonuç vermedi, sürücü yüklemeyi de kabul etmedi. Son çare 2 gün önce güncelleme öncesinde oluşturulan geri yükleme noktasına makineyi geri döndürdüm ve sorun çözüldü. Son güncelleme ile ses sorunu yaşayan olursa bilginiz olsun.
  • https://www.donanimhaber.com/windows/haberleri/Windows-10-guncelleme-kabusu-devam-ediyor-Simdi-de-mavi-ekran-hatasi.htm

Bazı HP bilgisayarlarda da mavi ekran sorunu yaşanmaya başlamış. Microsoft sorunu kabul etmiş. Hp ile ortak çalışma yapılıyormuş.
  • Raphae1 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bir denicem. Eğer pil boşalırsa garantiye gönderirim.
  • mehmet_75 kullanıcısına yanıt
    Aynı sorunu bende yaşadım. Bilgisayarımıda hiç yedeklememiştim. Dün birşeyler yükledim ve sorunu çözmüştüm ama bu seferde oyunlarda 360 derece ses deneyimini açma modunu bulamadım.
  • Arkadaşlar 10.10.2018 güncellemesinden sonra yüklü ses aygıtı yok sorunu alıyordum. Gezginler sitesinden Realtek ses sürücüsünü indirdim, kurdum. Sorun çözüldü bu sıkıntıyı yaşayan arkadaşlar yapabilir. Herkese iyi günler
  • 10.10.2018 güncellemesiyle hp omenlarda realtek ses dosyası sürümü siliniyor bu sorunu yasayanlar ses dosyasını hp nin sitesinden tekrarr indirip kurarlarsa düzeliyor bilginiz olsun
  • arkadaşlar laptopta chrome ile gezinirken işlemci sıcaklığı 40-50 arasında oluyor. Bu normal bir değer mi? Birde laptobun fanı çok düşük hızda olsa dahi çalışıyor bunun sakıncası varmı?
  • degisikbirdunyadan kullanıcısına yanıt
    Normal

• Merhabalar arkadaslar yaklaşık 2 haftadan beri hp omen 15 dc0704nz modelini kullanıyorum. Sorunum ise bulanık yazı ile alakalı, masaüstü ve pencerelerdeki yazılar net fakat bazı uygulamaların yazıları ve simge durumuna küçültülmüş uygulamaları sağ click yaptığımda çıkan yazılar bulanık. Ölçeklendirmeyi %100 yaptığımda problem ortadan kalkıyor fakat çok ufak oluyor görmek için içine girmem lazım. Zaten önerilen %125. Elle ölçeklendirmeyi denedim olmadı, bütün driverler kurulu ve güncel. Ben bu sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olursanız çok sevinirim.

• OMEN X BY HP 17-AP000NT CORE İ7 7820HK 2.9GHZ-32GB-1TB+2x512SSD-17.3-GTX1080 4K ile bende aranızdayım.sanırım çıkan en iyi leptobu şuan elimde ve çok memnunum.
    www.vatanbilgisayar.com
    Omen X By Hp 17-Ap000nt Core İ7 7820hk Notebook Fiyatı - Vatan Bilgisayar
    http://www.vatanbilgisayar.com/omen-x-by-hp-17-ap000nt-core-i7-7820hk-2-9ghz-32gb-1tb-512ssd-17-3-gtx1080-w10.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulaaaa -- 17 Ekim 2018; 18:19:14 >

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.